Отговори
# 375
Добро утро, момичета!
Пожелавам успешна кратка работна седмица Simple Smile
Пак ни оставиха снощи без фраг. Не мога да хвана как промениха графика. Сега вече сме с по един фраг във вторник или сряда?
Не че фраговете много помагат,но пак поне да има нещо, което да коментираме

# 376
Добро утро!

Мими, продукцията доказа многократно, че рейтингите не ги вълнуват. Това е най-продавания турски сериал и явно могат да си позволят да не се съобразяват с рейтингите.
Да де,тях ги вълнуват само парите.Ама те,парите бързо свършват.

# 377
  • Ямбол
Добро утро момичета ! Успешна седмица 🥰.

# 378
Добро утро, мацки! 🫶

Ако ще съдим от рейтинга какво да се гледа, в момента с добър рейтинг са 3 сериала,  Доста сериали има, ама рейтингите им са олеле мале! 😜 И като СейФер в никой сериал няма. 🤘
Ами то вече и в "Рибарче" няма Сейфер.Аз виждам двама млади хора които са доста отегчени един от друг и сякаш са открили и продължават да откриват,че абсолютно не са един за друг и са сгрешили.Гледайки всяка серия все повече ми се навира това в очите.Сега като пристигне и Серпито,съвсем ще разберат,че са сгрешили.Защо ли не мога да повярвам на Ферит като казва "ако теб те няма и мен ме няма".Имах чувството,че го казва по навик,а не защото така го чувства.Станаха дори по скучни от другите двойки,тоест направиха ги такива 5 "кухи лейки" и един психясал продуцент.

# 379
Гюно Kissing Heart Хади дано днес поне имаме фраг Grinning

Не, че нещо, но как ви се струва цял сезон кома? Иначе да, могат да си пишат всякакви глупости и накрая да изчистят всичко с една кома хахаха. Направо ще умрем от радост Smirk

Много ми липсват Heart

# 380
Добро утро Simple Smile
По повод текста от ФБ:
В едно от малкото интервюта на Онур от началото на февруари миналата година той директно си заявява, че успехът на турските сериали се дължи на размиването на границите между екран и реален живот и на "интерактивните отношения" между продуциращите и публиката. Те следят мнението на публиката, но си следват своята идея. А още и че той самият участва във всеки етап от сътворяването на сериала, във всичко (!).
Според мен, все още съществуващият интерес (а той драстично намаля) се дължи на създадената нагласа от 1-ви сезон, а тя беше любовта ще промени чапкънчето. Независимо от характер, навици, психологични проблеми на героя. Прибавяме тук и видяното в отношенията между Мерт и Афра и ... ето ви непримиримостта на публиката със сегашното състояние в сценария и контролирания интерес и илюзии, че ако напишем в Мрежата, те ще се съобразят. И Онур обаче е наясно, че това "взаимодействие" не може да продължава вечно. Така че ... ако сериалът има щастлив край, то той вероятно би се съобразил с реалността в живота на прототипите на нашите герои. Разбира се, ако Онур е съгласен с такъв финал.

# 381
СейФер може и да няма сега, но има Афра и Мерт! Така става ли? Всеки гледа това, което му харесва! Аз например заради Афра и Мерт ще гледам Ялъто , каквито и колкото простотии да им напишат! В турския ефир за мен няма двойка, която дори и малко да може да изиграе и предаде на публиката емоциите и чувствата така като го правят Афра и Мерт /СейФер/!
Добро утро, мацки! 🫶

Ако ще съдим от рейтинга какво да се гледа, в момента с добър рейтинг са 3 сериала,  Доста сериали има, ама рейтингите им са олеле мале! 😜 И като СейФер в никой сериал няма. 🤘
Ами то вече и в "Рибарче" няма Сейфер.Аз виждам двама млади хора които са доста отегчени един от друг и сякаш са открили и продължават да откриват,че абсолютно не са един за друг и са сгрешили.Гледайки всяка серия все повече ми се навира това в очите.Сега като пристигне и Серпито,съвсем ще разберат,че са сгрешили.Защо ли не мога да повярвам на Ферит като казва "ако теб те няма и мен ме няма".Имах чувството,че го казва по навик,а не защото така го чувства.Станаха дори по скучни от другите двойки,тоест направиха ги такива 5 "кухи лейки" и един психясал продуцент.

# 382
Трябва да приемем, че този сериал е на продукцията и те решават кое и как. За съжаление никой не ни е обещавал щастливи СейФер през цялото време. Всеки си решава дали и колко да гледа, но е очеизвадно, че на продукцията не им пука колко зрители вече не гледат. Те са си решили кое как ще бъде и това е положението.

А за комата аз бих се радвала да е истина, защото това означава, че Сейфер са си онези нашите Сейфер, които оставихме в 73 епизод.🥰

# 383
Добро утро, мацки! 🫶

Не мисля че щом Серпил влезе Ферит ще помисли че е сгрешил със Сейран, той никога не е давал индикации че има нещо към нея, даже не я забелязваше, само ако тя влизаше в стаята при него тогава той се дразнеше. Ако наистина Ферит ще иска да създаде своя колекция сам, едва ли ще има време да се занимава със Серпил

# 384
Тя продукцията нека си решава кое и как, но аз ще продължавам хем да гледам, хем да мрънкам, хем да критикувам.
Съгласна съм с теб, Бел, за възможностите на Афра и Мерт като актьори, но хората просто не им пишат сцени за изява. Ни любов им пишат, ни конфронтации. Някакви празни сцени без заряд, колкото да отбият номера. Ами ще ги критикувам до дупка, бе!
Иначе не виждам и на какво да се радвам, ако е кома и съм гледала 120 епизода триъгълници и квадрати и в 121 се събуждат, пляскат с ръце и се прегръщат. Аааа, ама те били старите ми Сейфери, урааааа хахахаха

# 385
Никой не е длъжен да се радва, ако се окаже кома след като цял сезон сме гледали това, което даваха. Факт е обаче, че всеки си поема риска започвайки да гледа нещо, което не е заснето, а в момента се снима. 😉

# 386
Лилия, най-обичам да чета неориентирани постове, колкото да напишем нещо Grinning

То и да не се снима сега, да е вече заснето, няма начин да знаеш какво е, преди да го гледаш, нали? Демек пак се поема риск.

# 387
Чувствай се свободна да ми прескачаш постовете, хич няма да се трогна.😄

# 388
  • Яко в Матрицата...
Хелоу 😁

Няма фраг, няма нищо зад кадър… Скука…

# 389
От Х малко Smirk

Сейран е тази, която многократно настояваше: Да не губим имението, да пазим камъните, заедно да намерим друго решение. Сейран е тази, която всъщност спаси сестра си, която беше хвърлена в затвора, в резултат на предателството на съпруга си и сестра си. Сейран е тази, която се опитва да спаси загубената репутация на Ферит.
Но Сейран все още е невидима.

Ах, Сейрошум беним Heart

Общи условия

Активация на акаунт