Отговори
# 675
# 676
Бел, благодаря за превода на фрага!🌹

# 677
Скрит текст:
Рени, часовете, в които започва вечерята и приключва закуската също носят тези имена. Като човек, който спазва постите по време на Рамазан от повече от 30 години все си мисля, че знам какво е ифтар, но винаги мога да науча нещо ново, разбира се.  

Никъде не съм писала, че сексът и целувките са най- важни в сериала. Все пак не съм забравила, че гледам турски сериал. Опитах се само да обясня, че не Рамазанът е причина да отсъстват някакви сцени на нежност между главните герои.

Извинявам се, ако съм те подразнила с нещо, но в момента преекспонираш, а аз нямам никакво желание да се конфронтирам.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 00:18 от Fi79

# 678
https://www.instagram.com/reel/DG6ehZSM3OB/?igsh=YTd0Z3ltc3hxcnl0

И едната снаха на Мерт,като Гюлчин е с мартеничка и си ги носят.

# 679
🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

# 680
  • Яко в Матрицата...
Fi, хората, които четат тук, ще останат с грешно впечатление. Това е. Ама щом държиш да си права, проблем йок. Ти както винаги всичко знаеш, ние другите сме някакви си там лаици Sunglasses

Много са сладки Heart Eyes

# 681
Reni, имам познания само по теми в областта на хуманитаристиката, а и там са ми ограничени. Нямам никакви познания за историята на турската литература, примерно, процесите, теченията и т.н., които са се случвали и винаги с интерес съм чела постовете ти, свързани с литературния и културния живот в Турция, и съм ги оценявала.
  Имам познания върху Исляма (при това не толкова задълбочени, каквито са на много мои близки), защото изповядвам тази религия.
 Уважавам всяко мнение, дори и различно от моето, както и познанията на останалите, натрупани на база житейски опит, образование, светоусещане и т.н.
 Ако изразяването на становище и заемането на позиция ме прави да изглеждам като всезнайка, то се признавам за виновна и искрено съжалявам, че съм се натрапвала. Ще се коригирам!

# 682
https://www.instagram.com/reel/DG6vLDUxxlE/?igsh=Y256YjlxeW1nZGdz

Афиии..Heart

Мили момичета  Heart
Честит 8-ми март! Нека този прекрасен празник донесе много положителни емоции, да ви подари най-красивите цветя, най-милите думи. Пожелавам ви този ден да прекарате на върха, да получите много комплименти и да бъдете най-чаровните на света! Нека мечтите ви се сбъднат, а пролетта ви топли с топлината си. Бъдете здрави, щастливи, богати, обичани и незаменими.
Честит празник на жената  Heart

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 06:02 от Милена Тодорова 756835

# 683
Честит празник,мили момичета.Искам да ви поздравя с това любимо стихотворение на Блага Димитрова.                                                               
 „ЖЕНА”
Блага Димитрова
Как тревожно е да си жена.
Красота и усмивка да бъдеш
сред всекидневната сивота.
Вярност – срещу изменчивия вятър,
нежност – в загрубелия свят.
От безбройните земни пътища
най-рискования да избереш –
безразсъдния път на сърцето,
и докрай да го извървиш.
Твоя единствена радост да бъде
радост да даваш… Да бъдеш в нощта
светло прозорче, което чака.
И непростимото да простиш,
и да градиш живот от отломъци.
Отговорност е да си жена.
Бъдещето да носиш в утроба.
Да продължиш в един детски вик
дългата мълчалива целувка.
Да превърнеш във вечност мига.
Твойте прострени ръце за прегръдка
люлка да станат на нов живот.
Нощем над него безсънна да тръпнеш,
светла като звездоокия свод.
Всяка детска усмивка – със бръчка
да заплатиш и във косите със скреж.
Сълза по сълза на новото стръкче
своята хубост да предадеш.
Нищо за себе си да не оставиш.
Саможертва е да си жена.

# 684
# 685

Честит празник, прекрасни!🌸🌸🌸
Обичайте сами себе си и бъдете красиви!🌸

За епизода снощи, ами отново заспах, ще гледам пак, искам да видя предложението!

# 686
Честит празник! Не забравяйте да бъдете жени! ❤️🌻🍀

Епизода ми хареса ( с някой изключения), а последните сцени ме развълнуваха и разплакаха! Охххх...Най-сетне...Мислех, че вече нищо не може да ме трогне, но безразличието ми беше победено!

# 687
Честит празник, мацки! 🫶

И на мен епизодът ми хареса, ама щеше да е по-хубав без сцените на Суната и Абито! 😜

# 688
  • Пловдив
Честит празник, мили момичета!
Честит имен ден на всички празнуващи!
Бъдете здрави, щастливи и усмихнати!

# 689
Честит празник, момичета Heart Честит имен ден на всички, които празнуват днес Kissing Heart

Heart

Общи условия

Активация на акаунт