Ето ги и моите любимци ръка за ръка - прекрасни Суна и Абидин. Великолепни Берил и Ерсин 

Планът на Ферит и Абидин с прокурора беше много интересен! Влизайки нарочно в затвора двамата притиснаха Садък, за да си признае - Ферит го тормозеше, а Аби се правеше, че уж е на негова страна
После как хубаво го подлъгаха и този от страх призна пред Абидин, че е поел вината и че майка му Чичек е платила на служителя в болницата да убие Айшен! Страхотно беше, че Аби успя да запише всичко! Разбра и каква е майка му
В това време ми хареса как Суна се притесняваше за Абидин - беше си сложила отново и брачната халка.
Суна беше много сладка с шапчицата, като отиде в дома на майка си - въобще не се притесни, като казаха че Ферит отказал адвокат, а попита за Абидин и когато чу, че той е говорил с адвоката се успокои!
Суна и Чичек имаха интересни сблъсъци - Чичек как я прибра в имението, после не й позволяваше да яде каквото иска. А на Суна й се ядеше - по-скоро на бебето!
Хареса ми, че най-накрая Кязъм и Есме помислиха и за Суна - тук нямай беше написъл, че не мислели за Сейран, а отишли при Суна - според мен това е нормално. Сейран сега е в безопастност, докато Суна беше сама в имението заедно с Чичек и Каран - вярно, че заради бебето Чичек нямаше да й посегне, но пък за сметка на това я тормозеше психически, не й даваше да излиза, да яде каквото иска - да се разхожда - сякаш е куче на каишка!
Браво на Есме и Кязъм - отидоха в имението да пазят Суна от Чичек и Каран докато Абидин се върне от затвора!
Суна имаше интересни сблъсъци и с Каран - хич не му мълчеше, а му се опълчваше! А сцената със снега беше супер - когато Кязъм и Есме дойдоха в имението, а охраната ги спря, после излязоха Суна, Чичек и Каран - а Суна им каза да ги пуснат, защото ще каже на Абидин!
Какъв хубав сняг валеше - истинска красота.
Сцената на Есме и Суна в кухнята беше една от най-хубавите им сцени майка-дъщеря - когато тя й сготви, а Суна се радваше! Смях се и с Кязъм като се ребчеше на грамадния Каран - даже нож му извади, а Каран стисна ножа, поряза се и вика на Чичек - спокойно, все едно ме е охапал комар! Кязъм как гледаше
Ферит пак се сби в затвора - добре нареди онзи гаден затворник, но после той искаше да го наръга с нож, но Аби се появи и го обезвреди! Абидин даде записа на прокурора и така предаде майка си. Много силна постъпка - а сцената с Абидин и Ферит, когато Аби му разказваше, как е израстнал без майка и баща - и че това му се е отразило също беше силна!
Хареса ми, че Суна помогна на Сейран като я пусна тайно в имението през нощта, за да намери тетрадката със скици на Халис Ага и така Сейран успя да нарисува модела на пръстена замък, за да спаси фирмата и Ферит! Тя се вдзъхнови от записките, но замисъла си беше нейн до колкото разбрах.
Когато казаха на Чичек, че Садък е проговорил и че именно Абидин го е разобличил - тя реши да бяга - Суна чу и попита какво е станало с Абидин - Чичек й каза да се дръпне - скораха се. Чичек искаше да бяга взе паспортите, ама Кязъм й грабна чантата - като фартуна е.
Появи се Каран и взе Суна за заложница - дори й опря нож в гърлото. Бутна и Есме, а Кязъм каза да я пусне иначе ще метне документите. Хареса ми тази сцена - Чичек каза да не я наранява понеже носи бебето на Абидин, а Каран каза, че му писнало от Абидин и бебето му. Все пак пусна Суна - тя бутна ножа и отиде при Есме, а Кязъм хвърли документите - а Каран се метна върху Кязъм да го души. Тогава дойдоха Абидин, Ферит и полицаите - Суна викаше Абидин и той дойде и я прегърна - Каран обаче избяга - скочи през прозореца - колко му е. А Ферит викаше след него. Чичек помоли Абидин да помогне на брат си, но Аби каза, че нито Каран вече му е брат, нито тя вече му е майка! Силна сцена! 
А финала на епизода, когато всички се завърнаха в имението беше уникален! Ферит и Сейран бяха много сладки как се бяха прегърнали. Хатидже, Гюлгюн, Орхан и Ифакат също се върнаха - а Суна и Абидин ги посрещнаха в имението хванати за ръка, а зад тях бяха Кязъм и Есме! Супер сцена беше тази - как влюбено се гледаха Суна и Аби и как през цялото време Суна не сваляше очи от Абидин - гледаше го с любов, доверие и възхищение!

Когато Аби ги приветства с добре дошли - Хатуч също го приветства, че отново е добре дошъл в семейството! Супер момент

Хареса ми и сцената, когато всички си отидоха по стаите - то от всички само Суна и Абидин са женени - другите всички са разведени, но заедно!
Аби и Суна бяха в стаята си - той беше тъжен и скъса броеницата подарък от майка му - а Суна го гледаше с тъжен поглед, после го погали, за да го подкрепи - силна сцена!
И накрая като приготвяха масата за Байряна - всички заедно щастливи - Аби искаше да се извини, но Ферит му каза че няма за какво - всичко е забравено! И на масата Суна все гледаше в Абидин - те единствени се държаха за ръце дори докато Хатуч казваше молитвата! Хареса ми и как тя каза, че се надява Бог повече да не ги отделя от дома им и един от друг и тогава дадоха Аби и Суна!
Дадоха после и Сейран и Ферин - а Каран дебнеше отвън и се заканваше на Корхан - дано не пострада някой! Накрая обаче с този СМС на Сейран развалиха обстановката - явно тя е подписала договора, който изключва Ферит от фирмата - но за да не загуби инвеститорите - дано обаче това не накара Ферит пак да се скара с нея, дано този път я разбере! Все пак каза, че тя не би го предала. 

Аз очаквам новия фраг и дано е хубав! Въобще не вярвам в тези теории за коми и други глупости - то това би било най-голямата глупост!