Отговори
# 570
# 571
  • Яко в Матрицата...
Е, Шнур ефенди работи при условия, при които работят и другите продуценти.
Що се отнася до информацията, аз все още помня какво съм писала, а кога - кликвам на публикациите си и - voila. Wink
Ти сериозно ли? 😆

# 572
Нова снимка на Афито от вечерта на GQ

# 573
# 574
Roxis, аз бях писала, че се е просълзил докато казва на Суна,че ще е добра майка Ферит. Това е мое мнение, защото аз в тази сцена видях повече емоция в него отколкото, когато Сейран се разплака и той беше един безчувствен. Всеки вижда различни неща. Слагам снимка от тази сцена,има някакъв блясък в очите на Ферит. Но всеки да си прецени сам.
Аз също искам да гледам щастливи герои и двойки,но за жалост гледаме друг тип сериал, а не романтичен.
Не случайно сложиха и написаха тази сцена с дивангейт. Много рискуваха с нея. Според мен скоро ще се върнат на нея и ще избухнем яко.
Относно прошката за мен,за да простиш трябва да ти е казан греха и да ти поискат да простиш, да има и разкаяние. А дали ще простиш вече зависи от самият човек и докъде му е прага на търпимост.
За мен за целувката са виновни по равно Ферит и Суна. Обаче, Ферит поне призна вината си пред някой, сподели я. А Суна си мълчи и се скатава. Като цяло не виждам и в двамата някакво кой знае какво чувство за вина. Просто искат да им се размине и в момента си мислят, че това е станало.
Суна в предния епизод даже от злоба,че Ферит не й помага го нападна с най-гадното. Каза му за проблема на Сейран и то по злобен начин. Аз не считам, че това е сестринско добро поведение. И то когато сестра ти се опитва да те спаси. А после как се държа със Сейран,все едно не й е забила нож в гърба. Прегръщаше я, целувки,мили очички. За мен това е поведението на човек, който не търси прощка. Тогава защо да му я давам?
Суна за мен все още не е достатъчно лабилна,за да има дете. Това същество милото само ще страда. Никой според мен в момента не трябва да има деца. Какво казват на хората така - раждайте деца,те ще ви излекуват. Ами не е гаранция, обременяваш ги и те да имат твоите проблеми от миналото.
Фрага няма нищо общо с озета. Поредните глупости, които пишат сценаристите. Как се стига до предложение за брак при толкова съмнения не знам.
Аз 4 сезон не бих издържала и не бих гледала.
Ох, стана пак дълго Simple Smile

# 575
Имало сет в стаята на "Мишонкови". 😜

# 576
# 577

Фенове на Афра са оставили пак цветя при Несрин /майката на Неслишах/, за Лютфие и Несрин по случай 8 март.
За тези, които не знаят, Несрин има заведение и хората знаят къде могат да занесат подаръци.

Текста на картичката:

Уважаема г-жо Лютфийе,
Поздравяваме те за 8 март, най-красивия ден в годината. Надявайки се, че пролетта винаги ще цъфти в теб, дори навън да вали дъжд или сняг...
Ти си прекрасна дъщеря, майка и сестра. Бъди щастлива и обичана днес, утре и винаги.
С голяма любов и уважение,
Феновете на вашата красива дъщеря Афра Сарачоглу от Русия, Украйна, Литва, Узбекистан, Таджикистан, Франция, САЩ, Испания, Полша...
❤❤

# 578
Здравейте
аз да се намеся малко по повод това,дали трябва да се даде прошка,или не
Първо,никога не казвай никога...
Това ми е за обица през целия ми съзнателен живот
Второ,много зависи на кого ще даде човек прошката си
Писах вече веднъж,че,ако човекът заслужава и,ако другият се е подлъгал неволно,или поради друга причина и,ако този същият човек осъзнава грешката си и се разкайва,то тогава може да му се прости и да му се даде възможност да докаже,че е заслужил тази прошка
И трето-унищожихте Ферит....
Даже виждате неща дето той не ги е направил,но по презумция ще ги направи,защото така трябва
Той е човек с много силна емпатия
Но даже и да не е-защо да не  каже на Суна,че ще е добра майка?
И тук видяхте отвратителния Ферит
Нищо добро ли няма в него?Нищо,за което си заслужава Сейран да го обича толкова силно?

# 579
Вал, споделям мнението ти. 👏👏👏

Снимат сватба. 🥳🥳🥳

https://x.com/azcen_2018/status/1897696976960909819?t=KF1_gKwj2hbKhlFzxdHwQA&s=19

# 580
Абе тези хора да не снимат сватбата Grinning

Вал, в една от сериите Халис говори на Сейран за добрите хора, много добрите хора и много добрите намерения, както и последиците от тях. Препоръчвам да го изгледаш.

# 581
Щяло да има стрелба на сватбата. 🥴

# 582
Еве,едва ли ще се напъна да гледам тези серии
Това не е моят сериал,нито моите Сейфер
Чета Ви само,за което много благодаря на споделящите
Високопарните думи,Халис ага изрича от ден първи,а всъщност,нищо от това,за което той говори не се потвърди в живота на Корхан и заобикалящите ги
Няма лошо да се говори умно,с фрази,нищо не значещи в живота
Защото животът е това,което се случва с нас и около нас,докато си правим планове-или в нашия случай въпреки добрите намерения и дълбокомислени тиради

# 583
Вал, разбирам това, което си написала, виждам логика. Ферит наистина има много добро сърце и това е нещото,в което Сейран се влюби. Обичам си Ферит и точно затова се дразня в какво го превърнаха. Същото ми е и за Сейран.
За прошката, което си написала, много добре казано Simple Smile
Обаче това негово голямо сърце защо в този момент не работи по същия начин и за Сейран. Тя имаше и има нужда от него и той не е до нея. Нито физически, нито психически. А въпреки, че Сейран се държи лошо с Ферит този сезон, много му се кара Simple Smile , тя пак е до него и прави всичко,за да има бъдеще и нещо,за което да се хване и да си струва да живее. Усеща, че при него нещо не е наред.
Това го гледахме и в сезон 2, Ферит вечно помага и решава проблемите на другите,но за него си и жена му няма време.
Това е нещото, което ме дразни в момента,че тичка покрай Суна, подкрепя я, казва й някакви окоражаващи неща ( не,че е лошо) , но на Сейран нищо не казва, защо и с нея не подходи така. Защо вкараха този проблем със забременяването?
Суна много я харесвах в сезон 1 и 2 до някъде. След това обаче не могат да ме накарат да й съчувствам. Абидин също.
Ако ще има сватба и стрелба сега е последния шанс да се буди някой от кома. Не вярвам аз да се окаже кома обаче.
Но предстои да видим какви ще ги забъркат като за финал. Когато и да е той.

# 584
Вал, аз имах предвид добрите намерения на Ферит, ама карай Grinning
Като ще говорим със сентенции, имам си една любима и аз: Който е приятел на всички, не е приятел на никого.
Пък да не споменавам, че никой не е кюнефе... Нейсе Smirk

Общи условия

Активация на акаунт