36седмица нормално ли е

• 714
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте във 36сед съм и имах леко кървене докато си взимам душ случвало ли се на някого на какво се дължи нормално ли е??

# 1
Това само АГ лекар може да каже. Иди на преглед.

# 2
  • България
Да, на мен ми се е случвало.Кървях понякога в 9-тия месец и мислех, че ще раждам, но накрая преносих. Не се откри причина.Отидете все пак да Ви прегледат.

# 3
  • Телиш/Плевен
Дори да се е случвало на някого, няма как да се знае дали е било поради същата причина като при теб. При кървене по време на бременност се прави задължителна консултация с лекар. Наистина няма друг начин...
Предвид седмицата, в която си, моментът наближава и ти пожелавам леко раждане! Heart

# 4
След кървене отидох веднага на преглед и имах 1 сантиметър разкритие. Не знам защо сте толкова спокойна и пишете тук, а не отидете на лекар…

# 5
Няма "нормално" кървене по време на бременност.
Посетете гинеколог.

# 6
  • Банско
И без това в 36 та седмица вече трябва да ви викат на преглед всяка седмица, направо отидете по-рано, ако вече ви е минал скоро прегледа. Не трябва да се подценява кървене, въпреки че раждането е естествен процес.

# 7
Няма как да се даде конкретен съвет, защото причините могат да са най - разнообразни. Освен това нямаме пълна информация какво е кървенето - цвят, честота, дали е примесено със слуз и т.н. все неща, които гинеколога на място ще види и ще прецени произхода на състоянието.
Затова всеки препоръчва да отидете на лекар, защото не се знае дали е безобидно или не и тук във форума никой няма как да дава гаранции за съветите си.
Дано да има около вас някакъв спешен кабинет и да успеете да отидете.

# 8
  • София
2Slavena1, пишете на кирилица.

Общи условия

Активация на акаунт