Отговори
# 165
  • Пловдив
А ние днес бяхме на консултация.Анна е наддала 1 килограм и вече е 5 килца,пораснала е 3 см-57 е вече.Биха ни и Пентаксима,малко плака,а сега ми се вижда спокойна,спи.Дано няма странични ефекти горкичката.
А за лигавенето при нас е поне от 10 дни,прави си балончета,текат лиги,нищо чудно да се обзаведем със зъбче.
А да ви се оплача, от вчера съм с плексит и така жестоко ме боля снощи Shocked....ужасно.сега малко е по-спокойно,но като я вдигам беба,зор си виждам.дано ми се размине скоро PraynigДаже мисля да не излизаме днес пак,че ако ме свие като снощи не знам какво ще правя.

# 166
  • София
Интересно ми е как кърмите бебетата легнали и после заспиват,нали трябва да се уригнат? newsm78

Да чукна на дърво, мойта не връща и аз не си правя труда да я уригвам дори и да не заспи (всъщност забравям). Кърмя я само легнала, че така ми е най-удобно.

Пък с това лапане на ръцете сега ме хвърлихте в чуденка. И Мая почна да лапа от 2 дни, а аз си мислех, че е гладна и взех пак да се депресирам, че кърмата ми не стига за нищо  newsm78

# 167
  • Пловдив
Ей,все се каня да питам мамите,които са на АМ,кога ще почвате със сокчета и другите неща.Аз мисля след като навърши 4 месеца е добре...все пак като не са на кърма мъниците???

# 168
Ей,все се каня да питам мамите,които са на АМ,кога ще почвате със сокчета и другите неща.Аз мисля след като навърши 4 месеца е добре...все пак като не са на кърма мъниците???

Аз мисля след 6 месец да почвам със захранвамето.

# 169
Здравейте майчета
Аз два дена се бях прехвърлила да се образовам в кърмаческия - има такива страхотни теми и забавни относно бабите. И докато се начета вие свършили една и почти привършили втора Mr. Green
А да ви се оплача, от вчера съм с плексит и така жестоко ме боля снощи Shocked....ужасно.сега малко е по-спокойно,но като я вдигам беба,зор си виждам.дано ми се размине скоро PraynigДаже мисля да не излизаме днес пак,че ако ме свие като снощи не знам какво ще правя.
- вземи си Мобилат - паста или гел - страшно много помага.
Относно бабите - аз от мойта свекърва не мога да се оплача. Добре, че е жената та да си почивам вечер и през уикенда, иначе съм за никъде. Но пък мойта майка уж толкова се радваше на ВЕско, ама като споменх да им го остава та да излезем с мъж ми некъде и ми се заяви, че който си има деца да си ги гледа, а после се сърдат с баща ми що не сме ходили при тях. Обаче сега съм решила да прилагам превъзпитание на баба чрез внуче - никво виждане докато не се промени smile3516
Относно лигавенето и ние от две седмици се лигавиме, ама все си мисля, че още е рано за зъби. Иначе напоследък се върти все едно има циганска пепел в дупето", докато суче и от два дни заспива за по 15 мин и после се буди и е много кисел, незнам кво му стана на това дете.
Магнолиам браво за концерта, дано повече хора се включват в тези акции и дано да намаляват "майките", които си зарязват децата.
Така Ви завиждам за срещите newsm53 Аз нищо, че съм на 10 мин от София, ама при нас духа такъв вятър, а и вчера валя градушка - ужас.

# 170

Аз мисля след 6 месец да почвам със захранвамето.
    Peace

# 171
  • Варна
За никненето на зъбчета по-рано - и аз съм чувала... А за залъгалка, Деси, може да му вземеш биба на Nuby-   силиконова и със  издатини за чесане на венците. Нашият тати беше взел за малката такава и аз тогава го скастрих, че и е много рано да си чеше венците, ама нищо чудбно да влезе в употреба скоро.

http://family-bg.com/prX_1385.htm?osCsid=7daa0824ca0b4e8e7c75cfb18add1592

# 172
    Гледам,че доста бебчета вече си лапат ръчичките.И нашия го прави с най-голямо удоволствие.Обаче се притесних малко,когато видях,че Бебока си напипа палеца на лявата ръчичка и го смучеше с такъв апетит!
    Знам,че така се изкривяват ставите на палците,при деца ,които злоупотребяват със смученето им CryБиберон така и остана не признат при нас.Засега се спасяваме с ръкавички,с тях поне не може да си отдели палеца.

# 173
За никненето на зъбчета по-рано - и аз съм чувала... А за залъгалка, Деси, може да му вземеш биба на Nuby-   силиконова и със  издатини за чесане на венците. Нашият тати беше взел за малката такава и аз тогава го скастрих, че и е много рано да си чеше венците, ама нищо чудбно да влезе в употреба скоро.

http://family-bg.com/prX_1385.htm?osCsid=7daa0824ca0b4e8e7c75cfb18add1592
  ей,точно такава си имаме и ние!Обаче бебока не признава биби.... Confused

# 174
tani_p, къде в Кършияка си - аз съм в Гагарин? Можем да си спретнем някоя срещичка!

За лигавенето - Вики не се лигави, но за сметка на това си има доста силни колики. Не ми се мисли, ако двете неща (колики и зъби) се съчетаят в комплект... #2gunfire #Cussing out #2gunfire

А ръцете си ги лапа посоянно - ако има как и двата си юмрука ще напъха в устата (поне постоянно прави опити) Grinning

# 175
А ръцете си ги лапа посоянно - ако има как и двата си юмрука ще напъха в устата (поне постоянно прави опити) Grinning

И ние сме същите  Mr. Green

# 176
Нормално е бебетата да си лапат ръцете и не значи, че ще им излизат зъби. На някои ще излязат по-рано, на други навреме, на трети по-късно Grinning
С лапането на ръцете (а по нататък и на всякакви други неща) те разучават света около себе си. Сега са на фаза гледане на ръце, лапане на ръце. После ще установят, че с ръцете се хващат играчки, а играчките стават за лапане  Grinning  Grinning  Grinning
Да са ни живи и здрави Heart Eyes

# 177
Абе аз всеки ден следя, ама нашата мома още не си е забелязала ръцете - не си ги гледа, само ги лапа и ближе.

Да се похвалим сега - днес ни изпратиха от Мария Капон  (депутатката) специална сребърна монета в чест на влизането на България в ЕС + сертификат, че Евангелина е едно от първите бебета, родени в първите минути на 2007.
Като че ли аз незнам кога съм я раждала  Grinning

# 178
Честито Ели(на снахата много целувки).  bouquet

# 179

Мили душички, и аз чаках след първата бременност да минат 6-7 месеца, та да започна да отслабвам, защото и аз така бях чела  Mr. Green Laughing, ама си ядях да не ми спре кърмата случайно Mr. Green (това е от митовете) и така си минаха година и 9-10 месеца, когато отново забременях, а бях все още 10кг отгоре........
    Ето точно от това се опасявам! newsm12
    Обаче с гадното недоспиване не знам,как ще овладея апетита?Като се наспа 1 баничка и една супа са ми достатъчни за цял ден.Но като съм недоспала....ОХ!нападам храната,все едно ми е  за последно.

Общи условия

Активация на акаунт