Отговори
# 30
Ние вчера цял ден скитосвахме, бяхме в Дианабад да си пазаруваме това-онова и после в Скай сити центъра пак по същите причини, ама само Вики и тати намазаха, мама нищо. Ама съм си казала, че като слаля оставащите 3 кг. започвам пазаруването на нови одежди, поне това ми действа успокояващо.

За утре не знам дали ще дойда. Ние в четвъртък заминаваме за морето(със или без бебе там сме) и трябва да оправям багажа, а имам доста гладене. Я мамите от Бургас да кажат какво е времето днес?

# 31
   Нашите баби са много далече от нас!Едната от тях и от дале4е успява да ме смути с някой друг съвет,но......хубавото е ,че настоява:АКО МАЙКАТА Е ДОБРЕ И БЕБЕТО ЩЕ Е ДОБРЕ!Ето това ми харесва!
   Не знам как при вас,но при мен има и приятелки-съветчици,които си мислят,че аз ,като позакъсняла първескиня,ще им слушам препоръките.Но....... СОРИ,гърлс!Излиза,че съвсем доскоро е имало настъргана ябълка за бебе на 2 месеца,вода със захар,клизми с лайка против колики,биберон със сладко от рози и така нататък.........
   И се чудят горките,защо ли на техните деца им се подуват коремите сега от каквато и да е храна!Ами...като им развалиш флората на червата още от първите месеци на живота!

# 32
Добро утро...макар и толкова мрачно!Днес май ще ни се размине разходката с този дъжд.Как ще удържа Анна да не я изведа не знам.Тя като майка си очите и все навън EmbarassedПоне да спре да вали и утре да се оправя Praynig
Echo,аз живея в Кършияка.

Жалко, и двете с Мимозата сте ми далече  Sad, но ако искате някой ден по-нататък като е хубаво времето можем да си направин една среща в градската градина.

Ни мож да бъди да е запиша още на втора страничка.  Joy
Моето свеки ме гледа в очите като дресирано кученце  Mr. Green . Защото знае - сбърка ли, думи не подбирам. Чак някой път ми става мъчно като я гледам как се страрае  и престарява е как се притеснява да не сбърка нещо. Бях й оставила малкия и от залъгалката му се очертало на устата, тя помислила че се е одрал и какво съм щяла да кажа - че не може да го гледа като хората... Добра душа, скоро ще сме на 1300 км и ще я обичам още повече  Mr. Green

Да можех и аз да дресирам бабата така ...., ама тя е едно твърдоглаво същество, което не разбира от дума /независимо от тона с който й е казана  #Cussing out/, и с което на глава не се излиза.  Crossing Arms
Ние вчера пропуснахме разходката защото мислех, че времето всеки момент може да се развали. Реших да използвам момента и да сготвя.  #Crazy Час и половина ми трябваха да нарежа 5 картофа,  2 моркова и малко лук и да сложа най-накрая продуктите във фурната  Crazy Да видим днес дали до 8 ще успея да сготвя, че като гледам времето май няма да се оправи  Thinking

# 33
като слаля оставащите 3 кг. започвам пазаруването на нови одежди, поне това ми действа успокояващо.

Оставащите 3 кг......!?Браво,Гале! Grinning
  Майки -кърмачки,вие успявате ли да се преборвате с КГ-та?Или само аз съм толкова зле... newsm78

# 34
  • София
като слаля оставащите 3 кг. започвам пазаруването на нови одежди, поне това ми действа успокояващо.

Оставащите 3 кг......!?Браво,Гале! Grinning
  Майки -кърмачки,вие успявате ли да се преборвате с КГ-та?Или само аз съм толкова зле... newsm78

Не. Сега ако не си устройвам кулинарни вакханалии - кога? Ще се кахъря след 6-тия месец. Тогава къменето "обръщало" метаболизма.  Сега трябва да ни е добре, за да са добре и бебчовците.

