Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 67 126
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 855
Аз писах, моята също е от 12.03 и не мърда. Само е все на път към летището им. Какво писахте на бота? Аз чу писах да я забърза, ама не ми предложи купон.

Жилетката е от мен, топ попадение.

# 856
Брей, тоя бот много избирателно ги дава купоните?
Моята стоя над 10 дни на летището и нищо не ми даде. Но, в крайна сметка дойде един ден преди крайния срок.

# 857
  • Пловдив
На мен пък много странно вече за втори път ми се появяват купони, без да съм пускала поръчка за тях. Не са от хубавите и няма да ги ползвам. От къде се взеха не знам.
Имам пусната поръчка само с връщане на кредит 80/100.

# 858
Заявих връщане на една поставка за кърпи ,но не си я искат обратно.Директно ми възстановиха парите.

# 859
След като 72ч нямах актуализация, питах бота къде е пратката ми. Разни общи приказки ми писа и не ми изпрати купон за отстъпка (миналата година, дори и без да питам, при такова забавяне ми пратиха). След около час отново писах на бота и в знак на извинение ми прати купон за отстъпка (20%), който изтича на 23.03
greenbabybee, благодаря, че сподели за жилетката.

# 860
Леле, затъвам все повече... На първия ми акаунт повече от 3 месеца нямам друга оферта освен за продукти под 36 лв., на втория също ми спряха 80/100 след като върнах един пакет със събрани артикули от няколко поръчки и снощи не издържах и си направих трети акаунт Joy Разбира се, веднага ми даде 80/100 и отидоха още 100 лв. Това не отива на добре Satisfied

# 861
Ама вие чакате да ви дойде оферта в съобщения?
На мен когато ми трябват си ги търся... ето списъка ми  с последни търсения за трите оферти, които ползвам:

# 862
  • Някъде около Пловдив
Здравейте. Бих искала да си закупя куфар. Ще помоля за мнение на мами, които вече са се сдобили с такава придобивка. А освен това и ако някой не е бил доволен и се е наложило да го върне, как точно са се случили нещата. Търся също така и халат голям размер. Ще бъда благодарна ако споделите!

# 863
  • Варна
Аз също се интересувам от куфар за кабинен багаж. Ако някой е поръчвал и е доволен, моля да сподели впечатление и линк. Ако нещо не ми хареса или има дефект, има ли възможност и начин за връщане, все пак е доста обемен?

# 864
Здравейте. Разглеждам каните за топлене на вода и парочистачките в Тему. Моля за мнения, ако някой има наблюдения. Благодаря

# 865
Еуридис май са си сменили партньора за България, днес очаквам пратка ама не с Експрес Уан, а с Еконт и до адрес. 😀

# 866
Моля, препоръчайте добър комплект за педикюр.
Преди време бях купила един, който се оказа пълен боклук.  Хем беше много маломощен, хем грапавите накрайници се изтъркаха за нула време и станаха гладки.

# 867
Има раздвижване на пратката ми от 12.03. Тръгнала е вече от склада на летището.

greenbabybee, при теб има ли актуализация?

# 868
Леле, затъвам все повече... На първия ми акаунт повече от 3 месеца нямам друга оферта освен за продукти под 36 лв., на втория също ми спряха 80/100 след като върнах един пакет със събрани артикули от няколко поръчки и снощи не издържах и си направих трети акаунт Joy Разбира се, веднага ми даде 80/100 и отидоха още 100 лв. Това не отива на добре Satisfied
Аз се спасявам като поръчвам за приятелки. Нищо не ми трябва вече. Изкупих Тему. Grinning

# 869
Точно влизах да пиша, че и моята се е размърдала - излетяла е и е кацнала. Дали е защото писахме на бота или е съвпадение?

Общи условия

Активация на акаунт