Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 124 112
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 395
Мен ме затрудни кръстословицата с яйцето, което побеждава останалите. Борак е отговора (все съм мислела,че се пише с Я) 😁

# 1 396
  • Бургас
Само дето като оцветя яйцата нищо не се случва. Не изписва, че участвам или нещо подобно, просто си стои оцветената кошничка. На лабиринта не успявам да "преместя" яйцата, как става - идея нямам.
И при мен е така. Явно нещо не е ок с играта.

# 1 397
  • Под Слънцето
Явно сайта на импресия вади различни кръстословици . При мен нямаше такава дума.

# 1 398
  • Бургас
Вече си ми изписва, когато са готови яйцата в кошницата.

На ден по два пъти може да се играе.

# 1 399
  • у нас
Явно сайта на импресия вади различни кръстословици . При мен нямаше такава дума.
Това е, когато се играят втори път игрите.

Само дето като оцветя яйцата нищо не се случва. Не изписва, че участвам или нещо подобно, просто си стои оцветената кошничка. На лабиринта не успявам да "преместя" яйцата, как става - идея нямам.
И при мен е така. Явно нещо не е ок с играта.
И при мен отначало беше така, но явно не правих правилно нещата. Липсваше бутон напред. Но после се появи, защото почнах отново.

# 1 400
# 1 401
Момичета, благодаря за насоките! Справих се със стрелките, а на кошницата вече ми се появява надпис "напред". Късмет на всички!

# 1 402
Чио започнаха да качват.
Аз с моите два регистрирани кода, не се надявам вече на нищо...

# 1 403
  • София

Явно има някакъв "бъг" и аз от няколко места пробвах и не ми излизаше бутон "напред". Изиграх другите игри и се върнах на тази и вече беше ОК.
Ако някой друг има този проблем - минете през другите игри и се върнете после на тази.

# 1 404
Късметлии:

Честито на късметлиите от третото теглене по случай 23 години КРЕЗ ГРУП! 🏆🎁
🔹 Ъглошлайф EWS 17-125 Wurth - Стефан Белишки
🔹 Бюро FRN-10036 - Чавдар Чирпъков
🔹 Етажерка FRN-7009 - Веселка Хъндърчева
🔹 Витрина FRN-10032 - Еница Коева
🔹 Потопяема помпа за мръсна вода - Анатоли Василев
🔹 Луксозно спално бельо Dilios - Евгения Ганозлиева-Върбанова
🔹 Олекотена шерпа завивка Dilios - Костадинка Шопова
🔹 Спрей моп Dual Splash - Веселин Дечков
🔹 Пасатор Voltz Daisy OV51112W - Милена Близнакова
🔹 Комплект прибори за хранене и сервиране EK-185SS, 72 части - Стоянка Михайлова
🔹 Миксер Voltz Daisy OV51110W - Габриела Атанасова

# 1 405
Въпрос към вече спечелилите награда от Чио - в профила ви освен вашите данни, фигурира ли наградата?

# 1 406

Явно има някакъв "бъг" и аз от няколко места пробвах и не ми излизаше бутон "напред". Изиграх другите игри и се върнах на тази и вече беше ОК.
Ако някой друг има този проблем - минете през другите игри и се върнете после на тази.
И аз така направих, върнах се обратно! Мести се със стрелките на клавиатурата!

# 1 407
И аз с въпрос за Чио. Някой спечелил от предишното теглене на 17.03 получи ли мейл или някакво друго известие, че печели.

# 1 408
Мога ли да ви помоля, ако някой се е включил за Маливче тази седмица, да напише, когато дойде и-мейл. Регистрирахме онзи ден с мъжа ми бележка на негово име... още няма нищо на пощата.
А не вярвам чак такъв карък да е...

# 1 409
Шу, Малива не изпращат потвърдителен имейл. Чакай " честито" като изтеглят.

Общи условия

Активация на акаунт