Отговори
# 420
На мен 96-ти епизод много ми харесва! Имаше доста силни сцени и моменти. Hands Clap Ето ги и моите любимци ръка за ръка - прекрасни Суна и Абидин. Великолепни Берил и Ерсин Sparkling HeartHeart EyesRevolving Hearts

Планът на Ферит и Абидин с прокурора беше много интересен! Влизайки нарочно в затвора двамата притиснаха Садък, за да си признае - Ферит го тормозеше, а Аби се правеше, че уж е на негова страна Stuck Out Tongue После как хубаво го подлъгаха и този от страх призна пред Абидин, че е поел вината и че майка му Чичек е платила на служителя в болницата да убие Айшен! Страхотно беше, че Аби успя да запише всичко! Разбра и каква е майка му Hands Clap В това време ми хареса как Суна се притесняваше за Абидин - беше си сложила отново и брачната халка. Animal Heart Eyes Cat Суна беше много сладка с шапчицата, като отиде в дома на майка си - въобще не се притесни, като казаха че Ферит отказал адвокат, а попита за Абидин и когато чу, че той е говорил с адвоката се успокои! Blush Суна и Чичек имаха интересни сблъсъци - Чичек как я прибра в имението, после не й позволяваше да яде каквото иска. А на Суна й се ядеше - по-скоро на бебето! Yum Хареса ми, че най-накрая Кязъм и Есме помислиха и за Суна - тук нямай беше написъл, че не мислели за Сейран, а отишли при Суна - според мен това е нормално. Сейран сега е в безопастност, докато Суна беше сама в имението заедно с Чичек и Каран - вярно, че заради бебето Чичек нямаше да й посегне, но пък за сметка на това я тормозеше психически, не й даваше да излиза, да яде каквото иска - да се разхожда - сякаш е куче на каишка! Disappointed Браво на Есме и Кязъм - отидоха в имението да пазят Суна от Чичек и Каран докато Абидин се върне от затвора! Hands Clap Суна имаше интересни сблъсъци и с Каран - хич не му мълчеше, а му се опълчваше! А сцената със снега беше супер - когато Кязъм и Есме дойдоха в имението, а охраната ги спря, после излязоха Суна, Чичек и Каран - а Суна им каза да ги пуснат, защото ще каже на Абидин! Sunglasses Какъв хубав сняг валеше - истинска красота. Nature Snowflake Сцената на Есме и Суна в кухнята беше една от най-хубавите им сцени майка-дъщеря - когато тя й сготви, а Суна се радваше! Смях се и с Кязъм като се ребчеше на грамадния Каран - даже нож му извади, а Каран стисна ножа, поряза се и вика на Чичек - спокойно, все едно ме е охапал комар! Кязъм как гледаше Joy Ферит пак се сби в затвора - добре нареди онзи гаден затворник, но после той искаше да го наръга с нож, но Аби се появи и го обезвреди! Абидин даде записа на прокурора и така предаде майка си. Много силна постъпка - а сцената с Абидин и Ферит, когато Аби му разказваше, как е израстнал без майка и баща - и че това му се е отразило също беше силна! Hands Clap Хареса ми, че Суна помогна на Сейран като я пусна тайно в имението през нощта, за да намери тетрадката със скици на Халис Ага и така Сейран успя да нарисува модела на пръстена замък, за да спаси фирмата и Ферит! Тя се вдзъхнови от записките, но замисъла си беше нейн до колкото разбрах. Hands Clap Когато казаха на Чичек, че Садък е проговорил и че именно Абидин го е разобличил - тя реши да бяга - Суна чу и попита какво е станало с Абидин - Чичек й каза да се дръпне - скораха се. Чичек искаше да бяга взе паспортите, ама Кязъм й грабна чантата - като фартуна е. Joy Появи се Каран и взе Суна за заложница - дори й опря нож в гърлото. Бутна и Есме, а Кязъм каза да я пусне иначе ще метне документите. Хареса ми тази сцена - Чичек каза да не я наранява понеже носи бебето на Абидин, а Каран каза, че му писнало от Абидин и бебето му. Все пак пусна Суна - тя бутна ножа и отиде при Есме, а Кязъм хвърли документите - а Каран се метна върху Кязъм да го души. Тогава дойдоха Абидин, Ферит и полицаите - Суна викаше Абидин и той дойде и я прегърна - Каран обаче избяга - скочи през прозореца - колко му е. А Ферит викаше след него. Чичек помоли Абидин да помогне на брат си, но Аби каза, че нито Каран вече му е брат, нито тя вече му е майка! Силна сцена! Hands Clap

А финала на епизода, когато всички се завърнаха в имението беше уникален! Ферит и Сейран бяха много сладки как се бяха прегърнали. Хатидже, Гюлгюн, Орхан и Ифакат също се върнаха - а Суна и Абидин ги посрещнаха в имението хванати за ръка, а зад тях бяха Кязъм и Есме! Супер сцена беше тази - как влюбено се гледаха Суна и Аби и как през цялото време Суна не сваляше очи от Абидин - гледаше го с любов, доверие и възхищение! HeartRevolving HeartsHeart Eyes Когато Аби ги приветства с добре дошли - Хатуч също го приветства, че отново е добре дошъл в семейството! Супер момент Hug

Хареса ми и сцената, когато всички си отидоха по стаите - то от всички само Суна и Абидин са женени - другите всички са разведени, но заедно! Stuck Out Tongue Winking Eye Аби и Суна бяха в стаята си - той беше тъжен и скъса броеницата подарък от майка му - а Суна го гледаше с тъжен поглед, после го погали, за да го подкрепи - силна сцена! Kiss И накрая като приготвяха масата за Байряна - всички заедно щастливи - Аби искаше да се извини, но Ферит му каза че няма за какво - всичко е забравено! И на масата Суна все гледаше в Абидин - те единствени се държаха за ръце дори докато Хатуч казваше молитвата! Хареса ми и как тя каза, че се надява Бог повече да не ги отделя от дома им и един от друг и тогава дадоха Аби и Суна! Heart Eyes Дадоха после и Сейран и Ферин - а Каран дебнеше отвън и се заканваше на Корхан - дано не пострада някой! Накрая обаче с този СМС на Сейран развалиха обстановката - явно тя е подписала договора, който изключва Ферит от фирмата - но за да не загуби инвеститорите - дано обаче това не накара Ферит пак да се скара с нея, дано този път я разбере! Все пак каза, че тя не би го предала. Hands Pray

Аз очаквам новия фраг и дано е хубав! Въобще не вярвам в тези теории за коми и други глупости - то това би било най-голямата глупост! Sunglasses

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 17:48 от Roxis

# 421

🤣🤣🤣🤣🤣

# 422
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️

# 423
Днес няма празно, първо Афра, а сега и Мерт. 🥴 И пак тоя лъжец, който твърдеше преди време, че Афра заръчала на незнамси кой да пазел Мерт.🤪

# 424
И според Х ли това е “новата любима” на Мерт? Или те друга мома гласят?

# 425
Фрага дами!!! Ще имаме предложение!
https://www.instagram.com/reel/DGyLDUEKZxx/?igsh=NTMzYWkwZ3Z0ZThl

# 426
Нищо не разбрах от фрага. Каша ми е. Това предложение на Ферит дали е реално. Не мога да се зарадвам, егати Simple Smile
Пръстенът е симпатичен - май е сърце и е червено и зелено

# 427
Благодаря за фрага, Rl_14!🌹
Сценаристите за пореден път не ги разбирам и не намирам никаква логика и последователност в това, което ни показват. Аххх, не мога вече дори да се зарадвам на новината с предложението, но въпреки това тайничко се надявам, че ще ни върнат поне малко от онези СейФер, които обичаме.❤️

# 428
Дали ще стигнем до сватбата ☹️🤕...Бомби има да гърмят...
Изобщо не мога да се зарадвам.. Повредих се 🫣🤷‍♀️🤦‍♀️

# 429

Благодаря за фрага!🌹 Хареса ми, хайде дано предстоят все такива хубави моменти. 🥰

# 430
Пръстенът е диня, прилича на онези, които се падат в зрънчо. 😂
Нали казвате, че въобще не си говорили в 96, а път сега някакво рандом предложение за брак?😂

# 431
Благодаря за фрага. Ферит взе да се глези като преди, тълкувам като намек за стария Ферит без лудото негово копие, което да го преследва. Сейрош няма много думи сякаш, но поне е в общ кадър с Ферит. Предложението ми е много изтъркана тема, но е хубаво.

# 432
Тези дни нямам време за форума и сега влизам и много ме зарадва този фраг. Heart

# 433
Не мога да се зарадвам. Всичко показано в този фраг ми е прекалено хаотични и хармонично. При нас всяко чудо е за три дни, даже и толкова нямат героите. А има да гърмят драми. Я утре Серпил се сети да каже на Сейран,че сестра й желае мъжа й. Я тя самата почне да го сваля. Пък при Сейран има да гърми това споразумение, което е подписала. А пък Каран/Карам реално чака да гърми някой или пък ще отвлича. Сейфер никакви ги няма епизоди наред пък сега брак си предлагат. Въй бе.
Аз бих се изненадала,ако се окаже, че Сейфер ще се женат, заради споразумението и да вземе Сейран фамилията Корхан,за да остане бизнеса в семейството Grinning
Не ми се вярва да е казала на Ферит,че да са измислили план за действие заедно. Но това по ми ме изненадало. И пак да дадат ретроспекция дълга на техния план Simple Smile Мистър и Мисис Корхан

# 434
Не ме развълнува, нито ме ядоса, нито ме зарадва. Вече ми е безразлично, дори и да не дадат серията в петък ще ми е все тая. Стигнах момента сериала да не ме интересува вече. Чакам само времето, когато сериала ще свърши и ще стане ясно има ли АфРам. Това също не ме вълнува особено вече, просто искам да съм наясно лъгаха ли ни или наистина има АфРам. Циала ни обяснява, че всичко е предвидено и нарочно дадено така, за да стигнем до това състояние.  Е аз стигнах до това.

Преди години бях очарована от Светлината на моя живот (защото и аз водих борба за образованието си със свекърва си като Сандия) и играта на Анас и Дипика. Но сега АфРам за мен са номер едно като актьори.  Вече събитията в сериала(поне в тоя момент, дано сценаристите да ме накарат да живна) не ме вълнуват, ще гледам работата на АфРам.

Общи условия

Активация на акаунт