Лидл 189 тема, МАРТ

• 75 649
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря за темата! Тази сметана в каничка,за която има клипче как се отваря в началото на темата,кеде стои?

# 76
Стои веднага след кафетата.

# 77
Какво се случва с паркинга на новия ЛИДЛ на Пещерско шосе? Dizzy Face
3 пъти въртях и щях да си тръгна, ако купонът ми за мед не беше до днес, това е тотално безумие, да си сложат бариера и да редуцират спиращите...
До месец-два ще има бариери. На служителите също не им е много приятно да няма къде да спрат, но заради смяна на регионални и преминаване към базара в Равно поле, бариерата е на втори план.

# 78
Наистина са смъкнали новото на дрехите/ бельото. Купих си преди няколко седмици 2 клина в комплект. Вчера го отворих, днес вече е с дупка единия клин. А имам стари дрехи, на години, не са мръднали. Всички бикини са с раздърпани ластици след второто пране. Ужас някакъв Sad

# 79
  • Пловдив
Имам купон за въпросното безкофеиново кафе, ако на някой му върши работа, да пише

# 80
Сега и с купон -20% излиза на по-висока цена спрямо предишната му редовна.☺️ Аз ще чакам някоя по-добра оферта, че имам запаси.🙂

# 81
  • Пловдив
Така е, и аз мислех да взема да се намира, но се отказах заради това драстично увеличение на цената.

# 82
  • In transit
Пуснали са риган на Kania! Чак не ми се вярваше, че виждам...повече от 3 години го нямаше в ПА.
Сега да вземат да върнат рикотата, чоризото и скаморцата, цена няма да имат.

# 83
Сега и с купон -20% излиза на по-висока цена спрямо предишната му редовна.☺️ Аз ще чакам някоя по-добра оферта, че имам запаси.🙂
Каква са му направили цената? Купувах го по едно време но не ходя често в Лидл че ми е далеч, а сега зимата повече пия билкови чайове и скоро не съм вземала от безкофеиновото им кафе. За цената си не е лошо, поне последните пъти си е струвало, сега не знам вече щом казваш че е вдигнато с много...

# 84
Натка, сегашната цена е 7,99 лв при предишна редовна 5,99 лв (а и по едно време беше 5,49 лв).

# 85
Доста нагоре наистина, не че вече нещо ме изненадва де. В интерес на истината, пак е най-изгодното от масовите безкофеинови дори и на тази цена. Всякакви Нова Бразилия, Лаваца, Чибо и от сорта са осезаемо по-скъпи.

# 86
Моята лента вече пети месец е на 900 лв,  вярно, че последните месеци си пазарувахме доста, но пак 900 лв не мога да ги стигна.
Сега като разчиствах хладилника намерих от изварата на Родна стряха, купила съм я някъде средата на февруари и понечих да я хвърлям, но погледнах срока на годност 16.04. Според вас това възможно ли е за извара да има толкова дълъг срок и да не си промени вкуса?

# 87
  • shumen
Анджи,ако няма мирис и не е пожълтяла нищо и няма.

# 88
И аз страдам за скаморцата, особено пушената и за чорисото. Радвам се, че са върнали ригана, преди постоянно купувах от него. Сега ще се въздържа, че вчера отворих пакет, купуван лятото от Гърция.

# 89
О, да, скаморцата беше супер. Както и тойотата.

Общи условия

Активация на акаунт