🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 218
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 155
Косара идва от добро семейство. Не я
виждам с пропил се разведен чичак като Мартин. Ще търси мъж като Виктор, но по-финансово красив. Жените, които се занимават с чичовци обикновено идват от разведени семейства.

# 1 156
  • София
Не исках да се обяснявам, но в лице

Скрит текст:

първото, което забелязвам, е този въздълъг увиснал някакси нос, който поне на мен ми прилича на

Скрит текст:

Скрит текст:
То не само носът ѝ е проблемът, де, самото ѝ лице е несъразмерно, доста дълго с приближени очи, затова пък устата е една голяма. Съвременната пластична хирургия в случая е безсилна да я превърне в красавица.

Заради такова взиране получаваме после носове (и не само) като този на Даниела. Носът на Ферай се връзва с нейното лице и черти, и ме съмнява друг да й стои по-добре.

Иначе Ферай се държи изключително просто, на мен поведението й ми бие повече на един друг етнос, не на нейния.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 10:04 от Лъвица

# 1 157
На мен ми е писнало от еднакви носове. Еднаквите носове, създават и еднакви лица. После не можем да ги различим коя коя е.

# 1 158
На Даниела грешката и е, че очакванията ѝ са изначално погрешно поставени. Това, което започва като обожание се случва рядко и обикновено с изключително красиви жени, примерно Изабел Гулар мога да си представя как с усмивка, красота, моделско хихикане - омайва някой олигарх. То даже изключителната красота и големите пари се срещат като по план.

НО Даниела не е красива, не е даже обаятелна. Има чар, има доста красиво женствено тяло, но е примерно 5/10, а не 10/10, както са красавиците, при това - красивите жени не са задължително празноглави.

Но нааааай-ме втрещи очакването ѝ, че след 45-тота година жените не са привлекателни за мъжете (като каза че един вид е safe да си наеме бавачка на 45).
Даниела, Даниела - и ти ще станеш на 45 и вероятно с тия погрешни очаквания, ще си сама. Да те видим ще бавиш ли чужди деца за по 2 бона на месец.

# 1 159
  • София
На мен ми е писнало от еднакви носове. Еднаквите носове, създават и еднакви лица. После не можем да ги различим коя коя е.
Ти остави, че не можем да ги различим, ама някои са откровено плашещи. Камелия и Преслава за мен изглеждаха много по-добре с "несъвършените" си носове, сега ме стряскат от екрана със зомби вид. Тези малки, изрязани нослета, нито са в синхрон, нито са съразмерни с лицето и чертите им, освен това оставят огромни разстояния например между носът и горната устна, които са направо грозни.

# 1 160
  • София
На Даниела грешката и е, че очакванията ѝ са изначално погрешно поставени. Това, което започва като обожание се случва рядко и обикновено с изключително красиви жени, примерно Изабел Гулар мога да си представя как с усмивка, красота, моделско хихикане - омайва някой олигарх. То даже изключителната красота и големите пари се срещат като по план.

НО Даниела не е красива, не е даже обаятелна. Има чар, има доста красиво женствено тяло, но е примерно 5/10, а не 10/10, както са красавиците, при това - красивите жени не са задължително празноглави.

Но нааааай-ме втрещи очакването ѝ, че след 45-тота година жените не са привлекателни за мъжете (като каза че един вид е safe да си наеме бавачка на 45).
Даниела, Даниела - и ти ще станеш на 45 и вероятно с тия погрешни очаквания, ще си сама. Да те видим ще бавиш ли чужди деца за по 2 бона на месец.

Най-жалкото е, че тези разсъждения идват от 32-33-годишна жена. Да бяха от 16-17-годишно момиче, как да е, но това е зряла жена.
Зряла жена без реална представа за себе си и която напълно е загубила връзка с реалността. Според мен има необходимост от психологическа помощ.
Има 45-годишни жени, които ще я сложат тая в малкия си джоб и като визия, и като интелект.

