Кървене при бременност

• 376
  • 2
  •   1
Отговори
Добър ден,

Пиша тук понеже от няколко дни вече се тероризирам психически с положението ми.
С партньора ми опитваме за детенце от доста време.
Преди 9 дена не ми дойде цикъла когато трябваше, имах само една супена лъжичка бледо розово зацапване, след което имах позитивни тестове за бременност 3 поредни дни. На четвъртия имах обилно кървене съпроводено с малко болки в кръста и корема, (кървенето продължи още 2 дни) На следващия ден се прегледах, казаха ми че не виждат бременност на ултразвук, но все пак бях в 4тата седмица. Кръвния преглед излезе ЧХГ 59. След 2 дена давах пак кръв, при което ми се обадиха и ми казаха че се е качил на 200 и нещо и още съм бременна. Не помня точната стойност понеже бях в шок тъй като бях под впечатлението че съм абортирала и все още страдах.
Имам записан час за след седмица. Към момента имам по 1/2 здрасти лъжички зацапване на ден.
В момента се измъчвам между възможността да е най-доброто или най-лошото. Въртя си всичко в главата от 3 дни. Дали е нормална бременност която е цветна или извън маточина. Кое е по-вероятно.

Ако някой от вас има подобно изживяване ще се радвам да разбера. ❤️

# 1
  • София
Цветна бременност не съществува и обилно кървене не е нормално принципно. Моята бременност протече с кървене от самото начало и си родих здраво момченце, но това не е цветна бременност. Обикновено има някаква патология, за да има кървене.

Никой не може да каже дали е извънматочна на този етап, само времето ще покаже ще я бъде ли или не тази бременност. Ако ЧХГ се удвоява правилно на 48 ч. и няма кървене, би следвало всичко да е наред.

# 2
Здравейте мили дами имам един въпрос цикълът ми закъсня с 5 дни направих си тест на 26.03 и беше положителен като втората черта беше бледо розова на същия ден до вечерта прокървях първата вечер беше леко кървене следващите два дни беше обилно а днес ми е с леко зацапване искам да попитам имало ли такъв подобен случай както при мен много съм объркана и притеснена тъй като аз съм с две матки и една шийка !!

Общи условия

Активация на акаунт