Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 60 631
  • 774
  •   1
Отговори
# 60
Аз днес получих мостри от Нотино на новия на Narsico,Black opium glitter и Zadig.

А новият Задиг как е??😀

# 61
Narciso for Her Intense пробвах и аз миналата седмица, но не ми хареса никак. Цялата линия не е мой тип аромат изобщо. Пробвам от любопитство, но муск не търпя върху себе си без изключение, флорален пък да не говорим. Рядко харесвам китки, освен ако не са с дървесна подложка или пачули.
https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … tense-101595.html

Всъщност, често пробвам, но рядко пиша неутрални или негативни впечатления.
Narsico  определено не е за всеки.Чета,че на доста кожи избива потна нотка.При мен няма такова нещо и съм фен на марката.Имам около 10 негови парфюма и са ми любимци.За мен новото и по различно е комбинацията на ванилия и вентивър,които остават след първия час.Добре балансиран парфюм и за пролет,есен ще е идеален.
Zadig лично на мен не ми допада.Харесвам линията This is her,  но този няма общо с тях.За мен бих го опредилила на остро сапунест и една идея унисекс.От линията им Cirls не съм пробвала нищо,може да прилича на тях.Любимата ванилия не я усетих и честно казано го измих.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 12:42 от Maya Zhelyazkova

# 62
При мен пролетта е в пълна сила, но все още доста студена. А на мен ми се иска да скочим директно в разгара на лятото. Simple Smile)
Малко ми е объркан парфюмния живот тези дни...
Първо, носих няколко дни JPG Divine и установих, че толкова много повече ми харесва със затоплянето на температурите. Но също установих, че травъл сайза бутилчето е почти на свършване. И сега трябва да се подновяваме.
Междувременно придобих Miss Dior Parfum, но понеже доставката се разтегли във времето, на мен сякаш ми се уби меракът.
Вие така ли сте? Аз като чакам нещо 100 години, просто губя интерес.
Освен това, при всеки тест в магазина, върху мен беше една страхотна цветна експлозия, сега е само дърто пачули и малко жасмин. Абе, с други думи, нова покупка, на която не се радвам особено, и която май ще ходи за продажба.
Обаче пък вчера се влюбих в парфюм! Направо не е за вярване.

Харесвам повечето мъжки предложения на бранда (Boss Bottled Night е един от най-секси парфюмите за мен), но дамските никога не са ми представлявали интерес. Досега.
Даже не знам как да опиша уханието. Спайси, плодово, пиперливо, дълбоко, силно, упойващо, магнетично...
Само че в драйдауна си прилича много на точно JPG Divine. И тук идва моята дилема - да подновя Готие или да взема Бос... последният не го виждам много-много в топлото или пък за всекидневно ползване.
Ей това е моята парфюмна пролет - неясна и объркана. Satisfied

# 63
Затопли се рязко и Nun го прибрах в шкафа за следващата зима.

Florabotanica е красив в този сезон - ухае на рози и смачкани листа див коноп.

# 64
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Радоста ми от Cassili беше краткотрайна.
Преди малко полетя от парапета на втория етаж. Качих видео в Инстаграм,но не знам как да го сложа тук.
Много съм ядосана на себе си.
За Бога,кой слага парфюм на парапет?!!!!!

# 65
LOEWE - EARTH ELIXIR

В началото цветята с крушата взимат превес, наситеността е по-голяма от EARTH, обаче се оказа, че трайността в последствие е по-малка от него. Но една от колежките веднага ме надушила и по едно време идва и вика - страхотен е парфюма! В крайна сметка при мен се получи така, че EARTH е по-траен.

Скрит текст:
глава - круша, трюфел
сърце - кехлибар, елеми, теменуга, oud
база - мимоза, акорд LOEWE
вид аромат - цветни, мускусен

# 66
  • Пловдив
Привет момичета и момчета, за празника на жената искам да направя подарък на млада дама и се колебая между Вива ла
Джуси и jimmy choo rose passion🙂

# 67
Чудя се дали да гръмна на сляпо Cafe Chantant Nobile 1942. Чета, че е безопасен, но повече ме притеснява да не е просто нещо, като нищо или да мирише на свещ.

# 68
Минах през Druni пробвам TdH Intense и определено ми привлече вниманието. Кафената нотка в началото е силна с включване от женското биле, в един момент стана леко флорален, а след това премина в дървесната основа с минерален нюанс, което за мен направи връзка с останалата серия. Със сигурност ще го пробвам пак. Като гледам цените на Druni пак се оказаха доста добри.

Трайността е чудесна - едно пръсване на ръката изкара 12+ часа.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 19:07 от chilko

# 69
  • София
Densi, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus През пролетта нося всякакви парфюми - и зимни и летни. Няма да ги изброявам, защото са много. И през зимата от време на време носих няколко летни парфюма, които усещах до късно вечер, не се губеха така, както се губят през лятото в жегите .
Все по-рядко, даже много рядко вече ме впечатлява нов парфюм до толкова, че да го купя. Нося тези, които имам, те ме интригуват и ги харесвам мнооого повече от новоизлезлите. При възможност ще пробвам новия Задиг, бутилката събуди любопитството ми към сока вътре.
Чудя се дали да гръмна на сляпо Cafe Chantant Nobile 1942. Чета, че е безопасен, но повече ме притеснява да не е просто нещо, като нищо или да мирише на свещ.
Кафе Шантан е прелестен парфюм, нито мирише на свещ, нито е "нещо като нищо". Не е и атомна бомба, не е от крещящите парфюми. Дали ще ви хареса - зависи какви парфюми и нотки харесвате. Може да прочетете тези ревюта на Денси, Ковачева и Брайт, за да прецените искате ли го или не или да потърсите проба/отливка.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1214326.msg40730270#msg40730270
https://www.bg-mamma.com/?topic=884796.msg32042350;_gl=1%2A1013d … uMC4w#msg32042350
http://densi.info/cafe-chantant-nobile-1942-%D0%B8-casta-diva-nobile-1942/

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 11:23 от Vesika

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми се реве,съпруга ми се смее,че това е най-луксозният ароматизатор за вкъщи,който съм купувала.
Вече втори ден ухае силно,но то се разля по стени,мебели.Как не ми счупи плочките,не знам.

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 07:28 от bubanka

# 71
Sunshine  на Amouage ли е?
Хубав парфюм жалко, че се счупил.

# 72
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Cassili na Marly. В понеделник пристигна, в сряда го счупих. Дано да е за щастие:)

# 73
  • Бургас
Обожавам Ла Ви Е Бел ЕДП скоро ще привърша 50- та си, определено е много по- слаб от преди, пръскам по много пипан е със сигурност, много ме е яд.Но ще го купя пак, няма начин да остана без него.Тази зима бях основно с него, не ми омръзва това вълшебно сладострастие.

# 74
Обожавам Ла Ви Е Бел ЕДП скоро ще привърша 50- та си, определено е много по- слаб от преди, пръскам по много пипан е със сигурност, много ме е яд.Но ще го купя пак, няма начин да остана без него.Тази зима бях основно с него, не ми омръзва това вълшебно сладострастие.
Bright Crystal, а пробвала ли си версията Oui? Доколко се различава от оригинала?

Общи условия

Активация на акаунт