Отговори
# 75
Охо,Озан Акбаба на трето място?Браво.Макар да предпочитах да е на второ,а втория да е под него.

Много харесвам Озан Акбаба….от Мафията не може да прощава….Харесва ми за партньор на Афра….Тя може да го направи истинска звезда….Има излъчването на Анди Гарсия ….
Точно в десятката.Толкова време се чудих на кой актьор ми напомня.Обожавам Анди Гарсия.Видя ли го в някой филм,не ме интеретсува хубав ли е филма или не,там е Анди и това ми стига.Точно.И на мен ми стана любимец,а и героя му е супер,смесица от закостенели порядки и новото.Но и другите актьори ми харесват.А Мезидето направо ме кефи отвсякъде.За Синем Юнсал нямам думи.За героинята и съвсем съм без коментар.

# 76
# 77
Не мога и да си помисля  Афра да има проект с  Озан А
 15 години разлика са си 15 , че и не изглежда свеж  за възрастта си

И Гьозде нещо превъртя Grinning

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:19 от KrasiAnna

# 78
# 79
  • Манчестър
Благодаря за новата тема Еве 🧿🤍🧿

# 80
"Зад всеки велик мъж стои велика жена"
Ферит, за да завърши пътуването си, се нуждае от Сейран като своя светлина. Тя му дава сила, води го през тъмнината, защитава го и стои до него. С нея той ще намери кураж да приеме истинския си път. 🥹✨

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 01:40 от Катерина49

# 81
Добро утро Simple Smile
"Зад всеки успял мъж стои една силна жена" - Наполеон Бонапарт, 18 в.
Това твърдение отнася ли се и за всяка успяла жена? Питам, щото има и такива случаи. А и в Чапкънина истинският талант в проектирането на модели за бижута е Сейран.

# 82
Ако малко перифразираме Наполеон и с оглед на нашия специфичен случай, дали не може да се каже и така -  "Една силна жена може да си позволи зад нея да стои мъж, имащ се за велик".Smiley

# 83
Добро утро Simple Smile
"Зад всеки успял мъж стои една силна жена" - Наполеон Бонапарт, 18 в.
Това твърдение отнася ли се и за всяка успяла жена? Питам, щото има и такива случаи. А и в Чапкънина истинският талант в проектирането на модели за бижута е Сейран.
А зад всяка успяла жена има един провалил се мъж.Това е продължението,Кате.

# 84
въртя, суча и все "онази" сцена премислям. Суна в полицията каза на Ферит "Ти ме целуна". Ферит разказа на Ченгиз, че целунал Суна, тя му отвърнала, а той се отдръпнал. До тук добре, имало е само целувка, но остава въпроса за петънцето на шията - смучка ли бе или не. Как се е получила през нощта?

Какво стана със заръката на Чичек Суна да бъде следена?

# 85

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:30 от Милена Тодорова 756835

# 86
Добро утро

# 87
Пак са в ресторанта

Хелоу Kissing Heart

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 10:13 от Еванджелин

# 88
Хелоу, мацки! 🫶
Чакали Афито! 🤘

# 89