# 35

Гале, как ти завиждам!!!
Аз имам да свалям около 10-тина кг. Не съм се теглила скоро може и повече да са. Уж гледам да не се лишавам от нищо да не ми спре кърмата и съм направо слон. Никога не съм била толкова дебела. Даже като бременна изглеждах по-добре.  Cry

# 36
  • Willebroek, Belgium
хайде и аз най сетне да се запиша в новата теми4ка Joy
за щастие моята свекърва е в Белгия и я виждам само веднъж годишно. само си се обажда по телефона да пита как сме Joyтака 4е немога да се опла4а от нея Mr. Green
но пък за сметка на това си имам майка ми  Mr. Greenи като дойде в нас се запо4ва ама аз не са оставам.много мразя да ми са налагат Crossing Armsтъй 4е и казвам да си кротува там 4е аз си гледам бебето по еропейски Crazyтя ми вика "аз съм длъжна да си го кажа пък ти не ма слушай hahaha Joy"страшен купон сме ние Blush

# 37
  • София
Здравейте,
ние се пишем утре за Мола, пък дано дойдем.
Такива колики са ни барнали, че ще лудна  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire. От сутринта сме на ръце - давах капки, масажи, сушоари, люшкане, носене, музикални играчки  #Crazy #Crazy #Crazy Banghead Banghead Banghead
Искаааааааааааааам навън   smile3511
Уф като задреме и започва да хърка, дали не му е запушено нослето? Освен физиологичен разтвор някакви други идеи smile3518 smile3506

# 38
Ужасно време! Представяте ли си да беше цяла зима такова или по студено и ветровито- например от ноември до сега. Сигурно щяхме да изкараме по пет депресии.
Да ви питам храните ли се още нощем? Ние се храним - събужда се между 2 и 4 и иска да суче.
Аз ставам и да се цедя, понякога се събуждам от болезнено пълна дясна гърда. Предната седмица не станах 2 нощи и на третия ден бях със запушен канал и 2 дни с 40градуса температура.
Цвета вашето дупе ли беше зле - ние се мажем с бяла микстура/правена, че готовите имат спирт/ и го мия само със смрадлика. Вечер даже го киснем в смрадликата - размазва се от кеф като му натопя задничето. Смрадликата се вари 15 - 20 мин и кисне 2 часа чак тогава имала ефект. Сменям постоянно памперси. Пробвай - поне смадликата няма да ви навреди. Лилавото също ни помагаше в началото.

# 39
  • София
Такива колики са ни барнали, че ще лудна  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire. От сутринта сме на ръце - давах капки, масажи, сушоари, люшкане, носене, музикални играчки  #Crazy #Crazy #Crazy Banghead Banghead Banghead

.......толкова ми е познато......

# 40
Реших да използвам момента и да сготвя.  #Crazy Час и половина ми трябваха да нарежа 5 картофа,  2 моркова и малко лук и да сложа най-накрая продуктите във фурната  Crazy Да видим днес дали до 8 ще успея да сготвя, че като гледам времето май няма да се оправи  Thinking

Ехе!Веднъж и аз тръгнах да готвя ябълков пай.Направих тесто,сложих ябълки,пъхнах тавата във фурна и ....се обажда baby_neutral Малкия!Викам си:ще успея да му сменя памперса, докато се пече пая.....Докато го събличах,докато си разменяхме усмивките и гукания,докато го измих и така нататък......обръщам се............. Shocked цялата кухня е в дим!!!
      Бай-бай,ябълков пай! cry

# 41
  • София
Аз за това отговарям само за кърменето и гушкането! Mr. Green

# 42
Здравейте и от мен в този гаден ден Simple Smile Някоя от вас изкарала ли е отрочето да спи навън? Чудя се дали да изкарам малкия змей, вече ме побърква.........от сутринта не е мигнал, а няма и да мигне вътре ама дали е добре да е навън когато вали

# 43
  • Willebroek, Belgium
моми4ета я да виитам дали това е нормално newsm78
в4ера бебка яде последно в 18.30 изкъпахме я към 20 4аса и после заспа.сабуди се 4ак в 7.30 сутринта да яде #Crazyвъзможно ли е такава пауза и дали е нормално Thinking
ина4е през деня си яде на 3-4-5 4аса ,а ве4ер пропуска по едно понякога и по две яденета ама 4ак такава пауза не е правила Rolling Eyes

# 44
Ужасно време! Представяте ли си да беше цяла зима такова или по студено и ветровито- например от ноември до сега. Сигурно щяхме да изкараме по пет депресии.
Да ви питам храните ли се още нощем? Ние се храним - събужда се между 2 и 4 и иска да суче.
       Храним се нощем и ние!Само 2 нощи засега успяхме да пропуснем по едно хранене иначе....всяка нощ си папкаме най-редовно!

Общи условия

Активация на акаунт