Паническо разстройство - 66

• 4 845
  • 187
  •   1
Отговори
Не сте добре дошли в новата тема!
С пожелания за по-малко тревоги и паники, повече радост и здрав разум!

Линк към старата тема:
Скрит текст:

# 1
и аз Благодаря за новата тема. по-малко да се ядосвате ( защото ще ни мине), по-малко страхове, слушайте препоръките на лекарите.

# 2
Благодаря за темата!
Пожелавам повече спокойни и ползотворни дни на всички!

# 3
Уж съм много добре пу+пу (качените килограми също са много добри 😏), а вчера разхождайки се в един магазин за техника, за секунди се срещнах с поглед с един уред за лазерна епилация и ми се стори, че свети.
Леле полудях. Почнах да се притеснявам за зрението и, че съм се осветила и увредила.
Едновременно с това знам, че е НМ и няма кой да остави включена машинката.
Напоследък зрението ми е много мъгливо, явно съм за очила и това допълнително...
Та така, отвсякъде ни дебнат ,, опасности,,.
Днес съм спокойна но още го мисля.

# 4
Джанъм Flowers Hibiscus
Относно зрението същата работа съм (а аз съм и с очила), направо се плаша вече Unamused
Иначе аз се чувствам малко по-добре (пу-пу), вече си карам колата, ходя по заведения и магазини, пак си имам нериятните усещания, но като че ли по рядко.
След сменени 3 АД, в момента съм на 1 деанксит на ден, засега това ми е лечението, след около 20 дни съм на преглед и ще видим дали така ще остане. Между другото започнах доста да спя, заспивам от "нищото".

Пожелавам повече спокойствие на всички Hug

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 15:05 от bubeto80

# 5
Бубе, браво!

# 6
А аз дойде ли есента и заспиването ми е кошмар. До към 1 не мога да заспя и е 7 едва ставам с алармата

# 7
Мелатонин?

# 8
Отново да попитам ако има някой ,който е страдал от главоболие при прием на Брингеликс?Три седмици вече го пия заедно със Золофт.Утре съм.при психиатърката.Психически вече съм много по-добре,обаче имам ужасно главоболие.От първия ден на Бринтеликса,освен гадене,което отшумя,започна да ме боли глава.От сутрин до вечер,без да спира.Не се повлиява добре от обезболяващи ,така че  не пия всеки ден.Тази сутрин взех 2 хапчета,защото е силна доста болката.Уморих се много и съответно вече мисля,че съм с тумор в мозъка...Някой с такива ефекти от Бринтеликс?Утре ще видя какво ще каже лекарят.

# 9
Не съм приемала този препарат, но един месец при самото започване бях с постоянно главоболие.Пропуснах 4 дни хапчето и отново бях цяла седмица с главоболие.Според мен се влияе много.Аз пак имам проблеми със съня.Бях влязла в прекрасна рутина, лягане рано, заспиване бързо и събуждане росна-прясна в чудесно настроение.Не знам какво се обърка, но приемам че не гоним перфектното.

# 10
А Вие какво лекарство пиете?Силно ли Ви болеше главата през този един месец?Мен ме боли денонощно ,по-силно и по-слабо и имам страхотна тежест и все едво ми е пълна главата с нещо.

# 11
Благодаря за новата тема!

# 12
А Вие какво лекарство пиете?Силно ли Ви болеше главата през този един месец?Мен ме боли денонощно ,по-силно и по-слабо и имам страхотна тежест и все едво ми е пълна главата с нещо.
Аз попринцип съм с мигрена и това главоболие беше постоянно и силно, но не може да се сравни с мигрена при която повръщам и не мога да стана от леглото.Ще отмине според мен, но все пак се консултирайте с лекаря.
П.С - приемам есобел

# 13
Всъщност днес се консултирах,тя каза,че никой от нейните пациенти не е съобщавал за такава реакция,да го спра и толкова

# 14
Здравейте, тъй като бях стигнала да 2-4 мг клонарекс и не ми действащи реших дя го спра. Спрях го рязко да. Пиех го близо 1/2 година. Сега почнат АД и мисля да им дава шанс. Всички говорят за синдром на отнемане при спиране на бензо. Какво трябва да представлява той. Питам тъй като
- Съкращават ни на работа
- Приключвам 17 годишна връзка
- Местя се на ново място
- Продавям си апартамента мечта

И обща взето си рестартирам живота на 37 и е нормално да имам стрес.

Та какво да очаквам при рязка спиране на бензо от 3-4 хапчета на ден.
Спрях ги преди 2-3 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт