Лидл 189 тема, МАРТ

• 74 266
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 050
И моята лента от 900лв е станала на  1000 лв.
Много са си повярвали, точно този месец смятам да пазарувам по-икономично.
Нито читави купони ми изпращат, а от рулетките само усмивки.
Някой ако има излишни купони за 1 ст.  мога да ги приютя.

# 1 051
Три поредни пъти ми се пада спанак от рулетката, който не ми трябва. Но все още ми го няма купона за 5 лв.

# 1 052
Ние покрай РД на детето доста пазарувахме този месец, ама пък 1000лв. лента, малко се изхвърлят. Иначе да похваля разядката Гуакамоле - има стандартна и люта. Много са вървежни у нас у дават вид на истински, с хубаво Авокадо, понеже стават кафеви като постоят няколко часа отворени.

# 1 053
  • София
Да докладвам, че при мен на Канала са върнали клошарските ъгли. Не изкара дълго този експеримент, но все пак иначе ми идва по-удобно. Сега пак наблъскано, нахвърляно, ровено, пробито, протекло....

# 1 054
А, да, и на Сливница има клошарски ъгъл.

Искам да питам някой взе ли си лятото от онези уреди за охлаждане на въздуха? Дето не са вентилатор, не са и климатик, а стоят прави в помещението? Безумно обяснение, знам 😑
Чудя се дали си струват? Има ли доволни/недоволни?

# 1 055
Харесваше ми клошарският ъгъл, защото имаше различни по вид хранителни стоки на едно място. Не ми харесваше, че трябваше да се навежда човек и да рови...Другият начин на подредба (при съответния вид продукт) на храните с намаление със стикер беше удобен, но пък нещата не бяха на едно място. Последно, като бях в Лидъл, нямаше клошарски ъгъл.

# 1 056
  • София

Искам да питам някой взе ли си лятото от онези уреди за охлаждане на въздуха? Дето не са вентилатор, не са и климатик, а стоят прави в помещението? Безумно обяснение, знам 😑
Чудя се дали си струват? Има ли доволни/недоволни?

Имахме в герм. апартамент. Охлажда, ако си много близо до него, но не може да охлади цялата стая.
Пускаше и водна пара, но от нея ламината ставаше на точки, като избеляло.
Не, че сме недоволни защото беше подарено заради лятното бебе.

# 1 057
Да докладвам, че при мен на Канала са върнали клошарските ъгли. Не изкара дълго този експеримент, но все пак иначе ми идва по-удобно. Сега пак наблъскано, нахвърляно, ровено, пробито, протекло....

И в Младост са върнали на старите им места преоценените стоки. Явно е навсякъде.

# 1 058
Благодаря ви, че споменахте клошарските ъгли! Може пък да е новост от тази седмица. Ще погледна пак следващия път дали са го върнали и при нас.
П. П. Това, което забелязах миналата седмица, е, че бяха сложени продукти със стикери в близост до седмичните промоции от хладилна витрина.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 23:04 от dolce miele

# 1 059
Лидъл ме мрази😀 лентата ми от 900 е станала 1000, а предния месец едва до 400 стигнах от (900). , обикновено рядко минавам 500 в този магазин
И явно и това не стига, но 3 купона за спанак😡 вече е прекалено, аз си имам домашен такъв.

# 1 060
Момичета, днес направих сметка над 50 лв, но не ми дадоха ваучер за 5 лв. Има ли други които също не са получили?

# 1 061
  • Буркина Фасо
към колко часА си пазарувала?

# 1 062
# 1 063
  • Буркина Фасо
тогава прочети условията

# 1 064
  • София
И в магазина в Люлин 4 е върнат😊

Общи условия

Активация на акаунт