Отговори
# 705
Афито не е сама в Париж! 🤘

Това кой е?

П.с. от сега се нервирам, че я изоставя пред олтара. Целувки прощавам, някоя друга безмислена тайна прощавам, НО това - никога!

# 706
Афра и майката на Мерт също са получили цветя от феновете по случай празника. 😊

https://x.com/ElenaCannn/status/1898285639541428700?t=q2HV2YZ-Gg6TZys_1fcing&s=19

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 12:03 от Lilia*

# 707
Афито не е сама в Париж! 🤘

Това кой е?

П.с. от сега се нервирам, че я изоставя пред олтара. Целувки прощавам, някоя друга безмислена тайна прощавам, НО това - никога!

Това е за да защити от Карам, после сигурно ще има сватба в имението

# 708
# 709
Здравейте Kissing Heart
Честит Празник,мили момичета! Бъдете здрави ,щастливи,усмихнати,обичайте и бъдете много ,много,много обичани и уважавани  Flowers Rose  Heart  Flowers Four Leaf Clover  

Серията ми хареса.Имаше много хубави разговори между Сейран и Ферит както и с бащите им Орхан и Кязъм.Хареса ми много Гюлгюн ,тя става все повече и повече истинска опора за Ферит и човек на който той да може да се довери и да си изплаче мъката или да сподели някой негов много щастлив миг. Heart
Сейран и Ферит когато си говорят и когато се доверяват един на друг всичко им се получава толкова добре и е направо престъпно непростимо че в много от случаите те не могат да намерят път един към друг и затова и имат и толкова много препятствия по общия си път.
Двамата бяха много сладки в поседната сцена.Сейран е такава душичка Heart през цялото време докато и бяха завързани очите и се счуваха птички Simple Smile,но като се освободи от превръзката и прогледна още повече се зарадва като видя ,че тия птичета са наистина едни много сладки малки птичета/дечица. Heart Ферит направи много мило предложение за брак и само с няколко думи каза това което беше най-подходящо  и с което обясни на Сейран кое за него е най-важното и стойностното в този живот. HeartДа бъде с нея ,да имат общ живот двамата ,а дете могат да имат и по друг начин .Дано след време да могат да имат и тяхно собствено детенце ,но засега и така няма да е лошо да дадат щастливо семейство на някой който също като тях има нужда да бъде обичан , да обича и да бъде щастлив и заобиколен от близки хора. Heart
В следващия епизод ще има екшън и драма със сигурност.Сигурно ще има и втора сватба така ми се струва ,защото Ферит ще трябва преди това да хвана Каран.Дано всичко да е наред и да завърши по-най-добрия възможен начин за Сейран и Ферит и техните близки .Hands Pray

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 13:11 от Eny87

# 710
Честит празник, момичета!

ПП Ферит не отива пред олтара, защото на двамата са дадени различни адреси /фантасмагория/ за извършване на бракосъчетанието.
Карам ще отвлече Сейран, но Ферит ще я спаси, както винаги и след това ще има сватба

# 711
В туитър предполагат, че Сейран като се прибере разочарована в ялъто (със зеленото пуловерче като е), ще види приготовленията и там, в него момент, в къщата ще се омъжат. Предполагат, че ще има нападение с огнестрелни оръжия, но този път вече след като са сключили брака 😆(нас кво ни топли това не знам, при положение, че пак се се гърмят, ама карай)

Честит 8-ми март!

# 712
Много ми хареса това пожелание от Ай Япъма, рекох да го споделя с вас Grinning

Всяка жена е в главната роля на собствения си живот. Честит 8 март, Международен ден на жената! 🌸💖

#Ayyapim

Сезер също е в Париж

# 713
Защо Ферит излъга Дженгиз за баща си? В 1 сезон той каза на баща си за снимките и помоли баща си да спре журналиста. После го хвали, че е успял. Заедно лъгаха Кязъм, че са стари. Баща му търси Сейран с Кязъм, намери Едже. Имаха веднъж много задушевен разговор, завършил с прегръдка в 2 сезон (ако не греша).

Ако преводът е верен, то Дженгиз се оказа психиатър, но умеещ да борави с оръжие.

# 714
# 715
Много ми хареса това пожелание от Ай Япъма, рекох да го споделя с вас Grinning

Всяка жена е в главната роля на собствения си живот. Честит 8 март, Международен ден на жената! 🌸💖

#Ayyapim

Сезер също е в Париж

Гледам снимки от днес - жените в Истанбул. 
https://www.facebook.com/photo/?fbid=965518739054203&set=pcb.965521052387305
Hands Plus1

# 716
  • Ямбол
Честит 8-ми Март момичета.Бъдете много здрави,щастливи и обичани жени,съпруги,приятелки и майки. 🌹❤️

# 717
Много се надявах в началото на този сезон Нюкхет да се бе върнала след двугодишно лечение в САЩ, но уви. Образът на Нюкхет беше много драматичен и щеше да е хубаво да участва в третия сезон.

# 718
Гледах епизода с превод и според мен поведението на Ферит и Сейран в различните им сцени, този път напълно отговаря и на репликите им! ✌🏻

# 719
Сади щял да участва само в две серии, а нали за постоянно го назначи Есме? Наистина ли ще има събуждане от кома? А дали няма да се смилят над нас и да гледаме бременна Сейран, бамби (или две) и т.н. всичко, за което мечтаем?

Общи условия

Активация на акаунт