Кафеникаво зацапване

• 862
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте.
Бременна съм в 5 г.с. и от днес сутринта на 2 пъти забелязвам след ходене до тоалетна леко кафеникаво течение.
На някоя от вас случвало ли й се и дали е нормално.
Утре ще отида на лекар , но до сутринта, ако може някой да ме успокой.
Благодаря ви предварително.

# 1
Кафеникавото зацапване не е притеснително по принцип и е нормално в ранна бременност. До ден, два най-вероятно ще спре. Ако стане ярко червено тогава трябва веднага да идете на лекар.

# 2
Здравейте, аз съм 7+2 г.с.
В самото начало имах една седмица кафяво зацапване, изобщо не предположих, че може да съм бременна, очаквах всеки момент да ми дойде. Пуснах прогестерон 78 от референтни 31 до 141, въпреки, че беше в границите ми изписаха Утрогестан вагинално и Дуфастон. Преди 5 дни чухме сърдечна дейност, докторката каза, че не вижда отлепване, хематом или каквато и да е причина за зацапването. Продължавам да имам например 4-5 дни чисти, 1-2 дни зацапване (кафяво, бежово, тъмночервено последния път), не съм спирала да си пия прогестероните, освен тях ми добавиха магнерот + но-шпа + алеракт.
Опитвам се да бъда спокойна, но понякога ме нападат черни мисли, че може нещо да не е наред със зародишчето и затова да се получава така. Ще съм благодарна ако споделите мнение или собствен опит, как протичат нещата при вас или как са завършили?

# 3
Здравейте,дами!С мъжа ми правим опити за бебе  People Baby Symbol и се чудя това според вас дали е имплантационно зацапване?На 18.04 трябва да ми дойде.Извинавам се предварително за снимките.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 00:37 от AnMary

# 4

Здравейте мамита последният ми цикал беше на 12 април правих 3 теста положителни с 2 черти преди 10 дни ми зацапа в кафяво слет това за момент в ярко червено спря бързо и пак започна в кафяво но днес пак ярко червено и пак спира Но немие дошъл нормален цикал  далие аборт дали бебето е добре  помощ

# 5
    Няма как да кажем ние каква е причината за зацапването. Идете на лекар при първа възможност. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт