Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 280
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пеликания
Момичета, днес направих сметка над 50 лв, но не ми дадоха ваучер за 5 лв. Има ли други които също не са получили?
Купонът се зарежда автоматично в секция купони на приложението до 6 часа след покупката и е валиден 6 дни (денят на генериране на купона е ден първи от срока на неговата валидност).

# 1 066
Girls, ако на някой му се намират излишни купони за тортиля питки, кроасан с череша и/или тофу, ще се радвам да ми ги изпрати на лично. 🤪
Cheers! 🥂

# 1 067
Има ли някой купон за сушени сливи/кайсии или десертно блокче с 8.8 протеина в черно-синя опаковка или вкус карамел?

# 1 068
  • до най-прекрасния мъж
Аз пък нямам лента, никаква. Има реклама за Купон+ в приложението, но лентата липсва. Иначе, вчера пазарувах за около 100 лв, имам купон от рулетката, имам и купон за 5 лв, заредиха го бързо. Минала съм каса в 18:16. Но лента няма, влизах, излизах от приложението, не е там и това е.

# 1 069
Вчера имах лента, на която се отрази покупката, но не и купон. Днес купонът се появи, макар да пише, че изтича след 4 дни, т.е. не е шест дни, включително пазара, но за сметка на това лентата и сумата по нея изчезна. Аман от бъгове, дано се оправи.

# 1 070

Искам да питам някой взе ли си лятото от онези уреди за охлаждане на въздуха? Дето не са вентилатор, не са и климатик, а стоят прави в помещението? Безумно обяснение, знам 😑
Чудя се дали си струват? Има ли доволни/недоволни?

Ако правилно разбирам въпроса и се пита за едни изправени 0-образни в горната си част машинки - да, взехме този, който беше 79 лв., т.е. по-малкият от двата. За вентилатор е доста добър, работеше в голяма стая с високи тавани и се справи със задачата, за която беше взет. Има 10 степени, опция да е статичен или въртящ се. Доволна съм, заслужаваше си парите.

# 1 071
  • Пловдив
И аз нямам лента, но купон за -5лв имам Simple Smile

# 1 072
 Simple Smile Аз също нямам лента, но пък и толкова рядко влизам вече в магазин на Лидл, че е все тая.

# 1 073
И моята изчезнала. Сега как ще разбера кога ще пия една студена водичка за 1 ст. Cry

# 1 074
Може би е някакъв бъг. Вчера имах лента, днес нямам.

# 1 075
Ако някой няма да си ползва купона за -5лв бих помолила за него 🥰
Ще пазарувам в четвъртък 🍀

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 10:22 от ♡Queen*of*darkness♡

# 1 076
Да имате непотребен купон за доматено пюре?

# 1 077
Аз имам лента, но почти никакви купони.

# 1 078
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 1 079
Търся купон за прясно мляко и десерт с малини.

Общи условия

Активация на акаунт