Отговори
# 435
# 436

Май Ферит ще поревнува малко от готвача

# 437
Аби и Суна ли заминават някъде? Или питаха Серпил? Наистина много объркан фраг, не че другите са подредени... Има нов герой, ще готвят със Сейран ли? Защо коментират Ферит като баща?

# 438
А,не! Ще ме извинявате,но не приемам това, което се случва . Щяла Суна да бъде добра майка, че чак се и просълзи Ферит. Ок(нека си бъде добра майка), ама в предната серия, когато Сейран плачеше при клипа на майката с бебето той беше напълно без емоции,или поне нищо не показа. Дори не се опита да я утеши. Сега прави комплименти на Суна. Чак пък толкова да ги избелят Абсун хайде моля ви се. Май всички забравиха, че Абидин онзи ден ги стреля и щеше да убие жена си и детето си. Сега всичко му простено. А на Суна съм още ядосана много как в предния епизод издаде тайната на сестра си. Дори не е нейна тайна, че да я казва. А я каза на Ферит по изключително гаден начин и то със злоба. И това докато сестра й отвън се опитва да я спаси и изкара от затвора, като за пореден път зарязва собственото си щастие, живот и проблеми. Сценаристите явно ни показват какво значи пълно лицемерие. И това от всички герои.
Аз съм си виновна, че още съм емоционална и се връзвам да им се ядосвам на глупостите.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 19:48 от Надя Б. Василева

# 439
Ето едно пояснение за символа на пръстена:
Цитат
Динята обикновено символизира любов, щастие и единство.
Динята, със своя сладък, червен и блестящ цвят, представлява сърцето и душата на човек.
Същевременно семената вътре в динята символизират корените на връзката и постоянно нарастващата любов.

# 440
# 441
Грам логика няма - от едно положение и безразличен Ферит и бам друго положение - пръстен. Толкова затънаха в безсмислени сюжети, че се забрави за какво беше изобщо сериала. Напълно като кръпка ми е това щастие. И ме е яд , ама много ме е яд как го съсипаха тоя сериал.

Суна и Абидин не мога да ги гледам и секунда, свръх противни във всяка сцена. Рокси, сериозно, Суна гледала с любов Абидин?? Тая луда лунатичка Grinning Сигурно си представя как го кълца с някоя балтийка, че да остане вдовица и наш жалостлив чехъл (Феро бей) да я вземе за жена най - после и да си гледат отрочето. Много ми опротивя тая Берил, много, да ги бяха с Кая оставили. Харесвах ги, супер химична двойка бяха. Ама не, тя взе че за тоя Абидин и в реала се ожени.

# 442
# 443
Много хубаво не е на хубаво. Щом ни дават щастливи моменти във фрага, значи нещо ужасяващо ни чака. Но с какво ще е свързано: целувката, Карам, Серпил? На много хубав момент би трябвало да е "дивана", но много бързо ще се сложи точка на сериала. Или пък Сейран ще замине, Ферит ще бъде със Серпил. Дрег вариант - Карам прави нещо и Аби умира, Ферит се жени за Суна, че детето да има баща. Нещо по-гадно не ми идва на ум. Сценаристите имат богато въображение за гадории, ще видим какво са спретнали.

# 444
Много хубаво не е на хубаво. Щом ни дават щастливи моменти във фрага, значи нещо ужасяващо ни чака. Но с какво ще е свързано: целувката, Карам, Серпил? На много хубав момент би трябвало да е "дивана", но много бързо ще се сложи точка на сериала. Или пък Сейран ще замине, Ферит ще бъде със Серпил. Дрег вариант - Карам прави нещо и Аби умира, Ферит се жени за Суна, че детето да има баща. Нещо по-гадно не ми идва на ум. Сценаристите имат богато въображение за гадории, ще видим какво са спретнали.

Защо винаги трябва да сме негативни за всичко

# 445
Ферит към Сейран: "Ще се омъжиш ли за мен за последен път?" Smile
Е, не е като да нямат чувство за хумор.

# 446
Пъпеша  (Ферит) какъв пръстен да подари освен Диня? Извинявам се, но много ме дразни колко наивен и глупав го изкарват Феро.

# 447
Афито! 👑

# 448
Дето се вика, друго всичко ни е наред, аз да питам: Кой облича Афра/Сейран? Що за шантиклери, шотландски карета... Прилича на лелка

# 449
Момичета,наща работа стана,каквото и да ни дадат и хубаво и лошо,все сме недоволни.На мен трейлъра ми хареса,объркан е което е нормално,но така трябва да е,за да има интрига.
Еве,не е лелка,много е сладка Сейран,особенно като и предлага Ферит.
Ани зайче,няма лошо,че  си се отказала  от  сериала,но защо с толкова негативизъм?
За мен каквито и бълвочи да дават,Рибарче е най--добрия сериал който съм гледала,а Афра и Мерт са топ.Опитах се да гледам няколко сериала,пълни бози,никаква химия и игра на ГГ,скука...затова съм готова и на 4 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт