Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 215
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Пловдив
И аз с комплект за цяла година. Първа награда с покупка, счупих каръка!

# 1 441
  • ЛОВЕЧ
Вече и аз съм със паста за 1 година
Точно мислех за теб. Радвам се, че и ти сред късметлиите. Усилията ти не са напразни. Честито!
Благодаря

# 1 442
Никъде ме няма ,мрън ..

# 1 443
  • Там...
Този път мога да се похваля, че няма грешка, след миналото теглене и съвпадението на цифрите, които се оказаха не на моя телефон, регистрирах бележка на номера на детето. Пак видях съвпадение, отново нямаше смс и бях убедена, че е отново ще е друг номер. Но преди малко дойде и съобщението, печеля слушалки Heart Eyes

# 1 444
Егати каръка съм. Много демотивиращо. Нямаме в коколино,мираж,Ная,Куинс,данонино... Добре че не играх в частите,че и там гаранция нямаше да ме изтеглят!

# 1 445
Този път мога да се похваля, че няма грешка, след миналото теглене и съвпадението на цифрите, които се оказаха не на моя телефон, регистрирах бележка на номера на детето. Пак видях съвпадение, отново нямаше смс и бях убедена, че е отново ще е друг номер. Но преди малко дойде и съобщението, печеля слушалки Heart Eyes
и аз вчера ,регистрирай ки на куинс ми изписа,че вече е регистриран номера,попълних други цифри от кас бел.и най много да не са я зачели затова....

# 1 446
Егати каръка съм. Много демотивиращо. Нямаме в коколино,мираж,Ная,Куинс,данонино... Добре че не играх в частите,че и там гаранция нямаше да ме изтеглят!

Същата работа, МРЪН!

# 1 447
Има ме в Куинс. Тази година е тоолкова слаба. Наградите ми от началото на годината са само плюшени играчки и няколко дъски от Орехите...

Едит: Забравих, имам и един ваучер 50лв от Бурлекс

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 22:16 от Akroma

# 1 448
И аз с комплект от пастите Simple Smile

# 1 449
Оле не мога да повярвам - и аз съм с комплект от частите! Първата ми предметна награда за годината. Късметът ми се завръща. Blush

# 1 450
Иеейй мисля ,че ме има с комплект пасти за зъби, телефона съвпада и инициалите на имената ми също, само  че първата буква е фамилията втората е името ,при вас така ли е. Как съобщават. Дано счупя каръка най- накрая. Честито на всички.
Миналата седмица, когато аз спечелих не беше така. Инициалите ми си бяха Име.Фамилия. Но нека сега кажат другите печеливши. Може да са обърнали буквите. Иначе изпращат имейл и искат до 2 дни да потвърдите като изпратите отговор с данни за доставка и касовата бележка.
П.С. С Мечо Пух съм от Queens, с 1 бележка. Увеличаваме армията от плюшени играчки на малката. Blush В Ная ме няма, за мое огромно съжаление.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 15:46 от Bobby®

# 1 451

Скицник от Хел,сниман до химикалка за да добиете представа за размера Simple Smile

# 1 452
Здравейте момичета.
Само ще ви предоставя тази снимка, а вие си направете изводите за кампанията на Chio.

Не мисля, че това е съвпадение тъй като лично писах на Chio по имейл да ги попитам разни неща за томболата им и отговориха, че ако си спечелил - не можеш отново.

Да, може да са различни хора, но какъв би бил шанса?

# 1 453
Здравейте момичета.
Само ще ви предоставя тази снимка, а вие си направете изводите за кампанията на Chio.

Не мисля, че това е съвпадение тъй като лично писах на Chio по имейл да ги попитам разни неща за томболата им и отговориха, че ако си спечелил - не можеш отново.

Да, може да са различни хора, но какъв би бил шанса?

Защо не изискват трите имена, или поне презимето да е съкратено, и аз много се дразня на такива, които печелят по няколко пъти в една игра. В Чио откакто има игри играя и никога не съм печелила, а някои по няколко пъти.

# 1 454
Спечелилите по няколко пъти от Chio сигурно са от снимащите кодове в магазините. Вкъщи за пореден път ни няма даже за 1 кашон.

Общи условия

Активация на акаунт