Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 481
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 915
Отворих и нова кутия кокосово мляко и видях ,че са променили опаковката. Стана ми интересно, че там където показва колко е полезна храната ( не знам как се казва тази таблица с букви) на старата опаковка е B, а на новата е А. Сравних състава и мисля,че е един и същ. Разликата е само в това, че е увеличен срока на годност при отваряне
Скрит текст:

# 916
В състава на новата напитка с кокос и ориз не виждам ксантанова гума, а само от другите две гуми.🙂 Не знам дали не е от това? Или са си променили критериите за тази "класификация" с буквите...
Може ли снимка и на таблицата с калориите? Любопитно ми е доколко се различава от състава на напитката само от ориз.

# 917
Имаше ксантанова гума в старите партиди, да.
Аз съм се засилила да купувам точно това мляко другата седмица, че е 8+5 безплатно и излиза по 1.60 бройката.
Само не знам как ще се завлека с 13 млека до нас амааа…

# 918
  • оттам, откъдето започва България
Подарявам.

Скрит текст:
.  

Скрит текст:

# 919
Подарявам:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 21:55 от Viara T

# 920
Може ли снимка и на таблицата с калориите? Любопитно ми е доколко се различава от състава на напитката само от ориз.

# 921
Тези купони са свободни ☺️. Ако някой ги иска, да пише л.с. 🍸🍸
Подарени: мляко UHT и извара

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 09:44 от gulubcheto_

# 922
Мнение за каничката за разпенване на мляко от предстоящата брошура? Simple Smile

# 923
Ако не сте успели да си купите формичките за тарталети от Лидл - в Кауфланд другата седмица има абсолютно същия артикул по брошура с едно левче по-скъпи.

# 924
Аз съм се засилила да купувам точно това мляко другата седмица, че е 8+5 безплатно и излиза по 1.60 бройката.
Мерси, че го спомена това "мляко", изобщо не го бях видяла. Обаче като го загледах, не са 13, а са 5 + 3 за 13лв. Grinning 8 е доста по-нормална бройка

# 925
Мерси, че го спомена това "мляко", изобщо не го бях видяла. Обаче като го загледах, не са 13, а са 5 + 3 за 13лв. Grinning 8 е доста по-нормална бройка

Охх, че съм блейка Joy 8 са, да.
 Аз цяла вечер тормозя ММ да ме закара с колата, че не мога да нося толкова млека и все повтарям 13,13 Joy Joy

# 926
Те и 8кг не са лесни за носене по-надалеч, ама 13 си е мазохизъм

# 927
А някой опита ли тези боровинки от купона? Имат ли вкус?

Подарявам гъби 250гр - 25%, втори път ми се падат.

# 928
  • София
Подарявам. Сроковете са изписани на купоните:
Скрит текст:

+ кифличките и протеиновите напитки от четвъртък.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 14:57 от Таня67

# 929
На Солевита сока от ябълка така ли изглежда на живо?
 Ще ми изтече купона за РД, в нито един магазин не можах да взема.
 Кодовете сравнявах. Просто така нарисуван не намирам сока. Затова се чудех дали не е с друга опаковка…
 Питах служител снощи на Халите. Показа ми соковете и каза че от ябълка имат само един вид. Е добре ама на купона кода на артикула е друг и сока изглежда различно от този на снимката.

Общи условия

Активация на акаунт