Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 631
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 15
  • Велико Търново

Точно тази лилавата. Има няколко вида, но тази е супер! Обърква се след отваряне от долу на кутийката. Всяка салата е върху нещо като хумус и трябва да се разбърка за да стане с богат вкус.

# 16
Имам свободни купони за PEZ играчка с бонбони, пица с шунка и четки за зъби до днес.
И от рулетката траен салам с още 5 дни валидност.
Скрит текст:

# 17
В предишната тема някой спомена, че правите сиренки с изварата от брошурата. Може ли рецептата?

# 18
Включвам се да похваля ябълките от сегашната им акция.Правих един ябълков тарт снощи с тях(от книгата на Шишков и Манчев) ,гостите ни много го харесаха също.🙂

# 19
Сладурчета, на някой остана ли му неизползван и ненужен купон за тортиля питки? Моля на л.с. 🩵🙏🏻🌞

# 20
  • София
Сладурчета, на някой остана ли му неизползван и ненужен купон за тортиля питки? Моля на л.с. 🩵🙏🏻🌞
Изпращам ти Grinning

# 21
  • Варна

Точно тази лилавата. Има няколко вида, но тази е супер! Обърква се след отваряне от долу на кутийката. Всяка салата е върху нещо като хумус и трябва да се разбърка за да стане с богат вкус.

Не ни хареса хич! Едвам я ядох, ММ не я хареса съвсем, даже остатъка изхвърлихме, а нахутът как гадно хрупаше....

В предишната тема някой спомена, че правите сиренки с изварата от брошурата. Може ли рецептата?

Сто пъти съм давала рецепта и снимков материал))

Извара, 2 яйца, 1 суп.л.захар, щипка сол, брашно слагам на око около 4-5 суп.л с връх. Всичко се разбърква. С мокри ръце се правят "кюфтета" и се пържат в минимално количество олио (не попиват олио изобщо).

# 22
По отношение на тази рецепта, добре е да се пише с големи букви СИРНИКИ, защото продължават да се наричат сиренки Grinning

# 23
Подарен
Ако някой го иска, да пише

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 12:40 от stonefaced

# 24
  • Mediterraneo
При нас в понеделник пуснаха лента за 100 евро, нещо невиждано. При 50 евро ти дават купон за 5 евро намаление, при напълване на лентата- още толкова. Ами за една седмица съвсем спокойно си я напълних, колко са сто евро днес! получените купони са валидни 20 дни, което е много хубав срок и важат за покупка над 20 евро. Доволна съм.

# 25
Какво означава "нещо невиждано"? При вас иначе как е? И къде е това всъщност?

# 26
  • Mediterraneo
Испания. Досега никога не са пускали такава лента. Последната беше с продукти като за 400 евро ти даваха 10% от покупката( до 5 евро намаление). останалото бяха дреболии- крема сирене, доматено пюре, неща, които струват около евро и 20.

# 27
Здравейте на всички, предстои ми пазаруване в Лидъл и ще съм много благодарна, ако някой има излишни купони, да ми прати. Blush
Благодаря ви!

# 28
Ако някой от тези ти върши работа, пиши ми да ти изпратя
Скрит текст:

Здравейте на всички, предстои ми пазаруване в Лидъл и ще съм много благодарна, ако някой има излишни купони, да ми прати. Blush
Благодаря ви!

# 29
  • Mediterraneo
Ох, италианските вафлички от първия купон са ми много, много любими. Всеки път вземам по е пакета да се пробвам да направя една тортичка с тях, ама все не оцеляват до тортата.

Общи условия

Активация на акаунт