Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 610
  • 1 101
  •   3
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Нямате ли гьози в постоянния асортимент? При нас има с пиле или зеленчуци. Хубави са много, ама вече стигнаха 3 евро и не ги купувам често.

# 46
Някой взимал ли е такова нещо, много ли е зле съдържанието?

# 47
  • Sofia
Гьозата правя като запичам на омаслен, сгорещен тиган от двете страни за малко. Леко да се запече. После сипвам около 100-150мл вода да се изпари. Много пуши и свисти, но става много вкусно. После ядем със сос за гьоза. Но зеленчуковата не ни хареса.
Рамен също правя много бързо - яйца сварени предварително, месото също предварително, може и останало от нещо. Докато киснат нудълите за около 5 мин, приготвям и бульон- кубче бульонче, спанак, сушени гъби, подправки според вкуса.

# 48

Аз съм взимала от този вид, предполагам състава им е идентичен:

Имат си и захар и глюкозен сироп. Не ми се струват особено здравословни,  взех ги без да чета състава 😃

# 49

Аз съм взимала от този вид, предполагам състава им е идентичен:

Имат си и захар и глюкозен сироп. Не ми се струват особено здравословни,  взех ги без да чета състава 😃
На мен тиганчето ми привлече вниманието.

# 50
  • shumen
Тези вафли са любими на сина ми,а и на мен покрай него.
Аз вчера най-после отидох до Лидл и намерих прах Омо.Опаковката пак е ХХЛ за 30 лева.

# 51
Добро утро, подарявам купоните, от които пак няма подходящи за мен 🤷
Edit: останаха оцета, царевица, дрехите, ябълков сок, кренвиршка.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 12:29 от TDK_91

# 52
Добро утро, подарявам купоните, от които пак няма подходящи за мен 🤷
Скрит текст:

Моля за лютеницата, витамините и бонбоните! 🙏

# 53
Добро утро! Подарявам Hug
 Пица, салфетки, вафли подарени
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 11:39 от marinadp

# 54
  • Mediterraneo
Хубави намаления имате с купони, нашите са само по 15%, от някой скреч се падат повече, ама рядко.

# 55
Нямате ли гьози в постоянния асортимент? При нас има с пиле или зеленчуци. Хубави са много, ама вече стигнаха 3 евро и не ги купувам често.
Какво е гьози?

# 56
  • София
Ако някой иска

# 57
И по другите филиали ли липсва черен пипер на зърна?🤔 Явно ще сменят опаковката, защото преди няколко дни на празното място все пак видях ел. етикет с цена около 3 или 3,49 лв, на който пишеше грамаж може би 100 гр...В Кауфланд пък чесънът на прах с тяхна марка (идентичен с лидълския) вече също е в опаковка от 100 грама, а черен пипер също липсва (с тяхна марка).

# 58
И аз подарявам:
Скрит текст:

# 59
  • Mediterraneo
Какво е гьози?

Като чукнеш в Гугъл нищо ли не излиза? В моя излиза

Общи условия

Активация на акаунт