# 1 161
Ергенките снощи са били на дискотека, Мартин също е бил , качил е общо стори с тях. От същата дискотека имат стори Йоана, както и Емануела

# 1 162
Първият ерген коментира настоящия сезон и ергените:
https://www.instagram.com/p/DG8VYcVoYxB/

# 1 163
Всеки е свободен да прави, каквото си иска с тялото. Някои правят носове, други татуси, всеки сам решава какво перо да си забие в задн¿ка. Тази мода с носовете, някой ден ще отмине, но връщане назад няма. Аз съм за корекциите с мярка, всичко с което се прекали, за мен вече не ок. От момичетата в Ергенът, не ми харесва никоя, но пък и не е задължително да ми се харесват. По тъжното е, че акъл им липсва и за жалост не го крият. Все пак никой не бива да бъде публично унижаван и да се използва това за сеир на зрителите. Същото е и с факта, че някои момичета не са с равен старт в това иначе "състезание" за нечие сърце, при все, че сърца въобще бе се предлагат. Всеки лъже всеки и за всичко, само и само за безплатния курорт, а някои и за малко повече продажби. Аз лично гледам това предаване, заради сеира, ама тази година такъв липсва, освен насила създаден такъв и правене от мухата слон, с пипало.

# 1 164
Много точен коментар, Хейзъл.
Данка ми харесва, че има увереност в себе си и самочувствие, но в един момент губи мярата и границата на това какво е и докъде може да опъва ластика с претенции, изисквания, условия, игрички на егото и аз-а. Тя като да си е поставила програма макс да се лепне за някой паричко до 40 и да паркира самолета. А с тези нагласи, че след 40 вече не става, издава само реалната ѝ неувереност и че всичките тези тиририрамби за духовност и женски енергии не са истинската ѝ нагласа и начин на мислене, а за парлама и да сме куул. Не се приема като личност, а като външност. Лошо, Седларов, лошо!
//
Ферай ми е симпатична, но е хиперактивна, хипервентилира нон стоп и показва една определена простотия, която някак не импонира с женската енергия хаха. Простее си момето, иначе в муцунката е като лисичка, харесва ми.

# 1 165
Според мен има някакъв резон в държанието на Бранимира. Не го намирам за толкова отвратително. Има хора , за които думите не са просто повод да си слушаме гласа , а значат нещо . Лично аз много уважавам това качество , и се стремя да го спазвам. Масово всеки втори говори , вкарва гръмки слова , а на практика - нищо. От онлайн общуването сърчица целувки ,китки пасти всичко се раздава на килограм. Всеки е влюбен до 3 следобед и после не помни. Та гръмките слова , които и вкара Виктор , и последващото му поведение я вкарват в ступор. Ясно е в какво шоу влиза , но ако се държеше нормално , както към всички други , едва ли и тя би имала тези претенции.

# 1 166
  • София
На мен Бранимира ми е единствената откровено неприятна този сезон. Настроението й е на някой, на когото са му ср*ли (с извинение) в градинката и не може да спре да подушва миризмата. Проблемът е, че май Викторчо все повече върви към това да се трансформира в пословичното ла*но, та подозирам, че до края на формата, можем и да започнем да симпатизираме на Бранка. Дотук определено мога да кажа, че Виктор напълно си заслужава отношението й. Не само, защото я търпи, а и защото той самият започна да демонстрира кофти поведение към момичета, които не са го заслужили. Та Бранка му е тамън.

# 1 167
Мекушав е Викчо, затова.
Мъжете, които киселяци като Брана ги мачкат, обикновено пробват да се правят на мъже върху жени, които са мили и толерантни като Роси.
Аз така бих го наредила, ако ми влезе по този нелеп начин на Роси, че не аз ще рева, а той. Ама, ще се научи тя да не си инвестира чистите емоции в умрели риби. Simple Smile

# 1 168
Според мен има някакъв резон в държанието на Бранимира. Не го намирам за толкова отвратително. Има хора , за които думите не са просто повод да си слушаме гласа , а значат нещо . Лично аз много уважавам това качество , и се стремя да го спазвам. Масово всеки втори говори , вкарва гръмки слова , а на практика - нищо. От онлайн общуването сърчица целувки ,китки пасти всичко се раздава на килограм. Всеки е влюбен до 3 следобед и после не помни. Та гръмките слова , които и вкара Виктор , и последващото му поведение я вкарват в ступор. Ясно е в какво шоу влиза , но ако се държеше нормално , както към всички други , едва ли и тя би имала тези претенции.

Много ясно, че има резон. Обаче този резон е за навън, няма как шоуто да свърши сега 🤣😂 Бранка не е в час къде е попаднала и реално трябва да се конкурира с други жени за него. Просто този сезон е пълен с тотално пасивни жени. План за действие - чакане.

# 1 169
Ергенките снощи са били на дискотека, Мартин също е бил , качил е общо стори с тях. От същата дискотека имат стори Йоана, както и Емануела
Това не е ли на Мартин заведението?

Общи условия

Активация на акаунт