Пъзели 69

• 26 391
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Залепена момата я очаква рамка, половинката я избра за една празна стена Joy

Наредих и пътуващите сенки, много са ми приятни подобни, хващаш и цвят по цвят готово

# 361
Огромно удоволствие ми достави реденето на този зайо и цветната му градинка. Heart Eyes

Великденското зайче
1000 части, Black Sea

# 362
Честито Възкресение Христово!
Аз не редя нищо отново, но днес бяхме на екскурзия до един манастир и попаднах на следната находка:

Мернах го с периферното зрение и си помислих, че е картина. Не знам колко се вижда на снимката, но е огромен.

# 363
  • София
Schmidt, 1000 части, Смелата Ваяна

# 364
Честито Възкресение Христово

Една от любимите ми картини на Ван Гог
Сиеста 1000 Bluebird

# 365
  • София
Около Цветница бях на цветна вълна Simple Smile

# 366
  • София
Black Sea 500 части - Розово фламинго сред залеза

# 367
  • Тополовград
Schmidt 1000 части.

# 368
Здравейте, чета си ви редовно и се радвам на пъзелите ви, но нямам време за нищо. Последните дни даже и за редене. Имам не знам колко снимки в телефона си и не знам кога ще сваря да ги покажа.
В озон има нови пъзели на Равенсбургер и съм напълнила количката, но нямам къде да ги сложа и се опитвам да отложа момента Satisfied
Другото е, че ги качват на порции и да не се прекарам да качат още, май е по-добре да се изчака Smile

Иначе все още съм на загадки и май друго не редя.
Date Night!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 369
  • София
Дъщерите на Харем, автор Жорж Мари, Anatolian, 1000 части

# 370
  • Варна
Значииии, тая работа с "нови Равенси в озон" винаги ме води до разорение Simple Smile

# 371
  • София
Добре че имам работа и нямам време да гледам Simple Smile Сега редя един пъзел да си сменим зимния в кабинета.

# 372
Сложих си няколко Ravens-a в любими и предполагам кои е харесала Бухтичка😀

Бела, скоро дали няма да пуснат някое по-реално намаление на пъзели?😁

Heye, 1000 части
Много приятен!

# 373
Наредих поне 10 Равенса в любими. Засега поръчах само едни 2000 части на тема Властелина, че там не трябва да се чака. Реално бяха заредили 3 вида и докато се наканя, единият вариант, който исках, свърши. Та поне с другия да не остана с пръст в уста, че го дебна от година.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:53 от Kingfan

# 374
Steadfast Heart - Heye 1000

Като го отворих и видях пикселизацията на парчетата ми призля, но редейки се откриваше все повече такава красота, че накрая ахваш. Прекрасен е! Взех го от групата, но не питах за домашни любимци и се наложи да чистя сума котешки косми. Обожавам животните, имала съм всякакви животинки, но мястото не им е в пъзелите и виждайки чучнали котки върху или в кутиите ми е адски неприятно. А пък хвалбите колко парчета им изгризали хич няма да коментирам, дано не ги пробутват.
На мен са ми интересни новите Арт - дали има промяна в качеството и сглобката или просто са сменили кутиите?

Общи условия

Активация на акаунт