Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 156 - март 2025)

• 122 167
  • 1 849
  •   1
Отговори
# 1 470
  • при късмета
Аз лично, не виждам разлика дали ще следиш печелившите в инстаграм или в игрите с покупка.
А който не иска да излиза от анонимност, няма сила на земята, която да го накара да се оправдава тук или където и да е другаде

# 1 471
За Чио мога да кажа, че наградите без покупка си ги печелят обикновени хора. Вместо да се пишат имейли до Чио защо Георги Георгиев печели 3 пъти, да се пише да искат задължително опаковката при предаване на наградата. Поне да има някакъв смисъл от всичко. И с молба за следващата им игра кода да е в плик в самият чипс.

# 1 472
Разликата е там, че Мария Иванова може да я има 10 пъти за Маливче, в Чио и при кроасаните.
И да, може да са 10 различни жени с едно и също име.

А когато е в Инстаграм и печелившата е някоя си, и в една вечер спечели 3 игри с по 15хил. коментара под поста е дооооооста по-съмнително. А когато "изтеглят" печеливш, а реално няма качено стори на теглене,може да е лелята на организаторката.
Мисля, че Балан беше сгафил, теглейки брат му.

Относно Чио - аз лично им писах ИМЕННО това,да изискват опаковка!
Нито съм обвинила някой в нечестна игра, нито ме интересува.

# 1 473
  • Сливен
Приятно ми е - Мария Иванова, но само при Маливчето ме има и то само веднъж.👋👋👋 🤣🤣🤣

# 1 474
  • Пловдив
То пък като им писах на Чио та файда... Още си чакам отговора и утре мисля, да изнамеря мейл направо на фирмата

# 1 475
  • при късмета
В различни игри в инстаграм, няма условие печелившия да не е печелил в друга игра. А в Чио, явно има условие по една награда на печеливш. И да, съмнително е, когато има повтарящи се имена, особено в практиката на Чио с игрите, така че за всеки е съмнително, каквото сметне. Оплаквания, че кодовете са отвън има повече от 10 години, откакто изобщо правят игри. Това е резултата, кодовете продължават да са отвън и продължават да не искат опаковка при доставката на наградата.
За протокола, изобщо не участвам в тази игра.

# 1 476
Приятно ми е - Мария Иванова, но само при Маливчето ме има и то само веднъж.👋👋👋 🤣🤣🤣

Чак след постенето се сетих за теб.
Ама имаше една игра, в която бяхте печеливши две, с еднакви имена! Бочко ли беше... Нещо подобно!

# 1 477
  • Сливен

Чак след постенето се сетих за теб.
Ама имаше една игра, в която бяхте печеливши две, с еднакви имена! Бочко ли беше... Нещо подобно!

Да, така беше - съвпадение просто. Във Фейсбук беше играта, ама дори и аз в момента, не мога да се сетя каква беше наградата. 🤔 За пръв път ми се случи тогава, даже писах и тук.

Редактирам се - сетих се коя беше играта. На Baby Crema, раница с техни продукти.

# 1 478
При мен важи правилото, че сам си привличаш късмета. Миналия месец спечелих от томболата на DM за бебешки стоки дървена арка на Пиклер за детето, което е точно на възрастта за ползването й (18 месеца). Не бях участвала в никакви томболи от месеци, да не кажа - години и бях супер щастлива, защото често купувам продукти от ДМ, супер са като цена-качество и някак си наградата дойде непринудено.

Този месец “насилих” нещата с гаден шпек салам на Орехите, турски шоколади на Милка (даже не знаех, че продават в БГ и внос от Турция, с някакъв нетипичен вкус), блудкавите сокчета на Куинс и салфетки на Малива, каквито обичайно не ползваме. Късметът ми се усмихна само с дъска от Орехите. 😄 Еми, като купувам за едното участие, е ясно, че насила хубост не става.

П.С.: по темата с проследяване на дублираните печеливши - предстои ни кандидатстване за ясла на детето, приемам консултации от някой с по-набито око на постъпилите заявки по инициали в платформата на ИСОДЗ, с цел увеличаване на шансовете ни. 😉

# 1 479
Все още не участвам в играта.
Но, desislava_pm, възможно ли е да има и друга награда с Вашето име? (предвид информацията, която е споделена).
Презимето ми е различно от другата спечелила участничка.

# 1 480
Бясна съм, пратих мъжа ми във Фантастико (Надежда 1 - Ф27). Казах му да вземе два пакета брашно. Съответно си знае да вземе бележката, носи ми торбата, какво да видя вътре дупликат на предходния клиент. Което означава че абсолютно съзнателно касиерката му е пробутала дупликат а и си е взела бележката. Аз ще пусна сигнал към Фантастико, централата , надявам се да им нашият глобата а бележката халал да им е. Честно казано ако не беше болно детето щях да ида лично и да отнесат скандала, що за мизерна душа трябва да си ....

# 1 481
  • у нас
Много често се повтаря това във Фантастико. Яявно им е практика.

# 1 482
  • Countryside
Много често се повтаря това във Фантастико. Яявно им е практика.
Не ги проверяват затова, не е виновен тоя дето яде баницата. За мизерната душа съм съгласна, ама...

# 1 483
  • Велико Търново
Бясна съм, пратих мъжа ми във Фантастико (Надежда 1 - Ф27). Казах му да вземе два пакета брашно. Съответно си знае да вземе бележката, носи ми торбата, какво да видя вътре дупликат на предходния клиент. Което означава че абсолютно съзнателно касиерката му е пробутала дупликат а и си е взела бележката. Аз ще пусна сигнал към Фантастико, централата , надявам се да им нашият глобата а бележката халал да им е. Честно казано ако не беше болно детето щях да ида лично и да отнесат скандала, що за мизерна душа трябва да си ....
Подайте оплакване. Има дата и час и на камерите, стига да искат, могат да видят каквото трябва.

# 1 484
  • у нас
Много неприятна ситуация, не е редно и те го знаят. Заслужават да се отиде на място и пред управител да се поиска обяснение от въпросната касиерка. Много се изхитриха вече.

Общи условия

Активация на акаунт