Отговори
# 60
Дани, кажи за Пилатес-а.

Това става ли за мързели като мен, които не обичат много да се морят?
Гледам рекламата на дисковете, май се иска повечко движение.

# 61
Ей пък вие в лошото време какво злобни темички сте подхванали! Mr. Green
С моята свекърва все още малко се познаваме, но за седмицата в която дойде да ми помага след като се прибрахме вкъщи мога да кажа само най-хубави неща !Едно от тях е че готви много вкусно!

аз днес см предприела кампания да спирам добавката и да минавам само на кърма след като вчера на 4 поредни хранения малката категорично отказва да суче, а от шишето яде макар и не с кой знае какъв апетит. Вчера направо бях на ръба да почна да си скуба косите!Ако има някой, който може да сподели опит със случай подобен на моя, моля да заповяда!
За готвенето да се изфукам, вчера сготвих накуп 2 манджи - големи тави!!! за да не готвя в близката седмица -две...Опааа! май малко прекалих!  Rolling Eyes
За биричката (нали такава ни е темата) напоследък доста ми върви:oops: надявам се да не се опиандурча!

# 62
Къде ги рекламират тия дискове с пилатес да ме светнете?

При нас не вали, дори няма вятър, което е чудо направо...чудя се дали да не излезем.... newsm78все пак не е толкова студено...
По въпроса за храненето - ние се храним все пак веднъж нощем, но това ни е 6тото хранене....вечер яде около 8 и после се буди в 2-3....така поне ставам 1 път на нощ, което засега ме устройва. Но малкия нещо намалява яденето, сутрин в 6 и в 9 яде максимум по 90мл (върти главата и на шишето и на гърдата), без значение кърма или Ам, другите хранения по 120 до 130мл....дано да му стига на детето Thinking

# 63
Анджелина , аз съм мързел пезподобен. Но по рекламите ми се струва, че е доста по-приятно от едно часово подскачане на аеробика например. Не мога да се сетя колко струваше  newsm78 , но може и да си набавя такива дискове. Чакам само Дани да каже. Може да ги има някъде из нет-а /да не взема да се прецекам  Wink /
И на мен ми се пийва биричка, а и не само, но от алкохола не се ли засилват коликите на вашите мъници?
 Titti , по някоя телевизия беше, ама по коя не се сещам  newsm78 Май по Foxlife, но не съм 100 % сигурна.

# 64
Нощното хранене ние с бебка не можем да го откажем.Ами яде му се на детето, какво да я правя.Вечер ядем към 9, след това към 2-3  и сутрин към 6 часа вече е страшен плач .... от глад.
Задълженията у дома горе- долу се старая да изпълня, но за да изчистя или сготвя, таткото се занимава с малката. Понякога ако реша да направя нещо - сготвя, изчистя, изгладя, не успявам, защото бебка спи по 15минути и е невъзможно да се справя.
За килограмите...ами аз съм си с 8 килограма отгоре. Кърмим се, мама се движи много покрай малката, но не спортува, но килограмите все са си много. Поне не съм качила след раждането.Ще видим след 6 месец, щом Ivonska така казва.

# 65
Къде ги рекламират тия дискове с пилатес да ме светнете?
По някои от телевизиите, Бтв, Нова (дано не бъркам, разсеяна съм) и други незнам. Или по НВО ?(ама и аз се изказах)

А моето диване яде по 170 гр., ама 5 пъти.

# 66
   И при нас не вали,дали да не излезем?Но съм подхванала спор в Клюкарника и сега......егати крастата....
   За килограмите мисля,че точно заради безсънните нощи ми се яде като за световно!Направо им се чудя на майчета,които губят апетит от недоспиването smile3501

# 67
  • Варна
За Пилатес-а- това си е доста мудно, предимно упражнение за корем, ханш и бедра, повечето е на земя+ разтягане+ елементи от йога (малко са), без динамична част.

Аз лично съм решила да ходя в някоя зала на Пилатес, защото съм си мързел и ако остане на мен сама да се занимавам вкъщи (срам не срам  Embarassed) винаги ще предпочета да отида с някой на кафенце или да зяпам телевизия.

А иначе доколкото си спомням имаше в data-та качени дискове с Пилатес
ако открия link-a ще го пусна. Ани- хайде с мен  Laughing

# 68
Ох,с тия колиграми не ми се мисли.Като се теглих,тежа колкото съм била в 7 месец. #Cussing out  А за свекървите-нямам мнение по въпроса,защото нямам свекърва.(Лека й пръст) Cry
Сега малкия заспа и аз се мъча даси подредя къщата...Дано поспи повечко  Praynig

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/    tyk има упражнения.......

Сега си свалям Bellydance и Pilates.Поне ще потанцуваме малко. Party

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 14:23 от mimi_81

# 69
Дани, на Пилатес ли? Или на разходка?  Grinning

# 70
  • Варна
http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/Winsor%20Pilates/

всъщност може да разгледате като цяло папкта-има интересни неща, ако не си харесате нищо от секцията "bodywork" препоръчвам варианта  "lovemaking"- също може да има ефект при сериозна раота по въпроса  Blush

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/

# 71
  • София

Ивонска, какво значи, че след 6 м кърменето обръща метаболизма- че ще си мухам както сега и ще слабея  Mr. Green .Аз все си мисля, че ако спра шоколада ще почна да свалям,ама съм спряла секса и не може всеичко на куп . И аз душа нося.

...дано не са ме излъгали.... че и аз моята душа с мерак я нося...  Mr. Green

май не съм банната още...

# 72
  • Варна
аз докато се натуткам Мими го е открила, ама с малката сме двете пред компа и е малко по-трудничко

Дани, на Пилатес ли? Или на разходка?  Grinning

и за двете съм навита ... Трябва да намерим време да запознаем бебоците!!!!

# 73
Сега следобед съм с баткото, да не го оставям сам в къщи. Излизаме с Любо по обед да го взема от училище.
Днес не излизах заради вятъра, не че е студено, а толкова прахоляк вдига.

# 74
Абе Дани,ако го накарам мъжа ми да прави тези "Упражнения"ще му мине мерака за с..с  Mr. Green

http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Lovemaking/Tantra%20Learni … llery/screens.jpg

Общи условия

Активация на акаунт