Пъзели 69

• 26 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
...
Тцтц floren сега видях цифрите пред трите нули . Адмирации

Благодаря! Сега остава и някога да ги наредим. Но първо да измислим нещо за кухненската маса, защото на нея ще се реди, а не достигат едни 10 см. на ширина. Ще има нужда да се добавят сантиметри. Пода го изключвам като вариант за редене заради схващания/ крампи след 3-4 часа прекарани в клек. Затова масата е единствената възможност за редене. Та, така. Надявам се скоро поне единият да започнем, вероятно ще бъде Равенса. 🙂

# 256
Има и на Nova puzzle няколко, които са изключително мои като картинка, но не съм редила тази марка. Някой може ли да сподели впечатления за качеството, ако е редил?
Kingfan, наскоро обсъждахме марката. Виж коментарите на 11 стр. от темата.

# 257
Urban Mythology 1000 Ravensburger

# 258
  • София
Моето кътче за шиене, Cherry Pazzi, 1000 части

# 259
Kingfan, наскоро обсъждахме марката. Виж коментарите на 11 стр. от темата.

Много благодаря! Проспала съм я тая диксусия. Щом са гланицирани, няма да поръчам всичко, което харесах, но пък има едни морски карти, на които няма да устоя. Като видя подобни и нещо ми става. Joy

Набързо наредих едни 500 части на Grafika. Един пъзел имах на тази марка и май няма да повторя. Не че беше лош, но има далеч по-качествени.

# 260
Четири дни се мъчих с Примата:

Наистина беше трудничък. Във Фб бяха писали, че на лампа не се различавали изобщо нюансите, но според мен и на дневна светлина не се различаваха. Поне сега в близките месеци всички други пъзели ще ми се виждат лесни.

# 261
  • София
Аз тази седмица не съм редила, но за сметка на това ходих до Пирогов Simple Smile как не са ме запомнили не знам Simple Smile утре ще ходим да му направят на младежа шина защото е счупил пръст.

# 262
  • София
Е, как успя да се докара така? Пък и кой пръст е избрал да си счупи, класика Grinning
Колко дни ще носи шината? Бързо и правилно да заздравява пръстчето!

# 263
  • София
Нали знаеш, нашия е виден спортист, участвал е по физическо на проби за отбор по баскетбол и е засрешнал пръста миналата сряда!!! Сега ще е 35 дни с шина и 2 месеца без спорт.

# 264
Кукери Black sea 1000
В интерес на истината очаквах, че повече ще ме затрудни.

# 265
  • София
Нали знаеш, нашия е виден спортист, участвал е по физическо на проби за отбор по баскетбол и е засрешнал пръста миналата сряда!!! Сега ще е 35 дни с шина и 2 месеца без спорт.
Много. Ще му пречи ли в училище?

# 266
  • София
Много. Ще му пречи ли в училище?
той както каза учителя по история "пише със замръзнал ляв крак", а сега нямам идея как ще е. с шината вече хич не може да сгъне пръст.

# 267
Black sea, 1000 части, страшно приятен! С огромни благодарности на Happy❤️

# 268
# 269
И от мен един красив, но леко труден пъзел на Black Sea Grinning

Общи условия

Активация на акаунт