Онлайн магазин Тему (Temu) за България - тема 14 - март 2025

• 65 408
  • 1 393
  •   1
Отговори
# 1 260
Някой поръчвал ли е килими, как са откъм качество?
Хвърлила съм око на няколко, но коментарите са противоречиви.
Днес дойде този, на визия е като от снимката, но косъмчетата са една идея по редки, но за тази цена съм доволна.
 https://share.temu.com/1gdPTswquFA

# 1 261
Знам, че е малко на късмет, но след тази информация, кога да я чакам с expresone e

На късмет е. Единия път - на следващия ден. При втория опит - 8 дни по-късно. ...

# 1 262
  • София
Много съм доволна от Тему. За втори път ми възстановиха купон. Предния път не го използвах. Сега мислих, смятах, търсих и се оказа, че в случая е най-изгодно с купон. Този път го приложих веднага. Мислех да играя за нови купони, но нямаше да е по-изгодно за обща сума от 180 лв. Отстъпката ми е 80 лв., имах и 16 лв. кредит. Тъй като не ми се изпускаше добрата цена за ролка самозалепващо се фолио, а купих 11 за ремонт на етажа в блока, действах бързо. Simple Smile

# 1 263
При мен пък сега искат покупка на 15 артикула, за да ми дадат хубави купони. И на двата профила. Предния път тази глупава оферта изчезна след един месец (и после пак беше покупка на два артикула за купони).
Но не е голяма работа, защото имам няколко стари купона, които са добри. Ще ми стигнат за дълго време.

# 1 264
На мен постоянно ми дава купони срещу покупка на 2 артикула, без минимална сума. Иначе оферта за връщане на кредит е само 30%. Но в момента съм в застой, нищо не ми харесва/трябва.
Върнах днес двата пуловера. Тази част от сумата, която беше като кредит, ми се върна веднага в профила. За парите, ще чакам да получат пратката. Не бързам.
От Алиекспрес имам известие за кърпите за робота. Със Спиди! Аз очаквах с пощите да се занимавам пак.
Ще пиша като ги взема, на 31. И ще дам линк, който иска да си поръча, ако ми харесат и са същия размер.

# 1 265
Преди 10-ина дни се бях похвалила, че ми върнаха офертата с връщане на кредит след едномесечен бан. Първоначално беше 55/95. Преди 2 дни - о, чудо! Стана 80/100. И докато се накумя до тая вечер, когато реших да поръчам - изненада - върнаха офертата пак на 55/95 Simple Smile
Някой поръчвал ли е килими, как са откъм качество?
Хвърлила съм око на няколко, но коментарите са противоречиви.
Днес дойде този, на визия е като от снимката, но косъмчетата са една идея по редки, но за тази цена съм доволна.
 https://share.temu.com/1gdPTswquFA
Аз поръчах подобен, тип Шаги, само че в бежовата гама, ето такъв, но от друг тъговец
https://share.temu.com/Sn96ewmzjbA
Много съм доволна, за цената си е супер. Лек и пухкав. Лесно се вдига и изтърсва. Днес даже го врътнах в пералнята, че кучето ми реши да го препишка Simple Smile Екстра си остана - не мръдна. Изсъхна за час на терасата. Само поразроших косъмчетата с ръка.

# 1 266
Момичета, как точно викате оферта? Искам да си върна двете карти за отстъпка, които изчезнаха. Не пише изтекла дейност, просто ги няма. А си нагласих купон за пазаруване, който е до утре вечер.

# 1 267
  • Бургас
Когато поръчваш ,за да ти дадат купони и не се изисква минимална сума, това означава ли ,че можеш да пуснеш и поръчка под 25лв.?

# 1 268
  • София
Днес имах карта за отстъпка на фиксиран продукт, който не може да се смени. Как лу не пробвах -цъ. Няма опция за смяна. Дори накрая изтрих продукта от количката и активиеах отново офертата в промоции. Ами пише: офертата е нслична само за един продукт. И въпросния се мъдреше на първо място в листата.
Второто нещо е че ста а някакъв фокус  с кредита ми. Бях си сметнала вчера, че като събера и днешния кредит ще имам 92лв. Събирам от 2 оферти. Събрах едната - отчете ми го. Събрах другата (от 12лв.) не извибрира както обикновено. После в история на кредитите пише, че е събран, но общия ми кредит е 80лв. И няма как да го докажа. Защото то е една безкрайна история от + и -

# 1 269
  • нейде там, където ....
Може ли да се върнат продукти от две поръчки с една товарителница? Търсих в темите, но не попаднах на описание, а само че е възможно.

Може и от 10 да върнете с една, по време на процеса на връщане, системата автоматично ви ги дава с едно връщане.
Значи заявявам връщане от една поръчка, пращат ми говарителница, после заявявам от друга и системата ще ги обедини?

Благодаря 🍀

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 08:03 от jd

# 1 270
  • София
Gorg0nzola, на всеки креди, който си взела има дата и час, виж ги пак

# 1 271
  • София
Да, естествено, че стои точната сума з 12лв. с дата и час от тази сутрин. И естествено, че аз взех да се съмнявам в себе си при така описано. Но не пречи да ме гложди една мисъл. Защото крайния сбор не ми се получава. А за да засека крайната сума, би трябвало да направя една поне "тримесечна ревизия" назад, с което естествено не ми се занимава, щото и да не излезе - к'во?
Но приемам, че аз съм изкукала и че алгориръма няма как да направи грешка.

# 1 272
  • София
И при мен като бързам не вибрира, мисля, че са точни ❤️
По единия профил на който обявих бойкот, че няма да поръчвам за 55/95 днес оферта няма и ми пише - Тази дейност е изтекла 🤐

# 1 273
Аз все пак пуснах поръчка за 55/95, че ми трябваха някои неща за Великден, защото имах събран кредит и нямах повече време да се бавя, а и забелязах, че доста ми се моткат последните пратки.
-Поръчка от 17.03 още чака полет. Т.е. не е излетяла от Китай. Това са 11 дни.
-Поръчка от 22.03 е само шипната, не е стигнала летището даже. Това са 6 дни.
Не бързам никак и изобщо не са ми спешни. Просто забелязвам значително забавяне. Като се има предвид, че съм имала пратки, които за 11 дни съм ги взимала, а тук още не е излетяла. И това го казах предния път при промяна на офертата за кешбек - според мен като се натрупат много пратки и забавяния, намалят офертите. Така по естествен начин ще се намалят поръчките и малко ще се “отпушат” доставките. Струва ми се много логично.

# 1 274
Момичета, как точно викате оферта? Искам да си върна двете карти за отстъпка, които изчезнаха. Не пише изтекла дейност, просто ги няма. А си нагласих купон за пазаруване, който е до утре вечер.

discount 777, само че няма как да се върнат двете - ако може, ще върне една.

Общи условия

Активация на акаунт