🍀 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 9 за обсъждане 🍀

• 36 588
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
В момента дават сватбата на  мафиотската клечка Нисан пее и Ешреф слуша омайно . Джерен го гледа кви погледи й стреля на певицата. Не е вчерашна .

# 346
Като гледам и на Катето човека е впечатлен от Нисан. Smile
Серията е хубава, без да разбирам езика. Сценаристът се придържа към турските стандарти по интересен начин.

# 347
# 348
В много добро темпо върви епизодът. Изобщо не усетих 2 ч. и 15 мин. как минаха. Със съвсем леки забележки - страхотна работа са свършили Hands Clap Толкова локации, снимки на открито, статисти и различни герои - много над средното дизи ниво. На моменти все едно филм гледаш. Дано турската публика прегърне историята Hug

# 349
Ние с рекламите в youtube още гледаме .Laughing Около 12 хил.
Не е някакво чудо невиждано, но ми харесва.

# 350
И аз не усетих как мина времето много плавно върви действието няма засега излишно протакане.  
Хубаво е дизито интригуващо и вълнуващо . Те първа ще има какво да разказват и разкриват.  
Браво на целият екип добра работа за кратко време. Не случайно е най скъпата продукция в момента.

# 351
  • Плевен
Полицайката е обсебена от Ешреф. Постави Нисан в положение да избира … или ще шпионира Ешреф или сестра и влиза в затвора за убийство.
Интересно защо Нисан не помни Ешреф…

# 352
Точно това и аз се питам защо Нисан не помни Ешреф. Той я е обикнал от пръв поглед, но при нея дали е така ?

Ще го гледам отново с превод по внимателно сега беше лудница и главата ми пуши.

# 353
"Мечтата... Това ти ли си? "
https://www.instagram.com/p/DHZMJMRJhr8/?hl=bg

# 354
И аз започнах да гледам в YouTube на големия екран на телевизора, но рекламите много ме изнервиха и минах на един от сайтове, който бях споделила по-рано. Особено след като забелязах, че докато дават рекламите, изпускаме съдържание...

Доста американско влияние забелязах в шапката на сериала и на някои моменти в мафиотските сцени. Това не знам дали е добро, или лошо Joy За момента ще го определя като ефектно Sunglasses В началото някои от героите повечко викаха за моя вкус, но като цяло всички бяха страшно добри. Не бих могла да откороя някого - наистина са събрани висша лига играчи Hands Muscle По-скоро би се забелязал някой, който не играе толкова убедително.

Много елегантно вкараха Зекерякьой накрая като дестинация Joy Обикновенно Демет има пръст в подобни намигания Wink Анаогично с Ебру Гюндеш и Метин Йозйолкю Kissing Face

Определено ще трябва пак да изгледам серията. Хареса ми и фрага за следващата. Завалийката Чийдем остана без лаптоп Computer Misc Gun Съвсем правилно я определих на Animal Dog2-ка. Как само остави момчето да умре, за да постигне своето... Тук за някакво сериозно отклонение си говорим, май френц Stuck Out Tongue

Между другото, свършиха ми лайковете Imp

# 355
  • София
Хареса ми серията,доста бързо запознанство с по голяма част от героите.И толкова показани линии по които може да се развива историята.  Дори и  темата за сираците-където и да погледнеш  ,връзки между сираци,но навсякъде  душата на тези сираци определя и  отношението между тях.Мафия ,, Сираци- но с правила и грижа между тях,с повече отговорност един към друг и  да може и да има  не добри между тях,но има и подкрепа.Друга група сираци-Нисан и сестра -семейни сираци,при която вместо благодарност има единия само да дава ,а другия само да получава и все да е малко ,И трета / ако правилно съм разбрала/ и комисарката е сирак- тази която би ползвала всички възможности,а ако няма ще си създаде  възможност ,в опит да получи това което иска,не заради работата ,а  заради себе си.И  в целия този лабиринт  ,една любов трябва да намери своя път,да видим как ще се развиват нещата.

# 356
Хареса ми.❤ Да се чудиш как са усетили вътрешното ми нехаресване към някои от артистите и веднага са им дали отрицателни роли!🤣 Ешраф е уверен и перманентно тъжен, а Чаатай е наистина чаровно опасен. Нисан е ошашавена от лавината лоши обстоятелства и новини, с които е залята, че задава най-детинските си въпроси, което само Демет може да го направи. 😍 Обаче заради телефонен разговор изпуснах началото, което казват, че всъщност е краят…, а може и да не е 🤔😉

# 357
Обаче на едно място май я цензурираха. Smile Досега не се е случвало.
Може Ешреф да е разказвал на комисарката за Ruya, имаха доста общи снимки на нейната стена.

# 358

Нисан: - Не умираш, нали?
Мъжки глас: - Човек как разбира, че е умрял?
Ешреф: - Рюя ти ли си?
Мъжки глас 2: - Новините са лоши. Простреляли са Ешреф.
Кадир: - Простреляли са Ешреф, но не е умрял!
Нисан: - За да не влезнеш ти в затвора, станах информатор за мафията, момиче.
Пак Нисан: - Паднахме по средата.
Мъжки глас: - Каквото остане - за сирците е.
Нисан: - В какво ме въвлече ти?
Чийдем: - Тук не си играем на игрички. Ах, Рюя, намерих те, мога ли да те изпусна!
Нисан: - Успяхте ли да намерите мъжете или не?
Ешреф: - Човек не трябва да задава въпроси, чийто отговор няма да му се понрави.
Нисан: - Тогава друг въпрос да Ви задам.
Ешреф: - Разбира се.
Нисан: - Коя е Рюя?

Комисарката е била сред групата на Ешреф (6 месеца май), разкрили са я, но не са я убили, защото Ешреф имал принципи - да не убиват полицаи... вероятно от там знае доста за него и обсебеността му по Рюя. А за това, че Нисан е Рюя разбра от досието, което поиска, след като на спирката се направи на ударена и ѝ измъкна двете имена. Навърза това, че е от Афион и къде е учила... после видя и от детската ѝ снимка, че има бенка...

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 23:15 от super_katia

# 359
Кате, благодаря за превода! "Коя е Рюя?" Какво ли ще отговори?
Демет е от мафия на мафия. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт