Сливен 6 - Пролет е, Великден идва

• 16 303
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Леле,Меги,нямам думи smile3521
Имай милост, пробвам се да пазя диета!

# 241
Хей,помните ли ме?
появих се и изчезнах(пиша от офиса все пак)
Петя,здравей ина теб!Сестра ми беше споменала,че те е засякла във форума.
ЧРД на младежа!!!
Моя уикенд беше чуден,ходих в Котел(танци до зори)
Ами май това е засега.

# 242
И аз си пожелавам уикенд като на  mama-Viki i Mimi Laughing

# 243
Аз малко със закъснение  Embarassed ама, Меги, това голяма красота тия торти.
А по повод -ви април-при нас на работа всеки ден е 1-ви април  Mr. Green Веднъж ми бяха вързали стола за радиатора, на колегите от охраната редовно им зашиваха части от облеклото, по-миналата седмица като си тръгваше младежа от охраната и колежката нежно му залепи едно листче на гърба с надпис"Девствен съм....моля, помогнете ми!" Как да не ходиш с кеф на работа!!!

# 244
Malinski така е и при мъжа ми, вечен купон, последното което правиха беше да залепят на един от колегите си лепенка на задния номер "Харесвам мъже",момчето е карало из цяла София с този надпис и колко бибикания и многозначителни знаци е отнесъл не е истина, а той през цялото време недоумява какво става... Хубаво е като имаш такива колеги, да правят денят ти по-приятен Peace

# 245
Момичета, извинявам се за нахлуването си сред Вас, но държа да честитя празника на една красива пролетна Съфорумка, нали може?!

Очарователна Дидолинке,
Честит Рожден Ден, амбициозно и смело Момиче!

Желая Ти невероятен и пълен с изненади празник, Щастливке, сбъдване на мечтите и успех с предначертаните планове! Здраве за Теб и тримата Ти мъже- Мишето, Викича и Миро и да не позволяваш привлекателната Ти усмивка да слезе от устните Ти!

Хубав нов ден ви желая, сливенски Момичета!

# 246
Дидке, честит рожден ден. Много щастие ти пожелавам, а тримата ти мъже много да те радват и обичат. Весело изкарване на празника.

# 247
  • София/Сливен
Добро утро!
Аз сега ставам и виждам, че вече има писали, но нали в Сливен деня започва по-рано Laughing

Дидка, Честит рожден ден!
Много, много щастие и любов ти пожелавам, да си весела и усмихната винаги и да осъществиш мечтите си!!! Hug

Последна редакция: вт, 03 апр 2007, 08:04 от М_е_г_и

# 248
Девойки, извинявам се, че пак идвам при вас, ама не мога да не го направя....имам си повод Wink....Дидката ми днес се е родилааааааааа Hug

Честит рожден ден, мила моя приятелко  Hug

Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай!  Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност!
Ако пък в живота има нещо по-хубаво от здравето,
по-силно от любовта и
по-бурно от младостта,
то и него ти желая.
Нека дните ти бъдат изпълнени с радост,
вечерите с огън,
а годините с младост...

Обичам те! Hug  bouquet

# 249
Леле,колко сте ранобудни #CrazyКолко народ се е записал за днес, и как няма щом Дидката има Birthday!!!

Хайде честито и от мен!!!Много щастие, любов, много да те радват всичките ти мъже newsm62, и много да те слушат!!!

# 250
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДКА!!!  Flowers Sunflower Flowers Sunflower hbday Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 251
Чук- чук, пак съм аз  Flutter Flutter Flutter
Пак нахлувам, без да питам дали може  Whistling Whistling Whistling

Heart EyesДидке, малка бандитке, честит рожден ден Heart Eyes

Очите ти от щастие да греят,в сърцето ти любов да затрептии всич … естит рожден ден!             bouquet

Ай, до скоро  bye

# 252
Честит рожден ден на Дидка иот мен!!!
 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 bdbaloni
Пожелавам ти много усмивки,настроение и прекрасни моменти
през целия ден!!!
Да те радват тримата ти мъже.  bouquet

# 253
 txtloves bdbaloni
И от мен.Много щастие и любоооооооооооов.
Весел празник. Tada

# 254
Дидка,  честит рожден ден:   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт