Паническо разстройство - 65

• 897
  • 32
  •   1
Отговори
НЕ сте добре дошли в тема 65!
С пожелания за по-малко тревоги и паники, повече радост и здрав разум!

Линк към старата тема:
Скрит текст:

# 1
Благодаря ти Kamille, за новата тема! ♥

# 2
Здравейте,мили и борбени хора! Идвам да споделя,че вече месец и половина почти съм без медикаменти. Чувствам се добре като изключим тежък ПМС..
Както бях споменала миналата година записах Психология и сега сме на дисциплина Психопатология. Боже,колко разтройства има само.. адски интересно е и себеопознавателно в нашия случай.. Утре следва да се запознаем именно с ГТР,депресия, ПР и тн.
Желая на всички здраве и позитивни моменти! Simple Smile

# 3
Здравейте?
Влияят ли според вас магнитните бури на нашето състояние?
Същото питане имам и относно рязката промяна на времето - температура,  атмосферно налягане?

# 4
Каmille252, радвам се за теб, все така да си 👍
Аз преди почти 3 месеца спрях Клонарекса и изобщо не съм добре. Имам страхотни болки в очите, забравям,на моменти съм дезеориентирана, всичко ми е като в мъгла, ходя почти по едни и същи маршрути, като робот, направо взех да се плаша. В момента пия само Валидол, преди месец психиатъра ми влючи Стрезам, засега ефект нямам никакъв.
Другата седмица съм на преглед и ще видя какво ще каже, честно казано изгубих надежда, че отново ще бъда ок 😢

# 5
Има ли доволни от седатив, хомеопатичното, мисля да го пробвам

# 6
Здравейте. Искам да попитам дали някой знае от къде мога да се сдобия с Прозак (флуоксетин) внос от някъде, понеже тукашния ни вариант (Бифлокс) съдържа лактоза, а съм с лактозна непоносимост...?

# 7
Аз преди почти 3 месеца спрях Клонарекса и изобщо не съм добре. Имам страхотни болки в очите, забравям,на моменти съм дезеориентирана, всичко ми е като в мъгла, ходя почти по едни и същи маршрути, като робот, направо взех да се плаша. В момента пия само Валидол, преди месец психиатъра ми влючи Стрезам, засега ефект нямам никакъв.
Другата седмица съм на преглед и ще видя какво ще каже, честно казано изгубих надежда, че отново ще бъда ок 😢

Колко време го приема, и по колко? Много, много трудно се спира бензо, особено ако е пит дълго, и в по-големи дози. Стискай зъби, ще се справиш!

# 8

Колко време го приема, и по колко? Много, много трудно се спира бензо, особено ако е пит дълго, и в по-големи дози. Стискай зъби, ще се справиш!
Пих го почти 10г., понякога сутрин и вечер по 0,5мг., понякога само сутрин по 0,5мг. Стискам зъби, но колкото повече време минава вместо да се чувствам по-добре, то е точно обратното.

# 9
Ами много е, ще продължат дълго симптомите, няма да те лъжа. Стискай зъби, не се отказвай, можеш да се справиш!

# 10
Здравейте и стабилна пролет за всички ни!

# 11

Пих го почти 10г., понякога сутрин и вечер по 0,5мг., понякога само сутрин по 0,5мг. Стискам зъби, но колкото повече време минава вместо да се чувствам по-добре, то е точно обратното.
Бубе, зле се чувстваш разбира се. Това са много години. Клонарекс отказах в болница, дава се друго лекарство, но то е по-вредно дори. И след година-две започнах лексотан. Такива са ни психиките явно, трябва ни нещо за успокоение. Защо изобщо се мъчиш?

# 12
Кое пък е това по-вредно лекарство, че ми стана интересно? Бензо съм спирала и аз в болница, с диазепам в прогресивно намаляващи дози. Изобщо не съм имала синдром на отнемане. Не знам защо говорите подобни неща?

# 13
Елинор7, с лабилна психика съм да. Като чета някой хора са го спирали в болница, аз реших да се справям сама, дано успея, но идея си нямах,че ще е толкова трудно и продължително. С едно хапче от 0,5мг.се чувствах много добре,но както казах 2-3 пъти, няма как да шофирам с него,а това много ме ограничава. В тази връзка да Ви питам, на 31 май съм на сватба, ако ми стане много притеснено и получа пак тези кофти симптоми дали мога да пия половин лексотан или да се мъча, докато отмине?

# 14
Елинор7, с лабилна психика съм да. Като чета някой хора са го спирали в болница, аз реших да се справям сама, дано успея, но идея си нямах,че ще е толкова трудно и продължително. С едно хапче от 0,5мг.се чувствах много добре,но както казах 2-3 пъти, няма как да шофирам с него,а това много ме ограничава. В тази връзка да Ви питам, на 31 май съм на сватба, ако ми стане много притеснено и получа пак тези кофти симптоми дали мога да пия половин лексотан или да се мъча, докато отмине?
Пийни си лексотан, аз преди стресиращи събития винаги пия иначе получавам ПА.
Ако имате рецепта или документ че пиете бензо пак ли ще има проблем с шофирането? Не съм шофьор и не знам как стоят нещата. Но ние чувствителните имаме нужда от успокоителни, няма нужда да се мъчим.

Общи условия

Активация на акаунт