🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 453
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 675
Значи Дианчето за салама отишла. Trollface

# 676
  • Viena
Салама да беше инвестирал в зъбите 🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 08:14 от Emma99

# 677
Николов жестоко се изложи. Вече за половината от участничките имаме доказателства, че не са случайни. Сигурно и преди е било така, но Тушев поне си правеше труда да поприкрива следите.

# 678
Сега ще побързат да изтрият поста с Дианчето, да заличат следите.

# 679
Понеже не е спойлер, та и тук, за тези, които не четат в спойлерната. Дианчето май е "служебно командирована" да наглежда продуктовото позициониране на луканките отблизо. Няма да си ходи скоро...

Мерси, Nightwolf!
Аз се чудех, какво прави това женче там, а тя мениджър по луканката, наглежда стоката. Отврат каст, подигравка.

# 680
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бранка спешно трябва да дойде на себе си, защото изобщо не е наясно къде се намира. Какви са тези претенции към Виктор, все едно са си само двамата? Ако не знае къде е отишла /защото не е попаднала случайно и против волята си там/, това никак не говори добре за нея. Малка е, да, но дори това не е извинение да е толкова неадекватна. Защо говорел с тази, защо търсел близост с онази, пък как гледал третата... Rolling Eyes
Колко мъка има по тоя свят само!
Лошото е, че Виктор цял живот се е опитвал да се докаже на един баща, на когото не му е пукало за него. И сега нормално заради тази неотработена травма се е лепнал за момичето, което се държи най-зле с него, и си скъсва г*за да й се доказва, търпейки какво ли не. Той просто няма очи за останалите, не им дава никакъв шанс. Привидно се опитва да ги опознае, но това е само защото така се налага. Винаги се връща към бурсука. Малко ми е жал за него, защото това момче няма грам самоуважение и няма сили да сложи някакви граници.

# 681
Сезонът се превръща в катастрофа. Тръгна силно, но в крайна сметка се оказа, че имаме някакви връзкари, които си влизат и излизат когато си искат. Разговорите - тотал щета, ергените - мъка… И на всичкото отгоре трябва да слушаме клишета, поднесени ни с напевен глас от Маг Ергенова (понеже няма как някой да не се конкурира с Щерева по тъпизми).

# 682
Диана като каква я представиха в първата серия?

# 683
Маркетинг мениджър или нещо такова. Тоест такава, каквато си е. Само пропуснаха да споменат, че е подставено лице на главния спонсор.

# 684
  • София /Абсурдистан
Убихте мЪ с тази новина. Наглежда луканките значи. ЖДНБ!

# 685
Интригата между Виктор и Бранка вече втръсна на всички зрители. Ако е по сценарий, жалко за сценаристите. Росица ми изглежда най-искрена и хлътнала по Виктор, но доверчивостта й и изигра лоша шега, а Виктор направо удари дъното като я унижи по този начин, а през цялото време, от самото начало, гради друг образ за себе си и умилява женската аудитория, е вече ме загуби като почитател.
Интригата с Ферай е очеизвадно, че е по сценарий - тя няма какво повече да покаже и вече не е интересна, макар че на нея толкова много й се иска да остане още известно време на почивка.
Даниела е хитруша и принципите си ще "осребри" извън предаването - жена, която е висока топка и не се дава лесно, още повече, че й е пределно ясно, че с Мартин нищо няма да се получи.
А за Яна и нейните изцепки съм направо втрещена - беше ми неадекватна още в началото, но да достигне такива висоти?

# 686
  • София
Ивет с много хубава рисунка на Виктор. След нейната рисунка слагам тази на Росица и след това на Ива.
Моят топ 3.

Ива много бързо се преориентира към Мартин. Има логика, но като цяло безсмислено би път. Всъщност изобщо не е безсмислено. Този сезон ергенка да си. Ядене, пиене, спорт, екзотиката на онова място.

И трите жени с Виктор са точно мой тип. Точно в този момент леко му завидях. Ама като знам колко много камери и народ има около тях...
Ивет направо си беше гола. Много секси. Много ми хареса.

Адриана официално стана викторианка.

Бранимира колко отегчено гледаше Виксата. Голяма мъка са техните срещи. Голяма.

Силвия изтропа булито АМ. Нищо няма да направи Мартин според мен. Това си го има всеки сезон.
Но явно повечето атаки на Анна-Мария явно стават извън кадър.

Виктор сърдит на Росица? Ай сакън.
Тия интригантки Бранка и Любомира ще я сготвят и нея май. Жалко.
Жалко, но за Виктор най-вече, защото се изложи много с грубото си поведение и за пореден път ми падна в очите като мъж.

