🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 453
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 615
Този тест трябваше да го спретнат на Даниела.
Няма смисъл. Тя нямаше да я приеме.

# 616
Голяма скука. След всичките драми и интриги изгониха американката, която каза общо 2 изречения. Не знам на Виктор доколко му диктуват и доколко изказва собствено мнение, но не мога да не се съглася с това, което каза на другата сестра - "вие дойдохте по-късно и ние и двамата вече имахме предпочитания". Абсолютно безсмислено беше вкарването им.

Ферай колкото и да не я харесвам, смятам, че това не беше честно. За пореден път си променят правилата по тяхно усмотрение.

Иначе момичетата на Виктор са за завиждане. Неговите срещи са много по-интересни от тези на Мартин. При втория са само плажове, пиене и маси.

# 617
На мен Ферай ми е антипатична и с интерес гледах как се разви ситуацията около нея. Бях убедена, че ще вземе розата на Виктор

Тоест изпитваш емпатия към Ферай Simple Smile

# 618
  • София
Не ми стана ясна идеята - Мартин ще дава ли рози на Ферай занапред или се отказа от нея?

# 619
На Росица страшно много ѝ отива името. Мила, нежна, чувствителна. Умно и добро момиче, нямам съмнение, че ще си намери някое хубаво и свястно момче извън предаването. Вътре такива няма.

За Клаудия имам натрапчива мисъл от ден едно, че е трябвало да се казва Илияна.

Сега сигурно е ясно на всички защо Мартин е бил “предаван” много пъти в живота си. Защото е мнителен, дребнав, тънкообиден, контролиращ и непрекъснато поставя капани и нереални очаквания за хората около себе си. Дори да си с най-добри намерения и се държиш адекватно, той ще го приеме за обида или предателство, ако не е точно по начина, по който той си е наумил. Това стана с Ферай.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 22:43 от Clare

# 620
Рейна, именно. Да не говорим, че и Анна-Мария все приятелска роза именно от Виктор, а не съм я чула да заявява нито веднъж(камо ли два пъти), че е там единствено заради Мартин, за разлика от Ферай. Просто дядковеца реши да се прави на тежък пак, но вместо това олекна още повече.

# 621
Никак не ми харесва уклонът на предаването да се унижават участничките. Това става като някакъв лайт мотив. Това ли е представата на сценаристите за забавление? Даниела показа гордост, признавам й го.

# 622
Спокойно можеше да сложат заглавие на епизода " Мачкай, за да те уважават!"

# 623
От целия епизод най-много ме е яд, че Росица не отказа розата. Може по всяко време да си намери гадже с положение в САЩ, който няма да гледа на нея като билет за лотарията и да трябва да го води за ръчичката през бащинския си комплекс, докато "търси себе си" и търчи след садистични използвачки, напомнящи му за някаква типично балканска родителска травма.

# 624
Ферай може да не блести с интелект, обаче грозничко я сготвиха.
Сама се сготви. Какви ти приятелски рози приема? Отишла е за любов. Като твоя човек няма повече рози, защо приемаш чуждата "приятелска" роза?
За да остане. Иначе си отива според регламента. Няма от къде да знае, че точно, ако не приеме "приятелска" роза, тогава със сигурност ще остане.
То ясно, че за да остане. Ама за почивката ли е там, или заради Мартин? Той като няма роза за нея, какви ще ги дири там?

# 625
Ами до следващото розораздаване може да обърне нащата в своя полза и да получи пак роза от Мартин. Ако не е там, шансът и е никакъв, ако е там пак има малък такъв. Така е решила, според мен.

# 626
От целия епизод най-много ме е яд, че Росица не отказа розата. Може по всяко време да си намери гадже с положение в САЩ, който няма да гледа на нея като билет за лотарията и да трябва да го води за ръчичката през бащинския си комплекс, докато "търси себе си" и търчи след садистични използвачки, напомнящи му за някаква типично балканска родителска травма.

По всяко време ама го дири тука смешката? 🤣😂 Ай стига, и тая е дошла да става известна.

# 627
Напълно разбирам Мартин за това с Ферай - приятелска, неприятелска, защо ѝ е роза от Виктор, ако не получи от него.

# 628
Напълно разбирам Мартин за това с Ферай - приятелска, неприятелска, защо ѝ е роза от Виктор, ако не получи от него.

Той си го каза, искаше да види как тя ще реагира ако няма друга роза. Миналият път имаше друга вече. Трябваше да има достатъчно вяра, че Мартин няма да позволи да я изгонят по никакъв начин. Трябват топки, само Данчето има такива топки 🤣😂

# 629
Аман от простотиите на Мартин.Ако аз бях в къщата не знам просто как щях да го изтърпя много ме дразни

Общи условия

Активация на акаунт