🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 223
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 140
Тамън това щях да кажа, Ферай е страхотна, докато не заговори. Grinning

# 1 141
Без да вярвам, че ще се стигне до църковен брак след реалитито, но се зачудих, дали Рупецова е с различна вяра? Не са ми ясни в Чепеларе с турските имена, християни има ли ?

# 1 142
Тамън това щях да кажа, Ферай е страхотна, докато не заговори. Grinning
На мен пък Ферай ми е най-малко хубавата, дори и като я видях по бански не ми се вдигна в класацията. Но определено ми стана жал за нея в края на последния епизод.
Според мен, ако остане в предаването, няма да е по желание на ергените, а на продукцията. Ще е нещо като Габи от сезона на смешното пианистче.

# 1 143
И на мен не ми харесва Ферай, чисто визуално. Но наистина нямаше нужда от измислени тестове.

# 1 144
Чак пък Ферай да е най-малко хубавата? Мен ме дразни как си е направила веждите, но иначе е ок. Най-малко хубава ми е Любомира.

# 1 145
С голям доминиращ нос е Ферай, няма да споменавам на какво ми прилича, а излъчването ѝ е глуповато Grinning

Айлин е много много над нея по красота, излъчване и сексапил.

# 1 146
Е как ще и е голям носа на Ферай?! 😆 Освен това има дяволито изражение, прилича на лисичка.

# 1 147
С голям доминиращ нос е Ферай, няма да споменавам на какво ми прилича, а излъчването ѝ е глуповато Grinning

Айлин е много много над нея по красота, излъчване и сексапил.
Което е странно, защо изглежда, че има правена ринопластика.

# 1 148
Не исках да се обяснявам, но в лице

Скрит текст:

първото, което забелязвам, е този въздълъг увиснал някакси нос, който поне на мен ми прилича на

Скрит текст:

Скрит текст:
То не само носът ѝ е проблемът, де, самото ѝ лице е несъразмерно, доста дълго с приближени очи, затова пък устата е една голяма. Съвременната пластична хирургия в случая е безсилна да я превърне в красавица.

# 1 149
  • София
Чак пък Ферай да е най-малко хубавата? Мен ме дразни как си е направила веждите, но иначе е ок. Най-малко хубава ми е Любомира.
Най- малко хубава ми е Клаудия, направо ама никак не ми е хубава, после Любомира.

# 1 150
Затова написах "за мен". Любомира ми е хубава с грим, в Клаудия виждам потенциал, ако оправи косата. Ферай изглежда по-зле на коктейлите, отколкото в ежедневието - или не се гримира добре, или просто не ѝ отива по-силен грим.

# 1 151
Да, Ферай не може да се гримира. Прекалява с ружа и това в контраст с прекалено тъмните за лицето ѝ вежди, я прави да изглежда малко нелепо.
Скрит текст:

# 1 152
Ферай е странна за мен, с мек, квичащ говор, дразнещ кикот и кофти вкус за дрехи и грим. Не намирам качества, които я различават от другите "момичета за милиони".
Ако беше терца, ако беше умна или интересна, носа и малките събрани очички щяха да я правят чаровница. Ама не.

# 1 153
Най-сетне изгледах разврата на събитията. Що годе в хронологичен ред ще коментирам.

ПОНЕДЕЛНИК:
Готвенето ала Мастър Шеф с банките, 30-те минути ми беше малко смешно. Наистина, на моменти имах чувството, че ще изскочи шеф Токев и ще почне да брои 10, 9...
Силвия според мен от самото начало, като видя момичетата на Мартин, знаеше, че шанс няма, сега поне официално е в ролята на информатор и ще си удължи максимално престоя. На вечерята Бранимира се държа отново като пълен борсук. Това момиче хем не го иска, хем не иска да го дава на никоя. Обаче и Виктор отчасти си е виновен. Защото се оставя тя да го прави.
Срещата на Виктор и Косара беше супер. Не мисля, че тя особено харесва Виктор, но срещата им беше готина. Хареса ми какви въпроси му задаваше и какво му казваше, а и си е красива, особено в по-натурален вид - силният вечерен грим я състарява, без грим или с малко е страхотна. Но трябва да си призная, че дори за заралийка като мен, нейният говор е прекалено мек. Никой в моето обкръжение не е говорил чак така. Но ако това ѝ е най-големият кусур, бял кахър.
Хареса ми и срещата на Анна Мария и Мартин в частта с винцето в началото и кануто. Смисъл, нямаше романтика, но имаше готина комуникация между двамата. Вечерята им обаче беше ужасна. Аз смятам, че тя е абсолютно наясно, че Мартин интерес към нея няма. Затова и не бе огорчена от това, че цялата вечеря той говори за Даниела. Но от негова страна беше адски неуважително и грозно.
Интригата с 'почти целувката' на Росица не успях да схвана точно каква е от показаното. Но моето усещане е, че Росица наистина много харесва Виктор, затова и вижда неща, които ги няма, интерпретира грешно, а и иска да надъха и сама себе си, че са реални, украсявайки пред другите. Сега, и Виктор спомага за това. И с Любомира, и с Росица, и с Косара, и с Клаудия се доближаваше толкова до тях, че и аз да съм, ще си помисля, че този мъж му се иска да ме целуне, но се сдържа. Така, да се върна на интрижката - за мен Роси се самонави, реши да се и похвали, за да се доубеди сама. Усещайки реакциите, започна да подменя версията.
Много ми хареса Мартина как затапи Даниела като последната се обясняваше как едва ли не тя поставя условията с мъжете. 'Не трябва ли да е взаимно?' каза Мартина и е много права, колкото и по принцип да е с IQ със стойност на стайна температура.
Втора задача състезание между момичетата в един епизод - too much. Отделно, че рисуването или го можеш, или не. Иначе, моите фаворити като рисунки - Анна Мария, Росица и Ивет.

