Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 148
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 780
Аз чистих с фолио и сода
За гъбичките имам предвид за талисмани тип Пандора

# 781
За колко време след оставена в бокс нау пратка възстановяват сумата като кредит? Това ми е първо връщане, в темата имаше мнения, че дори веднага след оставянето връщат сумата, но при мен искат да прегледат пратката. Може би защото е 70 лева?
Става въпрос за този смесител, дойде надраскан и с липсващи меки връзки. https://share.temu.com/30TS9CL4lAA

# 782
Не, сега чакам да прегледат две дръжки за чанти. Понякога искат, понякога не

# 783
Различно. Единия път за 7 дни ми върнаха кредита, следващият път за 12 дни.

# 784
За колко време след оставена в бокс нау пратка възстановяват сумата като кредит? Това ми е първо връщане, в темата имаше мнения, че дори веднага след оставянето връщат сумата, но при мен искат да прегледат пратката. Може би защото е 70 лева?
Става въпрос за този смесител, дойде надраскан и с липсващи меки връзки. https://share.temu.com/30TS9CL4lAA
На мен, съвсем наскоро, ми възстановиха сумата като кредит за 3 дни от оставянето в Бокс Нау. Вчера оставих още една пратка за взимане и чакам. Писах по-назад, че ботът ми предложи да ми възстанови сумите веднага и да не чакам преглед за качество, но не приех и реших да си изчакам.

# 785
Наложи се да откажа една поръчка малко след като я поръчах.Писаха ми можем да решим този проблем,може да обработим възстановяване на сумата ,без изискване за връщане. От 22 март до 4 април ще възстановят сумата по банкова сметка.Днес получих съобщеное по viber,че пратката ми е готова за получаване в кутии на boxnow.Ттябва ли да я върна и как?

# 786
Наложи се да откажа една поръчка малко след като я поръчах.Писаха ми можем да решим този проблем,може да обработим възстановяване на сумата ,без изискване за връщане. От 22 март до 4 април ще възстановят сумата по банкова сметка.Днес получих съобщеное по viber,че пратката ми е готова за получаване в кутии на boxnow.Ттябва ли да я върна и как?
Да не би да става въпрос за друга пратка? Няма логика да я канселирате и да я изпратят, още повече пък толкова бързо.

# 787
Наложи се да откажа една поръчка малко след като я поръчах. Колко малко?.
Писаха ми можем да решим този проблем,може да обработим възстановяване на сумата ,без изискване за връщане.   Ти потвърди ли? Ако ДА, няма нужда да връщаш. От 22 март до 4 април ще възстановят сумата по банкова сметка.Днес получих съобщеное по viber,че пратката ми е готова за получаване в кутии на boxnow.Ттябва ли да я върна и как?
Иначе има бутон Връщане на артикули/възстановяване на средства.
Може и от иконата Слушалки.

# 788
След като 2-3 пъти поръчах с офертата 55/85, първо ми я спряха за няколко дни, след което ми я върнаха под формата 80/100лв. Междувременно е активна за пръв път и за един друг мой стар профил. Доволна съм!
Сега се чудя, защо има разлика в предлаганите артикули в различните държави?!... Излизат ми реклами за по-обемни, масивни стоки и мебели, но като ги потърся в нашето приложение, такива не съществуват!

# 789
Може би заради доставката не им е изгодно да продават обемни неща навсякъде.

# 790
  • София
Да. В САЩ съм виждала канапета. Но те имат много складове там, може би затова.

# 791
  • София
Да споделя, че днес въртях колелото за два закупени артикула (общо за 11лв., т.е. минимална поръчка) и ми даде хубави купони.
Умишлено и двата пъти го спрях на 100 и получените купони са:

Преди имало ли е такова ограничение за купоните: "Не е налично за фини бижута"? Не съм обръщала внимание, а сега го видях изписано на купоните

# 792
Много са скъпи доставките у нас на обемни мебели. Влезте в сайта на Спиди, въведете мерките на дивана си и ще видите. Дори да уговорят някаква цена, пак ще е скъпо.

# 793
Днес така и не ми дойде пратката с експрес Уан, как да си искам 10те лв от тему и къде да си я издирвам все пак тази пратка?

# 794
  • софия
В Експрес уан. Не знам защо се притеснявате толкова? Понякога пратките се бавят. Обадете се на куриера и ще Ви каже, че още не е предадена за разнос.

Общи условия

Активация на акаунт