Хареса ми как Мартин каза истината на Мартина за целувката с Даниела, за да не се терзае излишно момичето.

Косара как само отряза Мартин. Браво бе. Тя беше от тези с две рози и два стола, но вече си е само в отбор Виктор.

Мартин как само наби канчето на елитната държанка. Тя пък си имала принципи. Хахаха. Ако някой мъж прибере това чучело вкъщи не е никакъв мъж. Такива като тази ***** не са създадени за връзка. И е много жалко, че има такива хора. За съжаление има и то не са никак малко. И са нагли, именно защото има заблудени богати мъже.

Мислех си, че Ферай няма да вземе розата. Не познах. Мартин изобличи Ферай, която едно говори, а друго прави. Мартин та Мартин, ама се оказа, че е тук за безплатния ол инклузив и популярността да е по-дълго време на екран.

Не познах за Диана, че ще излети, но все още се чудя и не знам какво прави там тази туристка???
Но за Ана изобщо бях забравил, че съществува. Тези американките са толкова излишни, че дори ги бях забравил.
Явно ще гонят само по една на седмица. Ужас. То край няма да има тази мъка.

Щеше да е поредния много скучен епизод, но Мартин разбуни духовете и направи шоуто на финала на церемонията на розата. Дано само да не е режисирано, а да е наистина негова идеята за тази проверка на Ферай.

Като цяло, към момента сезона е ниска летва. Тръгна добре и в началото го хвалех, но много бързо катастрофира. Така е когато имаш хубави идеи, но не и ясен сценарий и концепция. И така е когато се взимат набързо някакви хора, повечето с връзки и без никакво желание да се занимават с ергените или да правят съдържание. А и с Виктор като ерген сбъркаха много. Интересно ми е дали са имали някой друг, който е отказал и за това на пожар са извикали Виктор. Но едва ли ще разберем.

# 687
Според мен Виктор не е резерва. Контрастът ми се вижда като желан ефект. Млад и красив, но смотан и без пари срещу богат и отракан, но женкар и с провален брак.

# 688
  • София
Рисунката на Росица беше уау. Но тя като графичен дизайнер има око за детайлите. Много се смях на оценяването на рисунките от ергените.

Тая Ива какъв празен поглед вади като се втренчи, сега забелязах.

Клаудия е много по-луда отколкото изглежда! Опасно луда, брр.

Близначките са ми толкова незабележими, че чак забравих, че са в играта. И тъкмо ни напомниха днес  за тях и едната взе, че излезе. По-нормалната. Другия криндж остава.

Ферай има кошмарен диалект, особено като се разстрои. Можеше  да убие Мартинчо с поглед, диет я тиества като мишка... Разбрах само, че била там за любов, моля ти се. 😁

Следващия епизод ще е интересен. Мартин шъ го обидят, ми се струва.😄

# 689
Отвратена съм от Виктор! Как може да унижи момиче като Росица, как не я изслуша и не се държа мъжки! Само, защото Бранка реши да му играе Болшой театър, толкова е противна и прозрачна! А той уж интелигентно, добро и възпитано момче, а с държание на малоумник! Още преди предаването бях писала, че няма вкус и е наивен, но не осъзнавах, че е и прост като галош!
Разочарована съм, аз на мястото на Росица нямаше да му взема розата и щях да му обясня колко е жалък и как не си струва да се занимавам с него! В миналите който и от ергените да е бил и да се е мляскал с всички дами и да е играел роля, пак е било 100 пъти по-добре, даже Алек вече е по-добър ерген от Виктор според мен! В другите сезони каквито и караконджули да е имало, ергените винаги са имали поведение и кавалерство! В този сезон трябвало всичко да бъде по-истинско🤣🤣🤣🤣… Не си личи! И тази простотия с целувките, трябвало да обясни на всички дами! Ако беше мъж щеше да им обясни, че той е дошъл да намери любовта, и че ако той реши и усети този момент като правилен и желае да целуне някоя дама той е в правото си, и че ако някоя от тях не е съгласна може да напусне, но е дошъл за нещо истинско! А дори и сега да не е имал намерение да целуне някоя, това не променя факта, че ако усети такъв момент и желание ще го стори е това ще е между него и дамата, която е пожелал и че не толерира такива спретни и такова поведение от тяхна страна! Но неее, той реши да го играе като мухльо, само заряди лъжливата Бранка! Заслужава си такива като тази да го мачкат и да му се подиграват! Дано сега като го гледа осъзнае какъв глупак е!

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 03:02 от Мира999

Общи условия

Активация на акаунт