ВТОРНИК
Смените на лагерите на Ива и Адриана бяха очаквани. Ади според мен след като накара и Мартин да направи с нея упражнението с гледането в очите, още тогава си премина в другия отбор. След розата от страна на Виктор - съвсем. Но не мисля, че той ще има интерес към нея. Колкото до Ива, за мен това момиче е там само за известност и ако трябва и от Жоро Бармана ще приеме роза.
Груповите срещи.
Мартин и картинките - Диана е очеваден пълнеж, двамата с Мартин имат нулев интерес и си личи отдалеч. Анна Мария е бъди, Ива просто иска да остане там на всяка цена. Пак беше тъпо как се дискутираше само Даниела.
Виктор и викторианките - Ивет е уникално красива! Сериозно, ако бях мъж, чисто визуално тази жена щяха все да са ми в нея очите. И на мен лично ми е приятна. Но не я виждам с Виктор. Не е негов тип и той не е подходящ за нея. Клаудия за мен Виктор си има сериозна симпатия към нея. И тепърва тя ще се разгръща като персонаж. Дистанция между Виктор и Росица се усещаше още на тази среща, което ме навежда на мисълта или че някой му е подшушнал още преди коктейла какво се е казвало, или на сценарий. Иначе няма причина за мен да не ѝ обърне никакво внимание. Освен ако не го е подразнило как изклюкари Клаудия или че го натисна за Бранимира на предния коктейл.
Мартин за мен егото му много пострада от отказа на Даниела, не че толкова я харесва или че преди това не е подозирал, че тя е там само да се промотира. Моите лични очаквания - ще ѝ го върне. Отмъстителен е, нарцис е. Ще я остави до финала и там ще я унижи.
Между другото, червена точка за Мартина, че му направи забележка на Мартин, че иска да дискутира Даниела с нея. И че знае в какъв формат се намира.
Виктор на коктейла се напи. Яко. Движенията му след разговора с Бранимира бяха не добре координирани, заваляше. Но това не оправдава факта, че не даде шанс на Росица да си каже своята гледна точка. Ядосан ѝ е, но не може така грозно да се държи. Трябваше първо да говори с Росица преди да тръгне да прави публични излеяния и да се изяснят. Сега, и тя посгреши, но ми стана много жал за нея как отиде вътре да плаче докато другите си денсят (а принципно ми харесва, че сега коктейлите са по-забавни).
Розораздаването - изкефи ме как Косара отказа розата на Мартин. Сега, до ситуацията с Ферай (бях я видяла частично по-рано на страницата във ФБ на предаването). Написала съм каква беше идеята на Мартин според мен, няма да се повтарям. Ферай за мен не е там за любов, реално. Но тя не направи толкова грешен ход, колкото мислех в началото на база на частичната сценка, качена във ФБ страницата. Тя попита ясно защо Виктор ѝ дава тази роза, заяви, че изборът ѝ е Мартин. Според мен, с идеята после да каже, че я е приела само защото така ще има шанс за повече време с Мартин, за да разбере къде е сбъркала и да оправи нещата (отбелязвам - според мен това щеше да ѝ е официалната версия, а реалността е, че седи за почивката и за последователи).
Чакам следващия епизод с нетърпение, раздвижиха се вече нещата.

П.П. Предвид предишните случаи с останали рози, очаквах да предложат на Мартин да я даде на Ана, той да откаже, да я предложи на Виктор, той да каже, че също неговите рози са раздадени и не иска да дава повече и тогава да си тръгне Ана.

П.П. 2 Бранимира трябва да осъзнае къде се намира. Да, Виктор я е сложил на пиедестал. Но не е в реала, а в реалити. И там той е длъжен да обръща внимание и на другите момичета. Не може хем да го пъдиш, хем да искаш да игнорира всички, заради теб. Това момиче за мен е от един много токсичен тип жени, които обичат да си играят и унижават. Разговорът ѝ с Косара как тя това навън нямало да го търпи - ми не си навън, а си в Ергенът. Ако не си знаела къде отиваш, твой проблем, хлапе!

# 1 154
Да, Бранимира има особено неприятно държание. Все едно не знае къде е влязла, вечно намусена, всички са и виновни и са ѝ длъжни. Толкова е важна, че даже и зрителите ще ни изнерви докрая

Общи условия

Активация на акаунт