Отговори
# 720
Времето ми е кът в реала..Чета ви момичета.

Честит 8 март, бъдете здрави и щастливи.

# 721
Добро утро

# 722

Добро утро Kissing Heart

Афито и Хакан вечерят с екип на Balenciaga, до нея седи Бассам Моуса.
Снощи са излезли спойлери от зеления фон, нищо интересно. Дето се вика, да отбие номера. Сейран ще осинови дете от фондацията, не знам защо само Сейран. Сцените в Сейфер стаята щели да се увеличат. Мерт снимал реклама за едно от споразуменията си, ама то ние и това знаем.

# 723

Добро утро Kissing Heart

Афито и Хакан вечерят с екип на Balenciaga, до нея седи Бассам Моуса.
Снощи са излезли спойлери от зеления фон, нищо интересно. Дето се вика, да отбие номера. Сейран ще осинови дете от фондацията, не знам защо само Сейран. Сцените в Сейфер стаята щели да се увеличат. Мерт снимал реклама за едно от споразуменията си, ама то ние и това знаем.

Май и двамата ще го осиновят, тя го била написала в бързината

# 724
Добро утро!

Другият спойлерджия е писал отново, че Сейран ще забременее и ще роди момче. Също така е писал, че няма да има ранен финал.

# 725
Добро утро Kissing Heart

Това с ранния финал аз отдавна го мисля,че е заигравка на продукцията.Всички знаем,че Бирсен е платена журналистка и след нея,всички руски акаунти,които следвам,през ден пишат,че финала е на 28.02.Да обаче,официално инфо няма.Аз си мисля,че го направиха за да възбудят интерес,уж последни серии ще се гледат.Ще видим.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 09:32 от Милена Тодорова 756835

# 726
Аз днес се вълнувам само за Афи. Надявам се да блести силно в Париж тази вечер.

# 727
https://www.instagram.com/baronne_restaurant?igsh=MXdrNmZyNXlqZG5iMQ==

Вечерята на Афи с екипа на Баленсиага е в този ресторант.

# 728
Аххх Heart Eyes

И нещо старо Heart

# 729
Уникални са нашите! ❤🔥 Няма други като тях! ❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄
Трагични, комични все са красиви! ❤🔥❤🔥❤🔥

# 730
Поканата на Афито

# 731
Успех на Афито днес! 🧿
Трябва да сме в Х строени, за да я подкрепяме! ✌🏻
От бая време не се е случвало Ялъто да е на първо място в петък! 🥹 Има надежда! 🙏

# 732
Здравейте момичета.Надявам се,че всички са прекарали празника подобаващо.Най-сетне изгледах епизода.Да си призная,хареса ми.Всички тези разговори,всички тези изяснявания на отношенията ми харесаха,дори успяха да ме трогнат.За пръв път второстепенните герои не ми бяха безинтересни или да ме дразнят.Много симпатично това момче,Сади.Радвам се,че не са го избрали за Синан,защото не знам как щях да го намразя.Оня беше толкова нелицеприятен,че  още от пръв поглед не искаш да го виждаш.Май "малката вещица" ще си намери половинката ама язък за момчето.Г-н Дженгиз и той май ще си има половинка.Така трябваше да започне сезон 3.Разговора между Ферит и Суна също ме развълнува.Най-после се изказаха някои истини.И ако тази целувка,тоест тази грешка между двамата е била толкова разтърсваща и я е накарало да осъзнае,че никой с нищо не и е длъжен то аз съм ок.Знам,че повечето от вас сега ще ме линчуват за мнението ми,но реално в живота наистина трябва да допуснеш някаква голяма грешка която да те разтърси и осъзнаеш,че всъщност си богат с това което имаш.Жалко ще е ако я направиш и не осъзнаеш,че е грешка и продължиш с нея.От един друг сериал,който гледам в момента ме впечатли реплика на един от героите която се отнася за неговия брат относно несподелената му любов."Ако питаш Бурак това е "великата любов",ако питаш Халиде,това е обсебеност,а за мен любовта е когато и двете страни я споделят."Единствено съжалявам,че финала не беше начало на сезон 3.Пропуснах да спомена сцената Хаттуч-Абидин.Разплака ме.Понякога има зло което идва за добро.Злото на Хаттуч е допринесло за доброто у Абидин.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 12:28 от mimi 65

# 733
# 734
Сема пусна координати на мястото на събитието довечера

https://x.com/bizdekuzusu/status/1898674130121060756/photo/2

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 13:18 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт