Парфюмни размисли и страсти - 295 тема

• 59 700
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
  • Чукарландия
Поръчах на сляпо Burberry Her Burberry, отдавна го искам, но моля ви успокойте ме, че не прилича много на Baccarat Rouge 540. 🤗
Искам ягоди, не йодни нотки. 🍓

# 676
Според мен Burberry Her, изобщо и по нищо не прилича на Baccarat Rouge 540. Simple Smile
Парфюм за днес YSL Lavalliere.
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Lavalliere-76844.html

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 13:08 от Magda Dimitrova

# 677
  • Чукарландия
Ооо, Магда, благодаря! Това е много успокояващо! 🤗
Ще споделя в петък, като го получа.

# 678
  • на терасата
Тук Miss Dior Parfum (2024) са в изобилие ягодите. Но, вероятно, го имате и търсите нещо още по-ягодово. Ще следя с интерес предложенията на другите парфюмни дами и господа Simple Smile

# 679
  • Чукарландия
Да, Раче. Имам го Мис Диор, страхотен е, но Бърберито много изгодно го отстрелях. Затова и не му мислих. Надявам се тези двата също да не са подобни, с ягодките в състава.

# 680
  • на терасата
Надявам се тези двата също да не са подобни, с ягодките в състава.
Ще чакам да споделите, предвид факта, че автор на споменатите е все Мосю Кюркджиян Simple Smile

# 681
Поръчах на сляпо Burberry Her Burberry, отдавна го искам, но моля ви успокойте ме, че не прилича много на Baccarat Rouge 540. 🤗
Аз откривам повече разлики, отколкото прилики между двата, макар че може да се каже, че са от едно направление. В интерес на истината, много обичам Бакара, не усещам там никакъв йод, а по-скоро дървесна смола. Познавам клонинги, аналози, роднини, вдъхновени от него, както искате ги наречете, за мен втори като оригинала просто няма. Burberry Her също е хубав според мен, има си характер, но е с повече сладост и вероятно е по-лесен за харесване.

Спомените ми за Burberry Her не са чак толкова пресни, но не бих казала, че прилича на Miss Dior 2024, така че си струва да имаш и двата.

# 682
  • София
Като заговорихте за Burberry, някой запознат ли е с Burberry Bespoke линията?

# 683
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Очаквам Love Delight. Пак на сляпо,както харесвам.Честно казано не съм прочела нито едно негативно ревю за този парфюм и очаквам да съм Уау.
Нямах намерение да поръчвам сега,но видях,че с покупка в Нордстром над $300 раздават торбичка с мостри,от които 6 виалчета.Та,заради 6 виалчета,отметнах и един Амуаж Smile (който така или иначе ми е в wish list)

# 684
Наскоро си мислех, че би било чудесно да подновя Deep red/ Hugo Boss за следващия студен сезон и щях да го издирвам онлайн. Няма да казвам каква беше радостта ми да го видя на летищен дютифри, при това на разпродажба! ❤

# 685
NARCISO RODRIGUEZ - FOR HER PURE MUSC
парфюмна вода за жени

Моите впечатления - грабна ме още в началото, след това се разгръщаше още по-пленително. Спокоен, чист аромат. Впечатлена съм.

Скрит текст:
глава - жасмин, портокалов цвят
сърце - мускус
база - кашмир, кехлибар, пачули
вид аромат - шипрови

# 686
По време на Великденските празници любимата ми нотка беше Vanilly-то. Имат много перверзно и мръснишко излъчване някои парфюми с преобладаваща ванилия. Напримерно Dreckig Bleiben на немската марка PMP Perfumes и Absolute Aphrodisiac на Initio. Не говоря за гушливата и уютна ванилия в сладкишите, а онази мистериозната. Не харесвам тъмни и мургави аромати с уд, колкото и да се опитват да ми привлекат вниманието със зъби и Нокти. Твърде обсебващи ми идват.

# 687
Голяма почивка съм си дала от всичко сладко, смолисто и лепкаво. Откакто придобих двете шишета на Miller et Bertaux, други не пръскам. Не доближавам нос до ванилии, карамели, плодове, цветя и уд. Само релаксиращи билки и цитруси. С втория парфюм - Study 17, ми пратиха подарък "бисквита" за ароматизиране на Lalique. Нещо като голям медалион за чанта. Не мога да реша с какво да го напръскам Simple Smile
Много интригуващ нишов бранд са Милер и Берто. За всеки нос по нещо, имат рози, пикантни люти чушки, смоли и пушеци, интересни, майсторски забъркани и модерни парфюми са. Критикуват ги за трайност, при мен са залепени за кожата по 10 часа. До есента ще си ги редувам с кеф двата свежака, пренебрегвайки останалите. Истински изпипаният ниш е фин с осезаемо и различимо качество на съставките. Дизайнерските без двата ми Шанел ми простеят. Кофти качество на алкохола, синтетични интерпретации на плодове...

# 688
Adoralova, имам отливка от Love Delight и около мен няма и един човек, който да не го е харесал. Мисля, че ще ти допадне много, масов любимец е.

Pure Musc
се превърна в моя втора кожа, откакто го открих, мисля пръскам трета бутилка от него. Събира мъжки комплименти без да е твърде нахален, много добре направен парфюм.

Днес съм с друго творение на Нарсизо- Musc Noir- една от най-любимите ми сливи в парфюм.

Уханен и успешен ден на всички Heart

# 689
И аз съм сред големите почитатели на NR Pure musk ✌️

Спомням си, че бяхме на почивка на о. Корфу и приятелка от компанията ми даде мостра. Любов от първо пръсване, беше.Оттогава имам няколко изпръскани бутилки, а вчера бях на събитие с него. Траен, нежен, женствен и мисля доста харесван от околните-често питат "с кой парфюм си"!

Пп:не познавам много други парфюми от NR дали бих открила и друг такъв любимец сред тях, някакви идеи кой да тествам?!?

Общи условия

Активация на акаунт