Отговори
# 360
  • Ямбол
Честит 3-ти Март момичета ! 🤍💚❤️
Дали наистина целия сезон ще се окаже един филм в главата на Ферит (кома),ако е така всички ще бъдем в шок най-вероятно.
Относно раздялата на Афра и Мерт съм сигурна,че няма нищо такова Уж все са разрешени пак все се оказва,че са заедно.Вече като вида такива жълти новини направо ги подминавам с усмивка на лице.
В Испания рейтинга е голям за сега.Като започне сезон 3 ще видим дали пак ще е такъв 😂 . Дано да имаме фраг тази вечер 🥰

# 361
Ив, ето целия клип!

https://www.instagram.com/reel/DGvuSxjsmjk/?igsh=YXhjdW4xcXV0emE3
Голям е чаровник.🖤😎 Кадрите от афтърпартито на Бърбъри ли са?
П.с. Честит празник, момичета!

# 362
Белл, повтарям снимката, че детайлите са важни. 😜

Много хубава гривна носи този Мерт ❤️🧿🧄

# 363
Я кажете що и се радвате на тая гривна толкова. Знам,че е гръцка  плетка и се продава в Англия.Нещо съм проспала ли?

# 364
Я кажете що и се радвате на тая гривна толкова. Знам,че е гръцка  плетка и се продава в Англия.Нещо съм проспала ли?
Доколкото аз знам и ако писанията са вярни тази гривна е подарък от Афра и им е от почивката в Сими, Гърция.
Ако бъркам или грешка моля момичета поправете ме Simple Smile
Ще има ли фраг днес или пак ще ни оставят на сухо?

# 365
Доколкото аз знам и ако писанията са вярни тази гривна е подарък от Афра и им е от почивката в Сими, Гърция.
Ако бъркам или грешка моля момичета поправете ме Simple Smile
Ще има ли фраг днес или пак ще ни оставят на сухо?

Наде,благодаря.
Не мисля,че е купена от Гърция.Магазина го има само в Англия.

# 366
# 367
Идва новата реклама на Афито за Дефакто! 🧿

# 368
Тази снимка нова ли е?

# 369
Стара е снимката на Рамо!
dterziiska, повторих Афито, ама късно видях, че си я сложила! 😜

# 370
Серия 100
Преди няколко месеца журналистката Бирсен Алтунташ написа статия, в която каза, че Yali capkini  ще направи финал на 100 серии. Бирсен е платена поръчкова журналистка и продукциите я използват за целите на маркетинга си. Веднага след публикуването, няколко големи профила в Х започнаха да разпространяват "новината". Въпреки, че продуцента, хора от екипа и актьори неколкократно отричаха тази новина, всички решиха, че финалът ще е в  серия 100.

Но всъщност всичко това е добре планирана и проведена пиар акция. "Финал 100" е фалшива реклама!

В нумерологията 100=1 и означава ново начало. Ако новото начало е в серия 100, то събуждането трябва да се случи по-рано.. .

Но преди това...

Истината е, че феновете и зрителите не могат да влияят на сценария по никакъв начин, но ние искрено вярваме в обратното, защо?

Илюзията за влияние е майсторски създадена от продукцията, за да държи зрителя непрекъснато разочарован. Разочарованието води до естествени опити да се промени, това което  го е причинило . И... правим хаос, бойкоти, безброй публикации,  груб хейт в профилите на членове на екипа и т.н.

А те продължават да ни подлудяват с разочароващи сюжети. След това, когато зрителят не може да издържи повече,  ще ни дадат  предварително планирана кулминация, която сме искали, и ще ни накарат да повярваме, че най-накрая сме спечелили. Изплашихме ги с бойкоти, рейтинги и т.н., така че трябваше да се поддадат. Ние спечелихме!

Не правете грешката да вярвате в това. Кулминацията е отдавна планирана. Ние не влияем на нищо, но илюзията за награда, която получаваме в този момент, ни залива с ендорфини. Последвалата химическа реакция в тялото ни, ни натоварва с допамин и причинява пристрастяване.

И бъдете сигурни, че сме пристрастени за цял живот. И въпреки, че знаем всичко, това няма да ни спаси от попадането в този капан. Но преди да се разгневите срещу продукцията, просто знайте, че класният маркетинг винаги работи с биохимията на своите клиенти.

Но, да се върнем към #YaliÇapkini... Продукцията използва тази стратегия почти през всички сезони, но най-яркият пример до момента е 62 серия. Краят на 61серия беше  максимално разочароващ . Мислехме, че нищо няма да ни измъкне от тази кал, нали? (виж предишната публикация: https://www.facebook.com/share/p/1ErZ5n3GgQ/)

И изведнъж  в 62 серия се озовахме в съвсем различна реалност. Дойде от нищото, изведнъж, неочаквано, точно когато си мислехме, че втори сезон  е пропилян.

Няма  друг момент, когато феновете да са били толкова  "дрогирани" , както беше в този ден.

Колко иронично... Сега също чакаме друга реалност...

Това, което се опитвам да кажа е, че може да се окаже, че 100 е фалшива реклама. Чакаме серия 100 като някаква кулминация, дискусиите са по-нищожни от всякога, не очакваме нищо. но…

Дадено ни е това важно събитие (серия 100), за да ни държи разочаровани и да не очакваме нищо до определената дата. Всичко това цели да бъдем изненадани в най-ниската си точка на очаквания с нов огромен поток от ендорфини, повярвайте ми много по-голям от 62 серия,  и да ни удави в нова порция допаминова атака.

Това е още една причина рейтингите да не ги притесняват много. YaliÇapkini ще продължи, докато историята не бъде разказана до последната точка, така както е проектирана.

Сега сме в средата на задаващ се нов колапс:

#SeyFer очевидно ще имат нови проблеми с погрешната си комуникация,  (намека за дилан=юсуф),случаят от  89 ще бъде разкрит всеки момент, Карам надвисва над Сейран…

И тогава, бам! И отново сме в "Ходри мейдан"

Въздишка на облекчение... SeyFer се връщат, стаята се връща, всичко е като преди...

И ние пак сме  спечелили... И YaliÇapkini е спасен отново с неуморните опити на безмилостните фенове...

Не се съмнявам в положителния обрат, който сюжетът в крайна сметка ще направи. Може да се случи по всяко време преди серия 100.

Това е историческо,  брилянтно изживяване да бъдеш част от проект, който включва изкуство, маркетинг и бизнес .

Вярвам в това, повярвайте и вие!

В публикацията са използвани мнения на Циала Крихели

https:-spam302-/cinepathy

Добро утро Coffee
Споделих от фейсбук,защото отговаря напълно на моите мисли..

# 371
Всичко това,само,ако има кой да го гледа

# 372
Всичко това,само,ако има кой да го гледа
Като мен,например.Ендрофините и химичните ми реакции са вече към други сериали.И като им гледам рейтингите,сравнени с "Рибарче"  май ендрофини и допамини масово са се насочили към други проекти.Написаното може и да е така ако липсва конкуренция.Но на "пазара" вече има доста сериозна такава и се задава още.Така,че .....

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 07:02 от mimi 65

# 373
Добро утро!

Мими, продукцията доказа многократно, че рейтингите не ги вълнуват. Това е най-продавания турски сериал и явно могат да си позволят да не се съобразяват с рейтингите.

# 374
Добро утро, мацки! 🫶

Ако ще съдим от рейтинга какво да се гледа, в момента с добър рейтинг са 3 сериала,  Доста сериали има, ама рейтингите им са олеле мале! 😜 И като СейФер в никой сериал няма. 🤘

Общи условия

Активация на акаунт