Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 462
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 945
Мikkey, благодаря! Огледах и там, но ще видя пак при следващото посещение.😊

# 946
  • Пловдив
Тортата Червено кадифе става или не?

# 947
Взех гъби портобело, искам да си ги направя пълнени. Трябва да ги обработя термично първо, нали така?

# 948
Аз обикновено запичам първо само шапчиците, леко посолени. Понеже после слагам някакви неща които са по-скоро само леко да се запекат, сирена и прочие. За това време гъбата ще остане сурова, така че зависи на теб колко сготвени ти харесват. Аз не искам да са ми сурови, освен и че ги правя в еърфраера който предимно отгоре ги пече, съответно мятам първо само гъбите за няколко минути.

# 949
  • Пловдив
Тортата Червено кадифе става или не?
Мистик страхотна е

# 950
  • София
Не запичам допълнително гъбите - всичко директно. Но, факт, до вкус е. Определено на някои може да дойдат по-сурови.

Глас за Кадифето и от мен.

# 951
Здравейте, в последните страници не видях да обсъждате фраерите от тази и следващата седмица (каква ли им е разликата 🤔!?!)

Моля, ако някой има някой от тези фраери и е много доволен, да пише. Благодаря ви много ❤️

Искам предимно за картофки и пилешки пържолки. Бях се хвърлила на скъпа марка 400+ лв. Косори, но дали си струва за само тези неща (децата са злояди, иначе бих правила и друго). Имам комбиниран Инстант Пот, но фраерът не му е много добър.

# 952
Чак пък "много доволен" от тези два уреда досега не съм видяла да се похвали тук или другаде...😃
Аз също обикновено първо запичам за малко гъбите (да си пуснат водата), посолени/с подправки, след това слагам плънка и допичам. Но се е случвало и да забравя и пак сме ги изяждали.🙂

# 953
  • София
Тези сосове биват ли?

# 954
  • до най-прекрасния мъж
Този за барбекю има опушен вкус и аромат и е близък до кетчуп. Другият за бургери е вкусен, на майонезена основа с разни добавки. На нас ни харесват и двата.

# 955
  • София
Има и трети вид, 100 острова или нещо подобно, той е най-вкусен.

# 956
Мога ли да помоля да снимате състава на трите соса?🙂

# 957
  • shumen
Кадифето се хареса и вкъщи.

# 958
  • София
Мога ли да помоля да снимате състава на трите соса?🙂
Хамбургерът имам само :

# 959
  • ВАРНА
Барбекю сосът е много харесван у нас, децата много го ядат, че и аз с тях 🫣