Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 734
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Нищо общо нямат. Не ги познавам в детайл, защото и двата не ги харесвам, но са съвсем различни посоки.

# 616
Здравейте, може ли да ми кажете кой е най-харесваният дамски аромат на Chanel според вас? Искам да направя подарък, но не съм тествала.

# 617
Подарете новия Шанс.

# 618
  • The Evergreen State
Намирате ли прилика между Do Son и Gucci Bloom?

Do Son ЕДП на мен ми напомня на Murmure Van Vleef който отдавна не се намира и затова имам слабост към него. Ако има близост с Gucci Bloom, за мен е бегла, имат различен вайб. Do Son е упойващо цветен, както може да бъде аромата на жълти цветя, класически, Gucci Bloom е свеж и модерен.

# 619
Не намирам прилика аз. Много обичам Do son.❤

# 620
  • на терасата
Пробвах Chanel Chance Eau Splendide. Ако нямах нито един Chance, щях да го обмислям за покупка. Хубав е, модерен и подходящ за пролет/лято. Но, както писах наскоро, Chance Eau Tendre е моят фаворит.

Днес нося Carat Cartier. Отива му времето днес.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 17:16 от рак-щрак

# 621
Намирате ли прилика между Do Son и Gucci Bloom?

И двата са силно туберозни аромата, така че не може да няма прилика. Разбира се, че има. Но са различни туберози. Do son e с една такава мъжка прашна тубероза подобна на Марфа, определено уникекс. По петите ми ходи един доктор хирург да ме разпитва за парфюма ми ( аз рядко го нося, а този път и флаконът беше в чантата). А Гучи блум си е с типично луксово звучене, безинтересен ми е за купуване, но е по- женствен.

Аз всъщност влязох да ви кажа за поредния нов комерсиален хит, който ме потресе ( за сега като описание), чакам го с нетърпение. Казва се ИМПАДИЯ и е от BDK!!!:dizzy_face: В някакъв супер красив флакон, преливащ от циклама е налят парфюм, за който се твърди, че е “бебе” между Делина и Гайдънс. Expressionless
Как ви звучи, а??? Творение на Джорди Фернандес, пролетен парфюм с огромен шлейф. Ако някой знае къде може да се тества, да свирка!

# 622
Привет Simple Smile Някой тук да е фен на Clean Reserve Skin ?  Може да ми пише, ако все още си правите някакви размени на лични. Дотук ще съм с поръчките на сляпо. Много кофти че махнаха темата..

# 623
Аууу така по описание много ме заинтригува тази Impadia на BDK, аз много обичам цветно-плодовите композиции, умирам за свежи, киселки рози, а по Delina и Ексклузива съм луда. С Гайдънс така и не се спогодихме, но поне вече мога да изтърпя да го нося без да искам да го отмия веднага Smiley
Другия месец смятам да си подаря Valaya Exclusif и Rose Rouge на Van Cleef, стига да е все още наличен, там където го гледах. Почти неоткриваем е, май го спират.
Парфюм за днес е Love Don't Be Shy на Kilian.

# 624
Аууу така по описание много ме заинтригува тази Impadia на BDK, аз много обичам цветно-плодовите композиции, умирам за свежи, киселки рози, а по Delina и Ексклузива съм луда. С Гайдънс така и не се спогодихме, но поне вече мога да изтърпя да го нося без да искам да го отмия веднага Smiley
Другия месец смятам да си подаря Valaya Exclusif и Rose Rouge на Van Cleef, стига да е все още наличен, там където го гледах. Почти неоткриваем е, май го спират.
Парфюм за днес е Love Don't Be Shy на Kilian.

Откъде ще я купуваш Валая Ексклузив? И аз я искам, но все се надявам да падне под 600 лв.
Импадия дано да се появи да я тестваме, че като нищо ще я стрелна насляпо.😂

# 625
Valaya-та Ексклузив ще я взема от Нотино,често изпада там, а и е под 600лв. Ако изпадне и някой код, цената ще е супер. Предполагам, Импадията още я няма, но по-скоро бих я тествала първо. Така на сляпо бях готова да взема само Pas ce Soir, защото бях абсолютно убедена, че ще е много мой парфюм. Иначе чакам да ми попадне друг парфюм на бранда - 312 Saint-Honoré .

# 626
Valaya-та Ексклузив ще я взема от Нотино,често изпада там, а и е под 600лв. Ако изпадне и някой код, цената ще е супер. Предполагам, Импадията още я няма, но по-скоро бих я тествала първо. Така на сляпо бях готова да взема само Pas ce Soir, защото бях абсолютно убедена, че ще е много мой парфюм. Иначе чакам да ми попадне друг парфюм на бранда - 312 Saint-Honoré .

Аз няма да рискувам с Нотино. Предпочитам да платя повече, но не и да си купя от тяхните ментета.
Този Сент Оноре пробвала ли си го?

# 627
Е как ментета в Нотино?😆

# 628
Е как ментета в Нотино?😆

Този момент е обсъждан много пъти. На определено количество правилни парфюми винаги имат известно количество откровенни ментета. Или не толкова правилни. Даже наскоро тествах в магазина им откровен ментак.  Всички знаем за това че Шанел съди Нотино като искаха да знаят откъде се снабдява Нотино с Шанел- ами явно от там, откъдето и с всичко друго- чрез някакви леви производства.

# 629
Момичета и момчета, може ли да помоля за мнение за Hundred silent ways, кой предпочитате, класическия или Х? Кой е по-хубав според вас?

Общи условия

Активация на акаунт