Радост най- голяма е НОЕМВРИйчето за мама

• 10 742
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • Отвъд алеята зад шкафа
Карил, това, че са първи не значи ли, че са по жребий първи да пеят  newsm78 Някой ми беше казал това преди дни. Иначе ако се гласува ще гвласувам естествено - даже няколко пъти  Wink

# 166
Карил, това, че са първи не значи ли, че са по жребий първи да пеят  newsm78 Някой ми беше казал това преди дни. Иначе ако се гласува ще гвласувам естествено - даже няколко пъти  Wink
Първи сме, ето тук може да се види колко гласа са дадени за нашите и да се гласува:
http://www.escforever.com/charts.html

# 167
МАША, ако му е капнала ПОлиото съм сигурна че щеше да го накара да повърне!!! Не се притеснявай, на страха очите са големи!
Роня, не заемам позицията на Гадамер, защото имам собствена за всичко, рядко съм на нечия страна, просто защото все си мисля, че аз съм най-права Mr. Green JoyПуста зодия - Дева Embarassed, но с това ама въобще не съм съгласна и Д-р ти Додко ,да си запази мнението за по-американските си събратя!:

ето цитат от Додсън:
"За да се научи да не се изпуска, детето трябва да е овладя¬ло известен брой сложни дейности, включително нервно-мускулния контрол върху сфинктерите си. Този нервно-мус-куленконтрол е асолютно непостижим за дете, ненавърши-ло две години. Тогава е моментът да се започне привиква¬нето, а не докато е бебе. Не че не можете да обучите и дете, което няма годинка, но преждевременното обучение ще бъде скъпо заплатено от психологическа гледна точка. Аз лично не мисля, че си струва."

...защото както казах мойте дъщери се усещаха и си казваха, а сложени на гърненцито си свършваха работата, и за моя радост и гордост не са мандрали памперси с едно кило лайна до 2 годишна възраст, като на една позната, ...цялото в лайна, пропуснали на панталонките,лятото. Кара триколка и реве, че майка му иска да му смени памперса!!! JoyНа това "възпитание" не му викам майчина обич, а майчина мърлявщина....И това дето го цитираш, че децата които били приучавани на гърне, после имали психични проблеми, трудности в общуването и напикаване, направо ми звучи обидно, защото мойте деца нямат нищо от гореспоменатото ooooh!Достатъчно общителни бяха като деца, от малки са писали стихове, рисуват -...е вече не....но имат дори награди за стихове от национален конкурс и пр...Просто немога да разбера, защо иде този спор с привеждане на аргументи и цитати на разни писатели...Всеки сам си знае за детето кое е най-добре, пък и за него..

# 168
милен цветков каза че във временното класиране \чрез гласуване в европа\ сме първи!!!вчера сме били втори..и той апелира да гласуваме!!!ох реве ми в ръцете...е не милен, де..милен показа страницата където се гласува в официалния сайт -Evro Votes тя е цикламена на цвят !!! немога да я намеря, беееее!!!! помощ!

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 18:45 от Кaril

# 169
СОФИЯ,КОИ СПОРЕД ТЕБ СА НЕУКИТЕ МАИКИ Crossing Arms smile3516НИЕ СМЕ НА КАПКИ И ВАКСИНА ПООТДЕЛНО,НО ТО ЩОТО ЯВНО ДВЕ ВИШШИ ОБРАЗОВАНИЯ НЕ СТИГАТ smile3532 smile3532ЩЕ ТРЯБВА ДА КАРАМ ТРЕТО!!! #CrazyМАША,СТИСКАМ ПАЛЦИ ВСИЧКО ДА СЕ РАЗМИНЕ smile3503МИСЛИ ПОЗИТИВНО И НЕ СЕ ПАНИКЬОСВАИ ПРЕДВАРИТЕЛНО,ЧЕ АЗ БЯХ ТАКА 10 ДЕНА ДОКАТО ИЗПИШАТ СИНА МИ ОТ ИНТЕНЗИВЕН СЕКТОР И ПОСЛЕ 2 МЕСЕЦА ДОКАТО РАЗБЕРЕМ ДАЛИ ЩЕ Е ДОБРЕ newsm45ЗАТОВА БЕЗ ПАНИКА ,ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД newsm62 newsm10

# 170
# 171
Не бе карил, не си ме разбрала, и да поясня и за другите.

Цитирах Додсън, щото стана дума за неговото мнение и Гадамер коментира, че е лъжа.

Сигурно има изписано доста по темата. Аз не мога да кажа, дали го подкрепям. Като ми дойде до главата ще видим  Mr. Green Съгласна съм с него, че насилственото слагане на гърне може после да създаде психологически проблеми. А това, че повечето деца, които познавам ходят на гърне преди 2 годинки си е факт.

# 172
  • София
dima-dari, не се пали и не викай. Не съм казала, че който не слага Пентаксим е неук, а по-скоро обратното - че най-неуките и тези, които не четат вероятно не слагат. Аз също не слагам Пантаксим, ако е въпрос, а Инфанрикс.

Второ -  ВИСШЕ се пише, а не ВИШШЕ, и главните букви означават крещене, така че по въпроса за грамотността...

За Додсън - аз харесвам философията му, но частта с гърнетата не я приемам много.

# 173
Първи сме, ето тук може да се види колко гласа са дадени за нашите и да се гласува:
http://www.escforever.com/charts.html

Момичета, моля ми пояснете - нали миналата година не можеше от съответната държава да се гласува за песента... т.е. от България може да се гласува за всички други, но не и за БГ-песента. Сега има промяна в регламента ли?

# 174
http://www.escforever.com/charts.htmlкак да гласувам newsm78милен призова да гласуваме така че мисля че може ох ох ох РЕВЕ...реве та не мога да пиша ,май пак ухото го боли...

# 175
Като се ядосам мога и букви да изям и съкрат.да пиша,просто от възмущение се допускат грешки!прецени колко съм се ядосала сама,освен това има стеснителни и кротки маики които не питат а се доверяват на педито си,защото по принцип това им е работата-но то е по принцип.По този въпрос приключвам,няма да се заяждам повече.Продължавам да чета,има интересни теми newsm10

# 176
По време на финала не може да гласуваш за твоята песен, а не сега. А това сегашното е просто пробно, рейтингово гласуване, за опипване на почвата....Но вероятно си оказва въздействие после.
София, подкрепям те. И аз го разбрах не като обида към избралите друг тип ваксина.  Peace
Дима дари, то това да си отваряш очите на шест също е вид интелигентност, няма общо със стеснителността...

# 177
ето тук се гласува за полуфинал http://www.escforever.com/charts_SF.html
ето тук за финал http://www.escforever.com/charts_vote.html

Карил, моя син е на 2 години и не ходи на гърне,но не мисля, че е защото майка му е мърла или мързелана- като пищи на гърнето и не иска  не иска- ако го натискам според мен напълно възможно е да получи психическа травма, да има проблеми с общуването и тн - според мен това е имала впредвид Роня - всичко с времето си- сега склонява да пишка, но стиска акото докато не сложа пампито- усещам, че съвсем скоро ще разбере какво точно трябва да прави

# 178
МАША, това е ужасно  #Crazy Добре, че си я видяла  Praynig Надявам се всичко да е наред.Аз също мисля, че едва ли е успяла да капне.
Сега рзглеждах снимките на мъниците ...
Бубалина, голям е сладурко Алекс.Направо да го изям  Hug

Жени нещо ми се губи.ДАли се оправиха проблемите й с гърдите  newsm78 Жени, ако четеш, драсни някой ред да не те мисля как си  Wink
А, да...Фъстъчка е другата.Къде се изгуби и тя?

Ако не се оправи скоро времето, с това стоене по домовете ще постигнем следния резултат ... НА ДВА ДЕНА НОВА ТЕМА  Mr. Green

МАМИ, НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВОРИ...ИСКАТЕ ЛИ ДА СЕ ВИДИМ В НЯКОЙ МОЛ ТЕЗИ ДНИ?

# 179
Горките майки които не са толкова "нахални" и отворени колкото вас,Направо да ги съжалиш.Ами дано да успявате все да си държите очите отворени,защото иначе....И да не ви се налага да се срещате с наистина компетентни хора ,които просто ще си гледат работата и няма да губят време за да дават обяснения,защото например понякога всичко е въпрос на време.Толкова от една по-малко отворена и неграмотна майка smile3534Отивам да общувам със сина си,той ми е по забавен от вас smile3542 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт