Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 754
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
Мммм аз обожавам Нинфео Мио. Няма мъж, който да се пръска с моя. Не го давам, пазя си го в старата женска бутилка.

# 601
Къде мога да намеря за проба Cristalle Eau Verte  Chanel? Имам предвид физически магазин - където и да отида все го няма на рафтовете, може би трябва да попитам, за да бъде изваден? Фен съм на марката и много от техните ми стоят, но предпочитам да тествам преди да купя.
Не мога да намеря и мостра онлайн иначе нямаше да ви занимавам.

# 602
В Прити шоп нямат ли?

# 603
  • Пловдив
Мишчица, в Париж препоръчвам бутика на Guerlain на Шанз Елизе. Истински музей на изкуството!
Ние ходихме и в магазин на Fragonard.
Също Галери Лафайет-там има щандове на всички световни парфюмни марки.
Сефора на Шанз Елизе, Hermes.

# 604
Включвам се, само защото се спомена Барения и имам едно разочарование.
Напоследък изобщо не я усещам Sad а искам! Пръскам и след половин час няма никой. Идеи защо? От Дъглас е, ако в от значение.
На температура около 20гр я носих.
Това е и моето огромно разочарование. Толкова красив парфюм и нулева трайност на моята кожа. Ама съвсем нулева... Мъчих го известно време при различни условия, но не се получи. Продадох го, но честно казано още тъжа, защото наистина е уникален.

# 605
  • София, Лагера
От известно време живея с мисълта, че ми трябва Ninfeo Mio 😇. Никога не съм го тествала, но по описанията в годините назад тук имам чувството, че го познавам добре. Привлича ме това, че освен смокинов в някои ревюта се твърди че по някога избива сладост/кокос но не лепкав. Предвид че далеч не е евтин, ще съм много благодарна ако някой сподели къде бих могла да го тествам, или сподели мъничка отливка с мен.
Чета ви внимателно, мили парфюмни дами, но не пиша. Страшен фен съм на смокини и череши. Пиша в темата тук, а не на лично, за да се възползват и други дами, ако искат. Имам Нинфео Мио. Не предлагам отливки, но ако някой желае и е в София, може да се срещнем и да му покажа да тества аромата. Имам и други смокини, прекрасни! (на Диптик ЕДП и ЕДТ, на Венета Ботега, на Филосикос, Акуа ди Парма, Августос) На Мюглес си я знаете. Не предлагам продажба/размяна, само ако някой иска да тества, така, си опознавателна цел.
Та, ако някой се интересува, да ми пише на лично.

# 606
Коя е смокинята на Б.Венета?

На Диптик имам Eau Rose edt, невероятна прелест е аромата.

# 607
Ето я:
https://www.fragrantica.it/perfume/Bottega-Veneta/Illusione-for-Her-55300.html

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 09:30 от Magda Dimitrova

# 608
    Illusione for Her на BV е цитрусова, свежа и ефирна дори бих я нарекъл по-акватична в сравнение с типичните смокинови аромати. Супер женствена и не си я представям върху мъж. На мен много ми харесва как допълнително озарява дамското присъствие в летните жеги.

# 609
    Определено ще тествам това Illusione for Her
    опс, в Дъглас не го виждам.

Идея къде го има офлайн?

# 610
    В Нотино го предлагат. Звънни да ги питаш дали имат тестери в някой от шоурумите им.

# 611
    Аз Bottega Veneta Illusione не я усещам никак смокинова, даже се учудвам, че я причислявате към смокиновите аромати, там по-скоро усещам маслиново дърво. Иначе ароматът е наистина много красив и леко носталгичен.

За смокинов аромат най-харесвам Dior Prive Balade Sauvage, много фина и елегантна интерпретация.

# 612
    Не намирам тук отзиви за Oud musc Narciso Rodríguez. Може ли мнение много ли е тежък и дали е по-скоро дамски?

# 613
    • The Evergreen State
    Ходих днес на малка парфюмна обиколка до мола. Тествах новия Шанс, не е лош, добре се вписва в линията Шанс. Който търси нещо леко, лятно и приятно може да пробва. Виолетка и ирис не усетих, за мен е лек, плодово-цветен, шампоанен аромат, в който не изпъква нито една отделна нота. Имам много аромати за лятото, включително и Шанс О Вив и друг от линията сякаш не ми е необходим. Chance eau Splendide е направен добре обаче, и е наистина приятен парфюм, безгрижен и мечтателен, името му отива.
    Тествах пак и Choe L'eau Intense - допада ми и той, има много различен вайб от Шанса, красив и класически издържан.
    Имаха и Kurky МФК, нищо особено не е за мен. Пръснах Creed Carmina, там нещата са по-интересни, но и за него не съм готова да похарча, макар че го намирам на добра цена в момента. Тествах и Do Son на Diptyque, него го познавам, обичам да си го пръскам като минавам през мола. Имам цяла бутилка Jadore Lor 2023 обаче който ми носи подобен вайб и не виждам смисъл да купувам и Do Son на този етап.

Парфюм за деня беше Lancome Idole Aura.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 07:21 от Athena

# 614
    • София
    Намирате ли прилика между Do Son и Gucci Bloom?

Общи условия

Активация на акаунт