Отговори
# 390
Добро утро!
Спомням си в началото или средата на сезона как чакахме кекс сцена на СейФер. Сега се надяваме на поглед и диалог между тях. Къде бяхме, къде стигнахме.
За мен този проект е социален експеримент, зад него стои психото, и прави анализи на публиката за следващите сериали. Това едва ли е бил първоначалния замисъл на проекта, но хората избухнаха в този, нещо невиждано до сега. И стана опитно зайче.

# 391
Нинка, важното е да не губим вяра в комата и да се надяваме до финалните 10 минути Smirk

# 392
Еве, хич не вярвам в комата, няма смисъл от нея. Тя тая кома 100 години ще стане Simple Smile Но каквото и да излъчат, ще го гледам. Имам и по-фантастични догадки  😀 може би анализа включва как се отразяват отношенията на любимите СейФер в реалния живот, в случая в отношенията на АфРам. И на зрителите. Не съм специалист, тук има психолози да кажат те, обаче със сигурност това, което гледаме на екрана се отразява в нашите отношения. Няма да забравя сцената със целувката, ами то ми идеше да нацелувам целия свят след нея 🤣 И със лошите сцени е същото. И ние сме в експеримента Wink

# 393
https://www.facebook.com/share/p/12FjrDt3ctc/

Много интересни анализи и споделяния има в тази група,но мисля,че е поверителна.Не можах да копирам само текста,но мненията са от X.
Най интересното е 36 държави,които Сейран е обиколила.36 седмици =9 месеца,това е напълно износена бременност.Ако е така,чакаме бамби .

# 394
Една нормална бременост е 40 седмици.

# 395
https://www.facebook.com/share/p/12FjrDt3ctc/

Много интересни анализи и споделяния има в тази група,но мисля,че е поверителна.Не можах да копирам само текста,но мненията са от X.
Най интересното е 36 държави,които Сейран е обиколила.36 седмици =9 месеца,това е напълно износена бременност.Ако е така,чакаме бамби .

Единият спойлерджия беше писал преди време, че не е случайно споменаването на 36 и значи нещо.

Ето го

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 12:46 от Lilia*

# 396
Една нормална бременост е 40 седмици.

Нинка,цитирах мнението от X.

33-а гестационна седмица
е началото на деветия лунарен месец от бременността, което за бъдещата майка означава профилактични прегледи на всеки две седмици (вместо на всеки четири седмици, както до момента). Бебето тежи около 2 000 грама и е с дължина. Това означава,че от 36 седмица,се чака раждането,четох сега.

# 397
Това не го бях виждала до сега! Не знам от къде е! Афито е истинска принцеса! 🧿

# 398
Аз пък съм чела теории на конспирацията, че от продукцията нарочно подклаждат слуховете за кома, за да не се бунтуват много зрителите /надявайки се на събуждане все някога/, та да могат да си пробутат всички желани извращения.

Това не го бях виждала до сега! Не знам от къде е! Афито е истинска принцеса! 🧿

Белче, и аз сефте го виждам, красавица Heart Eyes

Пишат на Ураз, че може Афито да е ходила за виза в Гърция, че по-лесно им издавали оттам. Да видим къде иска да ходи момичето ни, хем последва няколко интересни имена...

# 399
Милена, моите уважения към Х и спойлерите, ама това са изсмуквани от пръстите факти, да не кажа манипулация. Защото една бременост се променя на 36 седмици, само за да пасне на 36 държави обиколени от Синан. По тази логика бебета са износени и в 38 и 39.
Една стандартна бременост е 40 седмици, другото е частен случай. И изводите са бутикови  Simple Smile

# 400
Вие четохте ли днес поредните глупости за Афито’ Аз съм в шок!
https://www.gazetegercek.com.tr/afra-saracoglu-samsunlu-seyma-su … -kaptirdi/165418/

# 401
Цитат
СейФер може и да няма сега, но има Афра и Мерт! Така става ли? Всеки гледа това, което му харесва! Аз например заради Афра и Мерт ще гледам Ялъто , каквито и колкото простотии да им напишат! В турския ефир за мен няма двойка, която дори и малко да може да изиграе и предаде на публиката емоциите и чувствата така като го правят Афра и Мерт /СейФер/!
Напълно споделям това, което е писала БЕЛЛ.
Опитах се да гледам нови сериали, ами, не ме впечатлиха изявени и доказани артисти. Слаба и вяла игра. Явно първи сезон на Рибарче вдигна много високо нивото на игра, емоции, чувства и представяне на сюжет.  Сигурно дълго време няма да се забрави този филм, поне за мене Афра и Мерт са явление в гилдията.

# 402
Вие четохте ли днес поредното глупости за Афито’ Аз съм в шок!
https://www.gazetegercek.com.tr/afra-saracoglu-samsunlu-seyma-su … -kaptirdi/165418/

То ако не е Мерт, ще е Афра, миналия път беше Мерт сега дойде ред и на Афра. Този човек следва и други турски актриси, но понеже Афра в момента е най-коментирана, решиха нея да я вземат на мушка

# 403
Да, следва и харесва наред!

# 404
Белче, това го четох още миналата седмица, че въпросния споделил, че бил впечатлен от Афра повече, отколкото навремето Шейма го била впечатлила. Не знам какво общо има Афито обаче, хеле пък като не е ходила в Атина.
То и аз навремето бях впечатлена от Брад Пит, ама на...

Общи условия

Активация на акаунт