Отговори
Не веднъж сме коментирали известни марки, произведени в България. Понякога е гордост, друг път изненада ( етикетчето на закупена в Италия дамска чанта ), но каквато и да е емоцията, винаги е придружена с любпитството има ли откъде да се сдобием с желаната марка, по възможност на добра цена.
Настоящата тема е за споделяне.
Започвам първа:
София, Завод Витоша на бул. Черни връх - периодично предлагат модели на Josef Ribkoff и Comma. Изборът за господата е значително по - богат, като предлагат и луксозни марки.
София, магазинчето на ул. Аспарух в отсечката между Витошка и Борис - предлагат Stefanel, Geox и други по - малко известни европейски ( скандинавски ) марки
Пещера, фирменият магазин на Гидо - предлагат модели на Bata, Steve Madden. Последният път имаше и на някакъв италиански производител, който не ми е известен, но обувките бяха впечатляващи.

# 1
Тази тема не е ли за раздела На пазар?
Иначе и аз се интересувам

# 2
  • Виена
Ами темата за  Българските брандове и бутици е в раздел Красота, също и тази за чантите. В На пазар са Лидъл, Кауфланд, сиренето, тему, праха за пране Wink
Моят принос-магазинът на БТБ в Русе има ишлеме на Кома, Кристиан Берг, Монтего.

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 22:55 от bombolino

# 3
Хубава тема,ще я следя.

# 4
  • София
Интересна тема, благодаря!
Искам да попитам, ако някой знае, къде се премести Миролио в София или тотално го затвориха този магазин? Купувала съм си хубави дрехи на Елена Миро и други италиански марки.

# 5
Интересна тема, благодаря!
Искам да попитам, ако някой знае, къде се премести Миролио в София или тотално го затвориха този магазин? Купувала съм си хубави дрехи на Елена Миро и други италиански марки.

Затворен е, както затвориха и този в Сливен. Миролио в момента продават на българския пазар единствено под собствената марка Дика.
Което ми напомня да споделя, че в аутлета на Дика в Сливен, в индустриалната зона, там където са облеклата с производствени дефекти, изнасят от време на време и част от продукцията, която шият за други марки. Но си е до късмет.

# 6
Страхотна тема! С удоволствие ще я следя 😃

# 7
Ето тази рокля на Сезан, може да се купи в момента от сайта на Елен Мор.

# 8
  • Виена
Явно са ушили същия модел от останалия им плат, фигурите са малко по-различно разположени, но не остава съмнение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт