Отговори
# 405
Да, следва и харесва наред!

Само като видиш че са писали Атина, нищо че тя не беше там, веднага може да разбереш как си измислят

# 406
Вие четохте ли днес поредното глупости за Афито’ Аз съм в шок!
https://www.gazetegercek.com.tr/afra-saracoglu-samsunlu-seyma-su … -kaptirdi/165418/

То ако не е Мерт, ще е Афра, миналия път беше Мерт сега дойде ред и на Афра. Този човек следва и други турски актриси, но понеже Афра в момента е най-коментирана, решиха нея да я вземат на мушка

В Х пак е мазало заради разни кукута.😵‍💫

# 407
Вие четохте ли днес поредното глупости за Афито’ Аз съм в шок!
https://www.gazetegercek.com.tr/afra-saracoglu-samsunlu-seyma-su … -kaptirdi/165418/

То ако не е Мерт, ще е Афра, миналия път беше Мерт сега дойде ред и на Афра. Този човек следва и други турски актриси, но понеже Афра в момента е най-коментирана, решиха нея да я вземат на мушка

В Х пак е мазало заради разни кукута.😵‍💫

Защо не говорят за Илайда например, или за Джемре Байсал които също са с харесани публикации от него, но не ги коментират защото си имат гаджета и Афра в момента е коментирана

# 408
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

# 409
Илайда и Джемре не са Афра! И с гаджета и без гаджета все тая! 🤣🤣🤣

# 410
Да го ядат Stuck Out Tongue Winking Eye

Афито в ялъто, чакали и Мерт. Снимат сцена с деца от вчера.

# 411
Момичета,чета ви и си мисля, че съм съгласна с вас, че този сериал е някакъв вид експеримент. За какво обаче не мога да кажа. Но наистина много високо вдигнаха Афрам летвата откъм актьорска игра и химия. Няма в момента по-обсъждани и наблюдавани от тях. И това стана с този сериал. Преди това дори и след играта им в Учителят не бяха толкова коментирани.
Аз не гледам вече редовно сериала, просто не мога, карам го на клипчета или ако ме грабне хвърлям поглед на някой епизод. За мен масово основно се гледа заради Афра и Мерт - Сейфер. Обаче от известно време и тази магия я няма, сцените са им едни празни, в нищото. Събуждат в мен едно такова чувство на дискомфорт. Все едно гледам двама души, които изпитват неприязън един към друг,но са заедно по необходимост.
За жалост и Афрам вече не са ми достатъчни, за да им гледам глупостите. А,ако говорят наистина и обмислят и 4-ти сезон това ще е егати простотията. Пак ще пишат глупости.
Какви са тези сцени, които снимат с деца? Да не би Ферит да е спретнал някоя изненада за Сейран за разнообразие Simple Smile Чудя се и за скок във времето или спомен някакъв и затова да са децата, но едва ли.

# 412
# 413
Милена, моите уважения към Х и спойлерите, ама това са изсмуквани от пръстите факти, да не кажа манипулация. Защото една бременост се променя на 36 седмици, само за да пасне на 36 държави обиколени от Синан. По тази логика бебета са износени и в 38 и 39.
Една стандартна бременост е 40 седмици, другото е частен случай. И изводите са бутикови  Simple Smile

Нинка,съгласна съм с теб,но 36 седмица е в 9 месец и няма проблем за раждане,нагледно го показвам,от медицински център съм го копирала.

От 1 до 4 г.с. – 1 календарен месец
От 5 до 8 г.с. – 2 календарен месец
От 9 до 13 г.с. – 3 календарен месец
От 14 до 17 г.с. – 4 календарен месец
от 18 до 21 г.с. – 5 календарен месец
от 22 до 26 г.с. – 6 календарен месец
от 27 до 30 г. с. – 7 календарен месец
от 31 до 35 г.с. – 8 календарен месец
от 35 до 40 г.с. – 9 календарен месец

# 414
Фрагман ще има днес!

# 415
Милена, моите уважения към Х и спойлерите, ама това са изсмуквани от пръстите факти, да не кажа манипулация. Защото една бременост се променя на 36 седмици, само за да пасне на 36 държави обиколени от Синан. По тази логика бебета са износени и в 38 и 39.
Една стандартна бременост е 40 седмици, другото е частен случай. И изводите са бутикови  Simple Smile

Нинка,съгласна съм с теб,но 36 седмица е в 9 месец и няма проблем за раждане,нагледно го показвам,от медицински център съм го копирала.

Божееееее,докъде ни докараха Joy

# 416

Божееееее,докъде ни докараха Joy

+1 Разногледи станахме с тия Сейфер Heart Eyes
Аз искам бамби в 36 седмица,тоя глупак да се събужда,че да видим бебче вече..

# 417
Хич не ща Феро да е проспал цялата бременност,ако има такава,де:hugs:
Няма да е честно спрямо него.Да не види двете чертички,да не чуе първите удари на сърчицето му,да не повърне поне веднъж със Сейран....Тц,не трябва да го лишават от този трепетен родителски  кеф

# 418
Привет! Дано има интересен фраг, че умрях от скука 😁. Ето още снимки от фотосесията на Афра ❤️🧿, стари са.

# 419
Тъжна работа пак! 🥹

Общи условия

Активация на акаунт