Лампа Биопрон Цептер

• 144
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! За пръв път пиша в групата, но зная, че понякога родители, които са преминали през даден проблем имат с какво да помогнат на други, които тепърва търсят изход.  Та по същество: някой използвал ли е лампа Боипрон на Цептер, и ако да имала ли е тя търсения ефект. Сина ми е на 11 години, от раждането има проблеми с алергии, в момента е с астма и сме на инжекционна имунотерапия, приема ефира, също сталорал. Захващам се като удавник за сламка всеки път като открия нещо ново, което да ни е от полза. Сега разбрахме и за тази  лампа, която е полезна за хора с белодробни проблеми. Моля ако някой я е използвал нека изкаже мнение. Че е доста скъпа, не че когато става въпрос за здраве не си заслужава, но е хубаво да се проучи за мнения от реални хора с реален резултат! По сайтовете за продажба не може да се ориентираш кое си заслужава и кое е само реклама.
Благодаря Ви!

# 1
В момента правя процедури във физиотерапия по друг проблем и видях да водят дете на този уред. Процедурата се изписва от физиотепапевт.
Ако наблизо имате такъв център може да опитате и ако видите ефект, тогава да решите за покупката.
Успех с лечението и да намерите най-подходящата терапия!

# 2
Ако сте от София процедури с нея правят в Токуда и други центрове. 10на терапии ще ви излязат по-евтино от покупката. Аз я имам и ползвам активно, но нямам опит за проблеми с алергии и имунитет.
За астма и алергии ако искате алтернативи - има хомеопати, аюрведични специалисти, биорезонансни диагностики и пр. (само ако конвенционалната медицина не дава резултат).

Общи условия

Активация на акаунт