Отговори
# 75
Не знаех, че има зали за Пилатес в БГ. Трябва да намеря къде в Пловдив има такава. Не че ще ми остава време да ходя .... Embarassed

# 76
Линковете са страхотни!   newsm10Благодаря ви момичета  newsm51 Сега остава само да ги приложа  smile3503
Охооо, има и bellydance  newsm53

# 77
Дани, като отмине т.нар. ураган ще се разхождаме. Не че имаше ураган във Варна Simple Smile

# 78
  • Варна
Дани, като отмине т.нар. ураган ще се разхождаме. Не че имаше ураган във Варна Simple Smile
newsm10

# 79
Мими, Дани, мерси много за линковете Hugсега ще ги разгледам....дано не се остана само с това Embarassed

Бебо спи на балкона, т.к мама я мързи да го изведе... Tired
Тия от БТВ ,Ше им се не знае ,само ,ме подплашиха с тоя ураган, та ми объркаха програмата.....при нас времето е доста далеч от ураган.....

# 80
Такива колики са ни барнали, че ще лудна  #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire. От сутринта сме на ръце - давах капки, масажи, сушоари, люшкане, носене, музикални играчки  #Crazy #Crazy #Crazy Banghead Banghead Banghead

.......толкова ми е познато......

и ние сме така и направо откачам #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 81
  • София; Дружбето
Ние се разходиме на бързо. Времето е много приятно докато не духа обаче. ДУхне ли-вятърът е много студен

# 82
Мамета, като си говорим за нощното кърмене, споделете с нощното общо колко кърмения ви се събират? Ние с нощното ги правим 6, а ми се струва, че трябва да са 7 newsm78 НАли беба малко наддаде 2-рия месец, та сега все искам повече да яде!

# 83
  • София; Дружбето
С нощното на нас храненията ни варират между 5 и 9, зависи от настроението на Миша. Но най-често са 6

# 84
С нощното на нас храненията ни варират между 5 и 9, зависи от настроението на Миша. Но най-често са 6

Ухааа, 9!!!  #Crazy А на кг. и см. как сте?

# 85
  • София; Дружбето

В петък сме на преглед, тогава ще се отчета Mr. Green Надявам се да сме добре, че с т'ва плюскане някой път подивявам Crazy

# 86

В петък сме на преглед, тогава ще се отчета Mr. Green Надявам се да сме добре, че с т'ва плюскане някой път подивявам Crazy

Аз да ти кажа, ако Ивета иска да яде 9 пъти, ще почерпя!  Crazy

# 87
  • София/Варна
Не знаех, че има зали за Пилатес в БГ. Трябва да намеря къде в Пловдив има такава. Не че ще ми остава време да ходя .... Embarassed
#Crazy
аз от близо 2 години ходих на пилатес преди да забременея ..... как така да няма зали в БГ ....

# 88
Аз като чуя ураган и изтръпвам. Като бяхме в USA заради един ИСТИНСКИ ураган ни се наложи да се евакуираме през два щата със все багажи и всичко  ooooh! Беше голям екшън, особено като се прибрахме и почти нищо не си беше на мястото, а съседния град беше заличен  Tired Ама то техните паянтови къщурки там нито на вятър носят, нито на нищо Wink

Ева вечер преди 12 не заспива, съответно тогава яде последно и после се събужда към 5-6 часа. Сама спря да се събужда, не съм давала нито вода, нито биба - тя и двете не ги иска.

За килограмите - аз съм си колкото преди да забременея  Wink

Свате как е сладкото зетче, мина ли му стомахчето  Hug

# 89
#Crazy
аз от близо 2 години ходих на пилатес преди да забременея ..... как така да няма зали в БГ ....

Аз нали вечно съм мнооого назад с информацията  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт