За утре не знам дали ще дойда. Ние в четвъртък заминаваме за морето(със или без бебе там сме) и трябва да оправям багажа, а имам доста гладене. Я мамите от Бургас да кажат какво е времето днес?

, но ако искате някой ден по-нататък като е хубаво времето можем да си направин една среща в градската градина. 
/, и с което на глава не се излиза. 
Час и половина ми трябваха да нарежа 5 картофа, 2 моркова и малко лук и да сложа най-накрая продуктите във фурната
Да видим днес дали до 8 ще успея да сготвя, че като гледам времето май няма да се оправи 

така 4е немога да се опла4а от нея
тъй 4е и казвам да си кротува там 4е аз си гледам бебето по еропейски
тя ми вика "аз съм длъжна да си го кажа пък ти не ма слушай
"страшен купон сме ние 
. От сутринта сме на ръце - давах капки, масажи, сушоари, люшкане, носене, музикални играчки

. От сутринта сме на ръце - давах капки, масажи, сушоари, люшкане, носене, музикални играчки

Час и половина ми трябваха да нарежа 5 картофа, 2 моркова и малко лук и да сложа най-накрая продуктите във фурната
Да видим днес дали до 8 ще успея да сготвя, че като гледам времето май няма да се оправи 
Малкия!Викам си:ще успея да му сменя памперса, докато се пече пая.....Докато го събличах,докато си разменяхме усмивките и гукания,докато го измих и така нататък......обръщам се.............

възможно ли е такава пауза и дали е нормално