Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте, дами.
Отдавна не съм ви писала, но редовно чета.
От няколко дни и ние имаме проблем с кърменето. Суче до едно време и след това се дърпа, започва да реве. Опитва се пак да засуче, но сякаш нещо и пречи. Предполагам, че са колики, защото се извива и рита с крачета, но дали е така?  newsm78 След дълго успокояване пак започва да се храни. Много ме притеснява това нещо. Дано е временно явление.
Днес ни слагаха ваксина, голям рев беше. Уплашихме педиатърката и сестрата. Дори ме питаха друг път дали така е плакала и аз потвърдих, че ни се случва и в къщи. Изписаха ни някакви успокоителни хомеопатични лекарства. По принцип ми е ревлива и нервна момата, на кой ли се е метнала.  Wink
Да споделя, че и нашите ръце са мнооооого вкусни.
Поздрави.   bouquet

# 181
Къде сте бе мами? Качих снимки от днешната среща, можете да ни видите к'ви ме убавици, хеле я Joy Joy Joy

# 182
  • София/Варна
ToHu, не са точно колики - Оги правеше така и се оказа, че след това памперса е пълен.
Както казах на Цвета, оправи се като започнахме кърмене в легнало положение.

# 183
Къде сте бе мами? Качих снимки от днешната среща, можете да ни видите к'ви ме убавици, хеле я Joy Joy Joy

Нас ревливките има ли ни? Ей, днес се видях в чудо с това дете, до вкъщи не спря да реве, но пристигнахме квартала спря, искали сме вкъщи, хапнахме и се поуспокоихме и сега си чакаме банята.
Ама без тати ни е едно тегаво, хем като е тук ми е още по-натоварено, че по-това време трябва и за неговия стомах да мисля, хем ни липсва.

# 184
няма ни, жалко, нищо то от рев не ни беше много до снимки, всъщност аз направих някоя снимка по-късно ще кача, но само на Вики

# 185
  • София
Днес беше много готино, както обикновено... Жалко, че Шош се разскимуча накрая, та почти побегнахме, но той си наваксваше дългия глад от сутринта.....

# 186
Днес ни слагаха ваксина, голям рев беше. Уплашихме педиатърката и сестрата. Дори ме питаха друг път дали така е плакала и аз потвърдих, че ни се случва и в къщи. Изписаха ни някакви успокоителни хомеопатични лекарства.

Кажи какви, че и ние доста ревем?

# 187
Я кажете Пентаксим ли слагате или по ЗК ваксината??? Че съм се пощурила ...

# 188
  • София; Дружбето
Повечето май Пентаксим Галя. И ние утре ще го бодем

# 189
Здравейте.Днес бяхме на консултация и вече сме 6950кг. и 66см.
Имаме проблем с трескичките на главата, аз досега не съм ги пипала и наистина има събрани
доста ,но днес сестрата ми каза да започна да ги мажа с олио и да ги реша с гребен.
Моля споделете вие как се справихте с тях.
Иначе много съм доволна от бебчо, спи , яде, спи ,яде и така цял ден(пу-пу). Hug

# 190
  • София
И ние Пентаксим сложихме.

# 191
Ние сложихме Пентаксим. Разговарях с двама доктори и те ми казаха ако мога да си я позволя да сложа тази ваксина.

# 192
За кривенето по време на ядене - нашия го прави това когато е хапнал малко и иска да се уригне: вдигам го, изпуска малко въздух и като го сложа пак си яде. Но може да е от всичко - пълен памперс, колики, зъби, да му се спи... Връщането след храна е нормално, поне за нас, почти винаги го прави тоя номер, но вече взе да отминава. Още не си е забелязал ръцете, но ги яде с много голям апетит - след цицката това е най-вкусното нещо на света, пада си по натуралните неща човека, никакъв силикон  Peace

# 193
  • София/Варна
naj_mama, ние с келта се справихме превантивно - гелчето за баня на Мустела е специално за това. Обаче не се сетих да мия и веждите и сега се появи там. Надявам се, че след като започнах да ги мия, ще изчезнат.

# 194
  • Русе
Здравейте, майчета  bye Ние днес с Дени не се канехме да излизаме, но в Русе дори се показа слънце   Nature Sun With Face, та си направихме една следобедна разходка.
За захранването - ние сме изцяло на АМ и смятам да започна да й давам някакви сокчета не по-рано от 4-я месец, а може и към 6-я.
За ръцете - ами и Дени много обича да си ги хапва, но като че ли не съм я засичала да ги заглежда.
Лигавим се от 2 седмици. Тогава бяхме на консултация и нашето педи каза, че е нормално за върастта й и че много майчета смятали неправилно, че започват да им растат зъби.
Днес сме на косултация отново doctor Ще ни слагат ваксина. Нашето педи ни препоръча Инфанрикс /включва дифтерит, тетанус и коклюш/. Дано да няма странични ефекти  Praynig Доки каза само малката да е нахранена преди да отидем. Напоследък се улавям, че ме гонят разни паранои за малката  smile3555 А уж си бях обещала да не се втелявам  cry Ама сигурно е нормално  Rolling Eyes What about you?

Общи условия

Активация на акаунт